Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Judy sa chce presadiť vo filme, ale rozhorčene odmietne, keď má režisérovi ukázať svoje prsia. Ani neskôr sa jej nedarí, a tak nakoniec prijme ponuku pracovať ako telefonistka pre agentúru poskytujúcu zákazníkom sex po telefóne. Po krátko školení jej pridelia číslo 6 a veľmi rýchlo sa vypracuje medzi najžiadanejšie dievčatá agentúry. Judy to ide tak dobre, že pri vzrušovaní zákazníkov dokáže myslieť na celkom iné veci alebo si kresliť. V súkromí však odmieta všetkých zákazníkov. Postupne ju však práce prestáva baviť, a tak jej dá majiteľka agentúry na pár dní voľno. Judy ich využije, aby vybavila isté „osobné“ záležitosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

igi B. 

všechny recenze uživatele

No - asi jsem viděl jiný film. Ale asi tady všichni ti nízko hodnotící asi čekali nějakou tu "Tarantínovku". A možná tam bylo pro ty trouby našince moc (to vlastně nesmím v rámci politické korektnosti ze své bílé huby vypustit...;-)... Takže za čtyři, protože si to zaslouží - jako takový více než dobrý "černý" film... - - - P.S. ...jo vy jste si to asi půjčili dabovaný na videu. Tak raděj choďte na filmy do kina... :-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Sex po telefonu neprovozuji od té doby, co jsem při něm otěhotněl, aniž bych si alespoň trošku stříknul. Nemám totiž nic proti spojení pusa a sex, ale nesmí se přitom mluvit. V tomto snímku se však jenom blábolí a blábolí a mně je tak nějak jedno, že někdo potřebuje k ejakulaci verbálně naplácat na holou nebo pokakat. Snad jenom ten sex při baseballovém odpalu mi připadal zajímavý a už si doma připravuji projekci, abych se udělal při pořádném nadhozu. To byl skutečný úlet, ale jiné pozitivum jsem na snímku nenašel. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Hneď v prvej scéne je nahá Theresa Randle a Tarantino. V ďalšej Turturro. Potom Madonna a Naomi... A to je celý film: Scénky. Niekedy vtipné, niekedy smutné, dohromady však presladené a nudné. Veril som, že ten film nebude zlý a že 36 percent je iba ďalšia ČSFD krivda. A mal som pravdu. Nie je to vyslovene blbé, iba nezaujímavé a vo filmografii výborného režiséra akým je Spike Lee to pôsobí ako päsť naoko. Hlavne ak čakáte niečo podobné jeho ostatným filmom. 50%. ()

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Ano, vážně je to od Spikea Leeho... Film "Girl 6" může pro neznalce stylu filmů Spikea Leeho být něčím odlišným. A jak je v tomto světě zvykem, co (kdo?) se liší, to je zároveň přece špatné. Teď vážně. Film jako takový se vysmívá nejen hollywoodu, ale i všem pokrytcům, co mají erotické linky a služby jim podobné v oblibě, ale před vnějším světem je odsuzují a kritizují za jejich zvrhlost, přesto že jsou uvnitř daleko zvrhlejší právě oni sami. „Sex po telefonu“ s sebou nese i nejedno hlubší poselství, jako například ukázku vzestupu a pádu, nebo chcete-li pádu a vzestupu. I kdybych se na film díval okem „obyčejného“ diváka, hodnotil bych ho kladně a to z důvodu, že nijak nenudí, naopak velmi příjemně pobaví chytrými a vtipnými dialogy. Věta „Ty jsi odešla od Quentína, nejmódnějšího režiséra v Hollywoodu?“ prostě nemá chybu. ()

badmotherfucker 

všechny recenze uživatele

Spike Lee vs. stádo bečících oveček 0:1. Příběhy ze sousedství asi nejsou po chuti. Herci, kteří nebelejou v daný chvíli jednu stupidní hlášku za druhou, jsou citlivě vykreslení a chovají se logicky v rámci svého charakteru, navíc vedení vybroušeným režisérským stylem. Chápu, nemusí to být pro každého správný šálek kávy, ale za sebe jsem rád, že jsem si ho nenechal ujít. ()

M.J 

všechny recenze uživatele

" Já ti domluvím schůzku s Tarantinem a ty odejdeš! To je Quentin!" Není to zas tak špatné, jak se říká, ale také nic extra. Herecké výkony jsou opravdu špatné. Celý film se jen řve a přehrává. I přesto všechno jsem se párkrát zasmál.. 4/10 ()

Reklama

Reklama