Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svobodný život Montyho Brogana (Edward Norton) se rychle chýlí ke konci - za 24 hodin si začne odpykávat sedmiletý trest ve vězení. Někdejší král Manhattanu dá brzy sbohem způsobu života, na který si zvykl - životnímu stylu, který mu otevřel dveře nejluxusnějších newyorských klubů, ale také jej odcizil od jeho nejbližších. Během posledního dne na svobodě se Marty pokusí znovu spojit se svým otcem (Brian Cox), který na něj nikdy nezanevřel, a sejde se se dvěma nejlepšími přáteli ze starých časů, Jacobem (Philip Seymour Hoffman) a Slaughterym (Barry Pepper). Ve hře je také jeho přítelkyně Naturelle (Rosario Dawson), která mohla (ale nemusela) být člověkem, díky jehož informaci se o Montyho začala zajímat policie. Monty si není ničím příliš jistý, ale s rychle ubývajícím časem je třeba učinit několik důležitých rozhodnutí. (Česká televize)

(více)

Diskuze

MaxForValue

MaxForValue (hodnocení, recenze)

Asi najlepší Norton alebo ako už niekto predomnou poznamenal, tak deň má 24 hodín, ale tá 25. je z nich najlepšia. 

zupanic

zupanic (hodnocení, recenze)

co sa komu moze pacit na Anne Paquin?...teda v tomto filme:D a ako ju moze niekto vobec porovnavat s Rosario....ospravedlnujem sa za svoj plytky komentar:D inak film super:D

Methallica

Methallica (hodnocení, recenze)

Jasny konec filmu? No ja ho celkem mel, ale tvuj komentar me rozhodil...muzes sem napsat, jak si myslis, ze to skoncilo?

 (hodnocení, recenze)

Tak to jsem nečekal. Opravdu dobrý film. Edward Norton potvrzuje svoje herecké kvality.

praethoria

praethoria (hodnocení, recenze)

brilantný herecký výkon, scenár trošku ubral...ale aj tak stále plnýých 5* film, ktorý musí trošku vzdelanejší filmový zanietenec vidieť...poklona E. Norton poklona........si pán Herec

EówyN

EówyN (hodnocení, recenze)

P A R Á D A....jedinecny a vo svojom zanre neprekonatelny film...jeden z mojicg The Best!!!...95% btw Edward Norton je ´´Boh´´medzi hercami!!!

Cedr

Cedr (hodnocení, recenze)

Divím se kolik lidí si špatně vyložilo poměrně dost jasný konec... Vynikající film.

Maslord

Maslord (hodnocení, recenze)

Na túto pecku som sa tešil, pretože už dlho viem, že Edward Norton je hustý dávač. Príbeh je celkom jednoduchý a nemá nejaké špeciálne čaro ale ponáranie do myšlinok Montyho Brogana (Edward Norton) a hlavne moja najobľúbenejšia scéna monológ pred zrkadlom v klube kde sa lúči so slobodou (ale skutočne, nejde sa ženiť...) ma opäť presvedčili o jeho hereckej kvalite. Film som si hneď pozrel dvakrát.

Související novinky

Reklama

Reklama