Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí tráví bezstarostný víkend v malebné horské chatě. Všechno jde podle plánu až do doby, kdy domek začne terorizovat podivné stvoření - napůl člověk, napůl králík. Víkend se promění v noční můru a krvavý boj o přežití. (LIVINGDEAD)

Recenze (24)

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

Typická finská šílenost. Malý kozy, velký péra, hektolitry krve a hromady mrtvých. Sem tam nějaký ten humor, ale zase tak moc ho není. Pořád ale lepší, než milion amerických vážně se beroucích hororů. ()

kristovanoho 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších počinů v historii moderní kinematografie. Je tam všechno, sex, láska, něžnosti, číňani, černoši, lesby, buzeranti, smích, strach, napětí, pokusy na lidech, precizní střelba, neprecizní střelba, myšlenkové přesahy, mystika a tak dále, a tak dále. Co chcete, to tam najdete, takže míň než 5* může dát jen nevzdělaný ignorant. Ale teď už musím jít, cítím totiž čerstvou píču... ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Marně přemýšlím jestli jsem kromě některých filmů od Tromy viděl něco ujetějšího. Cca 10 lidí jede na chatu,ale tam je napadne nadržený zmutovaný králík s obnaženým penisem co říká věčně jen jedno slovo, které by se líbilo Zemanovi (ano je to kunda, ale on ten tvor to říká hanlivě). Na konec se zjistí, že těch králíků je více a někteří říkají i slovo Čurák (myšlen penis) a s němi to dělají někteří lidé. Prostě úlet do toho sledovat zmutovaného králíka s obřím ptákem co honí lidi a křičí do toho pořád P... je zábavné. Potěší i potitulková scéna kde se dozvíme, že si ten mladík konečně štrejchl. Navíc je zde hodně velká porce gore (urvané penisy , penis v oku, vypichlé oko apod.) 80 procent škoda,že zde nehrály členky Pussy Riot pak by to bylo dokonalé kdyby na ně křičel Pussy :-) a docela sranda, že to šlo do kin ve Finsku nedovedu si představit tu přístupnost prostě :-) ()

Reklama

Reklama