Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eva stále pospává s Pavlem, ačkoliv chce vztah s ním již dlouho ukončit. Navíc si půjčuje peníze od Karla a vzbuzuje naděje i v něm. Motá se v bludném kruhu, ze kterého jí má pomoct seznamovací inzerát, který za pomoci Lenky nahraje a umístí do tisku i do nového perspektivního média zvaného internet. Paralelně se Pavel rozhodne, že od smrti Evina manžela uplynula již dost dlouhá doba a jejich vztah je nutno prohlásit za oficiální a „začít na něm pracovat“. Když tento svůj plán v ZERU vyhlásí, narazí na Evin odpor. Pohádají se, ale Pavel neztrácí naději. Po konzultaci s odborníkem na ženy – Davidem – se rozhodne Evu překvapit a v nestřežené chvíli se k ní nastěhovat. To má být pádným důkazem jeho lásky a začátkem jejich fungujícího vztahu. Otázka je, jak to udělat, když je Eva stále doma. David má řešení. Během dabování nahraje s jednou ze svých přítelkyň část telefonického rozhovoru o tom, že studio získalo cenu Františka Filipovského a že Eva má přijet do Přelouče na nácvik závěrečného ceremoniálu. Když později tyto věty pustí Evě do telefonu, Eva zprávě okamžitě uvěří a propadne nadšení. Dokonce volá zpět do studia, aby se podělila se všemi o tuto fantastickou zprávu. Druhý den vyrazí Eva do Přelouče a Pavel najme stěhovací vůz… (Česká televize)

(více)

Recenze (35)

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tímto dílem se seriál definitivně překlopil z komedie na tragikomedii. Najednou jde méně a méně o komické situace, za to mnohem více o lidi. O to, jak jsou fajn, jak jsou blbí, jaký jsou svině. Občas se sice ukáže humor, ale je tak pitomý, že se mu snad ani nedá smát (nahrávání a poté prezentace fiktivního hovoru z Přelouče a reakce Evy). Konec filcek mne na jednu stranu potěšil, protože byly přes čáru, ale byl spíš smutný. Vlastně jako celý seriál. Smutný v dobrém i špatném smyslu slova. ()

vavria01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z původně výborného seriálu se během posledních dílů stává spíše parodie sama na sebe. Seriál si přímo libuje v laciném humoru a hysterických scén, což je možná chvíli osvěžující, po devíti dílech to ovšem začne nudit. Nicméně přihazuji hvězdičky za poslední scénu s dabingem Václava Neužila a skvělou titulkovou píseň "When Love Runs of Time". Škoda, že mě poslední dobou baví víc soundtrack než seriál samotný. ()

Reklama

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divný natáčení. „Tentokrát jsem mu to řekla.“ To je argument… Lada to u mě vyhrává. Ale David jí zdatně sekunduje. A co na to kapela? Lítost? Po takový době?! Výbornej kytarovej kříž… Pavle, néé… Karle, ty seš vůl. Venku dobrý. David se s tim nesere. A Lada jakbysmet. Dořiti… Z toho bude průser. A sakra… Se trochu přepočítali. David skvěle. Ajta… Pavle, Pavle, tos posral. Tak asi chudák Pavel. Tohle nedal. Ale s autem hezky. ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta přísaha na varle byla super hláška. Jedna, možná tam byla ještě nějaká ta další slabší. Karel se snaží stále Ladu vyladit podle svých představ a pořád se mu nedaří. Tak nějak ale právě stále vše o tom samém. Ale právě proto překvapila závěrečná scéna, byť v podstatě dramatická, najednou tu máme Pavlův dabing náhodné reálné scény na ulici a byla to v podstatě taková "jiná" pecka. Takový je dabing - pokaždý stejný... a pokaždý jiný. Pavel pro dabing žije a je mi ho líto, je to docela slušný a hlavně kreativní kluk, který má sice bláznivé, ale super nápady. Ale více je mi líto, že díly z druhé poloviny seriálu už nemají takovou kadenci jako ty první. Opět s odřenýma ušima za 4*. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná to tentokrát nebyla až taková řachanda, ale taky se o to nepokoušeli a to je pozitivní. Tenhle díl totiž opatřili něčím hodnotnějším- emocemi. S těmi jsme se v Dabing Street zatím neměli možnost setkat. Zdá se mi, že tady přituhuje a líbilo by se mi, kdyby se to dál ubíralo tímto směrem. Jinak nápad s profesionální deformací v podobě dabingu běžného pouličního výjevu very funny. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V závěrečných titulcích zazní skladba „When Love Runs Out of Time“ od Levellers. (danielsaf2)

Reklama

Reklama