Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po bolestivém rozchodu uzavře trojice přátel sázku: Kdo se dokáže do tří dnů oženit. (Netflix)

Recenze (4)

mira007 

všechny recenze uživatele

Tři kamarádky se po svých rozchodech vsadí, že si do tří dnů najdou ženicha a vdají se. Svižná, svěží, moderní teenage komedie, která občas byla i vtipná a je to asi jedna z prvních aspoň trochu vtipných rumunských komedií v mém životě, ale za víc jak dvě hvězdy mne to nepobavilo. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo nadpriemer, avšak prevedenie zaostalo za potenciálom aspoň o dve konské dĺžky. Napriek tomu to hodnotím ako veľmi milé prekvapenie, keďže od Rumunov som takúto svižnú teenage komédiu určite nečakal. Po tom ako sa trojica kamošiek stavila, že sa do troch dní vydajú, to nabralo poriadny spád a musím uznať, že to zúfalé "lovenie" mužov vyznievalo občas skutočne vtipne a úprimne sa dalo na tom aj zasmiať. Postavy dievčat vcelku sympatické, čo tiež prispelo k lepšiemu dojmu z tohto filmu. Akurát tá mafiánsko-pasácka línia tu bola až príliš teatrálna, a skôr bola na škodu ako na úžitok. Ale na tie 3* by to podľa mňa mohlo byť! ()

montel 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie o hledání ztracené lásky. Tři mladé dívky se po rozchodech v opilosti mezi sebou vsadí, že se do tří dnů vdají. Najít v Bukurešti normálního chlapa na ženění je ale pořádný problém. Na rumunskou komedii je to celkem obstojné. Není nouze o pěkné holky, absurdní situace, sex i celkem dobrou hudbu. Některé vedlejší postavy jsou sice zmatečné a i konec stojí za vyližprdel, ale jako celek to docela funguje. Prostě průměrná evropská komedie na nedělní relax. 50% ()

Reklama

Reklama