Reklama

Reklama

Pete (Mark Wahlberg) a Ellie (Rose Byrne) se rozhodnou založit rodinu a vrhnou se po hlavě do světa pěstounské péče. Když zjistí, že má jejich vysněné dítě dva sourozence, rozroste se jejich domácnost přes noc hned o tři členy! Pete s Ellie se musí s notnou dávkou humoru naučit, co znamená být rodič, aby svým novým ratolestem vytvořili opravdový domov. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (215)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem nebyl tak dojatej. Konec jsem prožil v jakýmsi tranzu, všechno kolem mě přestalo existovat. Nějaká nirvána, nebo co…? Neskutečný, že Sean Anders přetaví dva svoje scénáře během dvou let ve dva vlastní režijní počiny, když jeden z nich je takhle těžká látka a ten výsledek je - výbornej! Někdy je to zbytečně ukecaný a americky přepjatý, ale i tak je to pořád wau(!). Nebijme se v Česku v prsa, bijme na poplach. Věřím, že každej pokus o rodinnou komedii má u nás ambici působit nějak takhle. Tak proč tomu pak kdokoliv z nás sází bez výčitek odpady!..? Co je jinak? V čem je zakopanej Karbanátek? ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Necakany zazitok. Necakany, lebo o filme som sa dozvedel asi 10 min pred jeho spustenim. Film pobavil, prinutil sa aj trochu zamysliet, vdaka comu si niekto uvedomi ake ma stastie. Novovzniknutej rodinke sa neda nefandit. Podporna skupiny nemala chybu, strasne ma bavili useky s tymi ludmi. Wahlberg mi tam pasoval, s Byrne zahrali pekny parik. Deti boli fakt ako z filmu. Jeden teengeger, druhy citlivy truhlik, treti uplny exot. Takymto filmom sa tazko nieco vytkne, takze za mna jednoznacne hodnotenie. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je to sice už známe téma a několikrát v různých podobách natočené, ale na mě to sakra působí. Mark opět skvělý herec v jakékoliv akci, parádní komedie, kde nechybí ani nějaké drama, či slzy. Spokojenost i když víte jakým směrem film půjde přesto se mi na to dobře dívá. Tyhle rodinné komedie mám rád. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Trochu komedie, hodně rodinný drama, a to (vyjma úplného závěru) zcela koukatelný, i díky scénáři, jenž se nebojí slůvka fuck, případně hlubších psychologických úderů, který by člověk ve filmu s Marky Markem nečekal (viz např.: "jste jen další ženská, která si osvojila malé sirotky jenom proto, aby se sama cítila dobře."). ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Komedie, co vlastně není vůbec komedie. Bohužel jsem k tomuto filmu přistupoval úplně špatně. Proto jsem zpočátku (vlastně skoro celý film) měl pocit, že to teda moc dobře nešlape. Nakonec jsem pochopil a zpětně docenil tento film. A i když je to teda poměrně jasně čitelné a předvídatelné, tak je to takové milé. 60 - 70% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)
  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)
  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)

Reklama

Reklama