Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pastor David Hill (David A.R. White) je propuštěn z vězení. Někdo ale prohodí oknem jeho kostela kámen, což zapříčiní požár a smrt jeho blízkého přítele Judyho (Benjamin Onyango). Univerzita, na jejímž pozemku kostel stojí, toho využije a chce kostel definitivně zbourat. Pastor David se ale rozhodne bojovat a na pomoc si povolá svého bratra, právníka Pearceho (John Corbett). Boj za záchranu kostela začíná. (KrestanFilms)

(více)

Recenze (5)

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Ano, i tento, v pořadí už třetí díl, nese jisté poselství. Ukazuje, že pochybnosti a omyly jsou součástí našeho života. Že přes to vše ale máme jít dál, ptát se, hledat, a hlavně milovat. A o detaily se už postará Bůh. Neboť: Víme, že všecko napomáhá k dobrému těm, kdo milují Boha, kdo jsou povoláni podle jeho rozhodnutí. Římanům 8:28 Pro mne byl ale tento díl rozhodně nejslabší. TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dnes je okrúhle 370. výročie podpísania Vestfálskeho mieru, ktorý ukončil 30-ročnú vojnu, posledný veľký nábožeský konflikt na území Európy. Stála život asi 8 miliónov ľudí nielen na bojiskách, ale pri rabovaní, hladomore a epidémiách. V Čechách a na Morave klesol počet obyvateľov z 2,5 milióna na 1,4 milióna. Inde boli straty ešte masívnejšie. Vo Falcku ostalo zo 100 000 obyvateľov len 2000. Asi 6000 obcí bolo zničených len v Čechách. Jeden zo švédskych veliteľov, plukovník Adam Pfühl, sa dokonca chválil, že sám dal vypáliť asi 800 dedín. Nemecký historik Jürgen Kuczynski uvádza, že v nemeckých oblastiach bol pomer mŕtvych k celkovému počtu obyvateľov počas tridsaťročnej vojny najmenej 15-krát vyšší, než v 2. svetovej vojne. A prečo to píšem sem? Pretože k filmu nie je čo. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Ako priaznivec kresťanských filmov som sklamaný. Niektoré výroky boli super, ale film ako celok ma neoslovil. Možno preto, že u nás sa dodnes cenzurujú kázne (jedná sa primárne o vnútrocirkevnú cenzúru) a pred 30 rokmi štát zakazoval bez jeho súhlasu slúžiť čo i len omšu. Myslím, že viera človeka nezávisí od toho, či mu štát garantuje slobodu vyznania alebo od toho, či dajú zbúrať kostol kam chodil. Viera je o vzťahu jednotlivca s Bohom. Je skvelé, keď ju chcete a smiete verejne prejaviť, ale nie je to nevyhnutne nutné pre spásu. ()

gazogazo odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejhorší ze série. Zmizelo cokoliv zajímavého. Někdo si řekl, že to chce poselství trochu schovat a poselství se vypařilo. Což by bylo jedno, kdyby to nebyl strašně nudnej a špatnej film. ()

ESW odpad!

všechny recenze uživatele

V tomto filmu neni skutečně nic, co by mohlo zaujmout. Kdyby buh nebyl mrkev, určitě by si to s reziserem vyridil. ()

Reklama

Reklama