Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(7)

Recenze (13)

emma53 

všechny recenze uživatele

Vypůjčím si jednu větu, která Manhunt dokonale vystihuje : " Naprosto realistické a věrohodné bez nějakých zbytečných příkras". ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál zas až tak moc nového nepřináší. Klasické pátrání po možném vrahovi, ale především drobnou, až mravenčí práci, londýnské policie. Bez zbytečných honiček, soubojů tělo na tělo a spousty krve. Manhunt je natočen naprosto normálně a v tom je, troufám si říct jeho největší síla. Tleskám vestoje a velký dík patří z mé strany Martinu Clunesovi, který dokázal, že není jen můj milovaný doktor Martin, ale zvládne i jiné, seriálové role. A největší patří uživatelce ArwyKraft za výborné titulky. Díky moc! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíše než o klasickou detektivku, jedná se o pečlivou rekonstrukci skutečného případu. Naštěstí rekonstrukci precizní a dostatečně napínavou i když moc chladnou a bez silných tažných postav, protože úvodní vyšetřovatel mi nesedl. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Policejní práce v té nejčistší podobě. Evans sice díky tomu trochu rezignuje na postavy, pokud tedy pominu někloik náhledů do soukromí hlavního vyšetřovatele, ale to tady vůbec nevadí. Všechno na sebe perfektně navazuje, postupy se vyhýbají jakýmkoliv výstřelkům postrádajícím logiku a jako plus beru i to, že vrah v tomto případě není žádnou démonickou bytostí z hlubin pekla. Trefou bylo i obsazení Clunese, jehož detektiv není žádný geniální superpolicajt, ale prostě "jen" chlápek, který dobře dělá svojí práci. I to přispívá celkové důvěryhodnosti. Angláni zase zabodovali. 90% ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Nic navíc. Jen poctivě vystavěná detektivka bez blbostí, kterou zhltnete najednou a pozítří už po ní bude pusto. Hvězdičku extra pak dělá Martin Clunes, kterýho sem v Doktoru Martinovi vždycky kousal dost obtížně. Tady je civilní a skvělej. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Po I. sérii: Hodně precizně natočeno, hodně reálně napsáno, hodně profesionálně zahráno. Detektivní minisérie, která si na nic nehraje a odvádí kvalitní kriminální práci. Bohužel mi to příliš nesedlo. Trošku víc humoru nebo napětí, nevím, "něco" tomu chybělo. ()

bidja 

všechny recenze uživatele

Doc Martin se změní v Sgt. Topinku. Brilantně popisné kolik práce je za nějakým mordem. Žádný major Kuneš nebo LA laboratoř kde podle délky odletu chmýří pampelišky určí, že v daný čas musel okolo projít heterosexuální asiat nadstandardního vzrůstu, který má tak neobvyklou lordózu páteře, že jej jdou na jistotu vyzvednout k jedinému chiropraktikovi co jej neprozradí protože musí trpět neskutečnou bolestí pro kterou by i vraždil. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Tak dobrá procedurálka, jak to jen jde. A jasně, není to Mindhunter nebo Mlčení jehňátek, nepracuje to nijak moc ani nijak objevně s postavami a nemá to filmovou kameru a super stylizaci. Manhunt se soustředí na jednu věc – vyšetřování. A v tom naprosto exceluje. V tom je stejně napínavý a dramatický a uspokojivý jako ty zmíněné tituly. Pokud vás zajímá, jak ve skutečnosti funguje odhalování zločinu a kolik odhodlání a frustrace a mravenčí práce za každým případem stojí, je tohle jasná volba. Přízemní, realistické, se středobodem ve skvělém Clunesovi. Opravdu nemám, co bych tomu vytkl. Plná palba. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Opět parádní krimi/drama z VB. Těm anglánům prostě tyhle drsné kousky podle skutečných událostí jdou nejlépe. Tentokrát o h*jzlovi co zabíjel mladé holky v Anglii, cca před 15 lety. 7,5/10 ()

VLADEK 

všechny recenze uživatele

1. sezóna - Ano je pravda, že je to poměrně věrohodně a slušně natočené, ale v podstatě nudné - 70%. /Update 2022 - 2. sezóna - O malinský kousek lepší než ta první. - 75% ()

Kamil111 

všechny recenze uživatele

Slupl jsem to na jedno posezení jako malinu. Minutáž je o poznání kratší než je uvedeno výše, takže cca 150 minut se mi zdálo jako vhodně investovaný čas ve srovnání s různými marvelovskými sračkami. Ďábel je v detailu a když Britové chtějí, tak umí. Bůh ochraňuj královnu a nedopusť brexit. ()

Birter 

všechny recenze uživatele

No jo, Briti prostě vědí jak na kriminálky. Ač krátké tak velmi intenzivní drama. Občas jsem trochu nestíhal ty důkazy, což byl aspekt, který mě na straně druhé zaujal asi nejvíce. V béčkových kriminálkách je to samej výslech výslech, jeden důkaz za druhým a chudáci kriminalisté v Manhuntu se musí prohrabávat záznamama... ()

Reklama

Reklama