Reklama

Reklama

Kdo se směje naposled

  • USA The Last Laugh
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Neposedný agent Al se přestěhuje do rezidence pro seniory, kde se shledá s dávným klientem Buddym a přesvědčí ho znovu se dát na dráhu komika. (Netflix)

Recenze (10)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Takze nakoniec Chevy Chase /National lampoon´s Vacation 1983, Christmas Vacation 1989/ na svoju 76 -ku natocil predsa len kvalitny film. Chase tu hraje Al Harta, manazera na dochodku, ktory sa spojil s Buddy Greenom v podani Richarda Dreyfussa /Absolvent 1967, Jaws 1975, Blizka Setkani tretiho Druhu/. Buddy Green tu hraje komika, ktory opustil klasicku stand up comedy pred 50 rokmi a uz nema nic na plane ani na konte. Taxa potom tito dvaja vydaju na vandrovku napriec USA. No a mne sa ta vandrovka zapacila, country hudba mi nijak nevadi /to skor tie moderne sajrajty hip hap hopy, ci jaxa to vola/. Tempo vyborne, dialogy tiez, miestami dost cervena knihovna - ale nebudem od 76 rocneho Chase-a chciet nejaky superakcny masaker, ze jo : 74 % ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Běžně komedie o stand up komicích moc nemusím. Jednoduše ten humor nechápu. Kdo se směje naposled je ale docela fajn záležitost a hodně tomu přispívá fakt, že se v ní objevil Chevy Chase, což mě na film i dost nalákalo. Ten totiž s Richardem Dreyfussem udělal docela zábavnou dvojku a Richard, co na pódiu řekl, to dávalo smysl. Ten jeho humor není sprostý, neuráží nikoho a zároveň se u toho zasmějete. Takže kupodivu fajn relax. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to vyvarovalo pár vyčpělých klišé momentů, bylo by to ještě lepší, ale i tak jsem se velmi dobře bavil. Chevy Chase a Richard Dreyfuss jsou skvělí, jejich vtipy jsou vtipné a obzvlášť Dreyfussovi bych stand-up kariéru i věřil. Nerad bych ale zapomněl na odzbrojující muzikálové číslo, což mě přivádí ke Gregu Pritikinovi - kromě toho, že umí režírovat s tím správným smyslem pro komediální načasování, je totiž očividně i výborný muzikant. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taká starecká komédia s dvoma hereckými veteránmi. Prekvapivo tu komika hrá Dreyfuss a Chase hrá jeho manažéra, ktorý sa ho snaží na staré kolená presadiť v treťotriednych kluboch. Možno keby si úlohy prehodili, tak to mohla byť väčšia sranda. Ale možno by ani to nepomohlo. Vtipov tu zase až tak veľa nie je. Je to viac melancholické a vážne občas preložené vtipom. Na môj vkus tam bolo príliš veľa nudných pasáží, takže aj keď mám rád Chasea, ktorý tu je celkom sympaťák, tak výsledkom je prinajlepšom čistý priemer. 5/10. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Aj napriek dobremu hereckemu obsadeniu je tato komedia taka priemerna,prva polovica filmu bola fajn a vtipna,ale ta druha uz nudila a bola utahana,cize za mna tri hviezdicky...:-) ()

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Příjemný film na to si odpočinout. Humor tam byl vkusný, čehož si fakt cením. Vždy, když vidím komedie USA, tak už to pro mě znamená prostě nalepku jménem: primitivní humor, trapný humor, přehrávání atd... Tady to bylo ale příjemné a celý film dobře ubíhal až na jedno hluché místo. Každý mu ale asi nepřijde na chuť, díky všudypřítomné melancholii stáří (teda alespoň na mě to tak pusobilo). I tak by si ale zasloužil vyšší hodnoceni, než současných 47%. Za mě 70%. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Film nejvíc trpí svojí průměrností, nesnaží se nijak vyčnívat a to je smutné. Chavy by si vzhledem ke svému komickému umu zasloužil další ulítlou komedii a myslím, že Richard Dreyfuss by mu mohl dobře sekundovat, což se mu daří i tady. ()

ollie24 

všechny recenze uživatele

I přes všechna klasická cliché se jedná o docela zdařilý snímek - včetně překvapivě upřímného výkonu Chevyho Chase. Příběh i jeho vyprávění je velmi klasické, neriskuje žádné přílišné vybočení ze zajetých kolejí (snad kromě psychadelické de-tour v druhé polovině filmu). Řemeslně je to dobrý film. ()

Asgard 

všechny recenze uživatele

Do filmu jsem šel s malým očekáváním a zážitek byl díky tomu celkem příjemný. První půlku filmu se člověk směje a většina vtipů ani není trapných, jak to naopak většinou u filmů tohoto rázu bývá. V druhé půlce už je to ale celé trochu utahané a tak nějak čekáte, kdy to skončí... a ono furt nic. Možná je to prostě tím, že autorům jde lépe komedie než romány. Každopádně jestli nemáte nic lepšího na práci, na film koukněte, nemusíte u něj moc přemýšlet, odpočinete si! ()

Reklama

Reklama