Reklama

Reklama

The Open House

Trailer

VOD (1)

Logan (Dylan Minnette) a jeho otec sní o tom, že se Logan dostane na olympiádu. Když Logan přijde o svého otce, tak se s matkou (Piercey Dalton) přestěhují do domu v horách. Po dni otevřených dveří má Logan pocit, že v domě někdo zůstal. Věci jsou na jiných místech, než je položil, mobil se ztratil. Nakonec se tu objeví i podivná Marta (Patricia Bethune), co prý bydlí za kopcem. V domě opravdu něco nebo někdo je... (RammsteinDE)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Veľmi rozporuplný horor. Ani neviem, či dobrý alebo zlý. V každom prípade dosť vyčerpávajúci. Prvá hodina atmosférická prechádzka po strašidelnom dome, no okrem nejakého buchnutia či miznutia vecí sa tam nedeje absolútne nič. Tu si najskôr zgustnú fandovia (pre mňa dosť nudných) hororov ako Innkeepers či House of the Devil. Pre mňa síce zdĺhavé a monotónne, ale zvedavosť narastala. Výsledok? Po obsahovej stránke za 0%, horšie to už dopadnúť ani nemohlo. Ako keby Netflix nevedel, kam danú látku dotiahnuť. Ale všetko má svoje pre a proti, takže napriek tomu to konečne aspoň poriadne "ožilo". Čo je tiež lepšie ako nič. Horor plný protikladov, pri ktorej divák dostane kombináciu nádherne atmosférickej nudy skombinovanú s akčnou a našťastie brutálnou stupiditou. ()

lukasch 

všechny recenze uživatele

Netflix zklamal, tohle vůbec nefunguje. Na horor to není strašidelné, na thriller to není napínavé. Asi to byl těžký art, protože film neměl skoro žádný děj a záporák ani jeho motivace nebyly vůbec vysvětleny. Diváku, domysli si to sám. Asi to něčemu nastavuje zrcadlo nebo tak něco. BTW: Na 911 (nebo naši 112) se dovoláte i bez SIM karty. ()

Reklama

činta 

všechny recenze uživatele

SPOILERY "Co udělat horor o open house tématu?" "Jo, to je dobrej nápad. A narvem tam všechny možný podezřelý, co jsme kdy v hororech viděli. Pošahanou sousedku, sympaťáka odvedle, někoho z rodiny, poltergeista, šílenýho vraha, bejvalýho obyvatele domu a ducha zemřelýho otce. Kdo bude vrah, vymyslíme časem." Na začátku natáčení: "Tak co, vymyslelas kdo bude vrah?" "Nic mě nenapadlo." "Ok, tak to prostě neřeknem a budem tvrdit, že v tom je to kouzlo toho filmu." Takhle nějak si představuju brainstorming režisérský dvojice. No co. Potenciál to mělo slušnej, ale ve výsledku ve Vás film po skončení vyvolá touhu prohodit ovladač televizí. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po smrti svojho otca musí Logan Wallace (Dylan Minnette) zabudnúť na svoj sen o úspešnej kariére športovca. S matkou sa musí odsťahovať do domu v horách, ktorý patrí ich známej. Opustený dom by mohol vyzerať ako ideálne miesto na zahodenia starostí za hlavu, lenže problém je v tom, že okolo Logana sa po príchode do nového príbytku začínajú diať čoraz desivejšie veci a je jasné, že miesto, kam s matkou prišli, nie je až také idylické, ako sa najprv zdalo. - Netflix is not here to take part, Netflix is here to take over. Aspoň tak to vyzerá podla toho, ako vyzerajú horory, ktoré v posledných mesiacoch prinášajú, a ktoré pôsobia lepšie, ako horory, ktoré idú do kín. V tomto prípade chytro použili tvár ich hviezdy menom Dylan Minnette a som si istý, že už len on priláka k tomuto hororu mnoho fanúšikov. Vo velkej časti snímku sa zdá, že The Open House sa až príliš drží klasickej a hlavne opozeranej hororovej línie, ale v závere dokáže velmi príjemne šokovať a vybavuje sa mi len jeden horor, ktorý na mňa svojím extrémne surovým záverom urobil takýto dojem. Ako režijný debut je to vynikajúco zvládnuté a pevne dúfam, že tento systém práce okolo Netflixu bude pokračovať. + herec z Goosebumps a Don't Breathe + herec z Mischief Night a The Funhouse Massacre + herec z Regression + herec z Texas Chainsaw 3D + herečka z Come Back to Me ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Umne koncipovaná home invasion, ktorej tvorcovia namiesto zväčša preferovaného surového útoku bandy maskovaných exotov na mierumilovných usadlíkov vsadili na postupné budovanie napätia a strach z neznámej hrozby. Aj napriek tomu, že záver považujem za rozporuplný a neuspokojivý radím The Open House v rámci subžánru k tým lepším počinom. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • V jednu chvíli ve filmu Logan (Dylan Minnette) poslouchá album „Dreams in the Rat House“. Existuje příběh HP Lovecrafta s názvem „Dreams in the Witch House“, kde je krysa nedílnou součástí děje. (KGBelik)

Reklama

Reklama