Reklama

Reklama

Larry

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2017, 5 min

Recenze (9)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Cizí věci nechávám ze zásady na pokoji, takže si náš hrdina své trampoty zasloužil zcela zaslouženě. Podařilo se zde vytvořit místy zajímavou atmosféru, jen je škoda, že na tak krátkou stopáž to mělo i několik hluchých míst. I tak jde však o průměrnou podívanou, která určitě neurazí, jen od toho nesmíte moc očekávat… ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Seznamte se s Larrym. Jde o snímek kterej sází na lekačky, jenže ty tady vůbec nefungují. Vrcholem je zakončení snímku. Tohle nemůže nikoho vyděsit. Tak třeba příště Larry. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ponaučenie z tohoto skvelého hororového kraťasu je takéto : ´´Nes€rte sa do cudzích osobných vecí,,. Takmer dokonalé. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nočný strážnik na parkovisku v krabici zo stratami a nálezmi objaví tablet v ktorom začne čítať príbeh o záhadnom tvorovi menom Larry...Výborne zvládnuté... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Mít to nějakou pointu, klidně bych šel s hodnocením výš. Takhle ve finále šlo jen o lekačky, ale zase to má slušnou atmosféru, dobrou kameru a na těch 5 minut to vystačí, ačkoli některé scény by možná neškodilo zkrátit. Come Play se ale režisérovi naštěstí povedlo, 3* ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný kraťas jemne pripomínajúci Babadooka. Je pravda, že dychberúce lakačky tu neboli, no aj napriek tomu sa mi príbeh Larryho páčil a prostredie, v ktorom sa dej odohráva dodalo filmu tú správnu atmosféru. Spokojnosť. 70% ()

SANNY22 

všechny recenze uživatele

Mala by som celkom dobrý dojem z tohto hororíku, ale ten koniec :/ . Proste nemam rada take moc umele efekty. A ta hlava v tom tablete mi prišla strašne umelá. Čiže to pokazilo celý horor, podľa mňa ;) ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Ve dvou okamžicích se mi dokonce vloudil úsměv na rty. Jinak pěkně budovaná atmosféra a až na samotný závěr si myslím, že šlo o velmi dobrý snímek. ()

Reklama

Reklama