Reklama

Reklama

Zumbovy božské dezerty

(pořad)
  • Austrálie Zumbos Just Desserts
Reality-TV
Austrálie, 2016, 52 min

Hudba:

Måns Billner

Účinkují:

Adriano Zumbo (moderátor)

Obsahy(1)

V téhle napínavé soutěži o 100 000 dolarů testuje renomovaný mistr dezertů Adriano Zumbo šikovné amatérské kuchaře. (Netflix)

Recenze (3)

Judy24 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi kuchařské reality show a dezerty obecně, budete spokojení. Oproti jiným pořadům se tady úplně kašle na nesmyslné řešení mezilidských vztahů. Žádné záběry z bydlení, všechno se odehrává jen v "kuchyni". Pár strašně sympatických soutěžících (Kate!), pár blbců (Daniel...), ale nic, co by vás zbytečně rozptylovalo od těch fantastických dezertů. A že tedy jsou! Téměř všichni soutěžící už jsou na opravdu vysoké úrovni a těch několik málo slabších odpadne během prvních pár dílů a dál už jenom zíráte. Pěkně těžká zadání, se kterými si většina z nich dobře poradí. Hrozně moc inovativních postupů, chutí, způsobů servírování... To, že je to celé občas trochu prkenné (hlavně Rachel a Adriano), mi pak vlastně tolik nevadilo a Gigi mi pekelně lezla na nervy (myslela jsem, že bude trochu víc radit a pomáhat), ale nebylo jí tam naštěstí tolik. Jo a ještě jedna věc - pokud nemáte rádi australský přízvuk, ani to nezkoušejte zapínat. ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Achjo, proc neni na Netflixu i prvni rada?! A proc jich vubec neni vice?! Tohle je nejlepsi z pecicich soutezi. Mam radsi jednu partu lidi, kterych postupne ubyva i kdyz jsou tady takovi, ech, zvlastni, rekneme :D. Nicmene ta barevnost, kulisy a hudba v kouzelnem pohadkovem stylu Willy Wonky? Naprosto boziiiiii! ()

DannyBlakely 

všechny recenze uživatele

Každý večer jsem poctivě mrkla na jeden díl.. někdy i na dva. Nemohla jsem se od toho doslova odtrhnout a po nocích chodila užírat sušenky :-D Gigi mi taky lezla na nervy, ale jinak bylo opravdu na co koukat. Pořady o vaření mě moc neberou, ale toto byl jiný kalibr. ()

Reklama

Reklama