Reklama

Reklama

Prvotní vztek

  • USA Primal Rage: The Legend of Oh-Mah (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá dívka Ashley Carr (Casey Gagliardi) přijíždí do věznice, aby vyzvedla svého přítele Maxe (Andrew Joseph Montgomery), kterého akorát pustili ven. Na cestě domů ale mají autonehodu, přičemž uvíznou v lese, kde na ně čeká nenasytná příšera se jménem Bigfoot, a boj o přežití tak může začít! Podaří se jim vypořádat se s touto nelehkou situací a hlavně přežít? (J*E*A*N*N*E)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Lesní survival, buranský horor, Predátor, King Kong, Kongo a...Indiáni! Nejkrásnější je příroda - řeka a les si zaslouží pět hvězd. Drama mladých manželů uprostřed divoké přírody se místy trochu táhne, ale kapradí, rozeklané stromy porostlé mechem a paprsky slunce ztrácející se v mlžném oparu vše vynahradí. Navrch je kopice mrtvol! Gore ujde, i když latex je místy vidět víc, než by si tvůrci přáli, ale uříznutá hlava, utržená čelist, rozšlápnutá hlava a střeva ven i tak pobaví. K tomu jako přídavek jedna živá zmasakrovaná mrtvola a vědma - čarodějnice ze Scottovy Legendy. Jestlipak si naše hrdinka přiveze domů outěžek? ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Ráznej a smělej a s chlupatým tělem chce se podělit o zážitky své, v hlubokém lese se jeho řev nese, nebojte že všechny nepobijééé. Yettikůůů, ty bloncku šoustající hajzlíkůůů... a tak dále a tak dále. Teď vážně - Primal Rage jest rozporuplné dílo čímž chci říci, že má krásné masky a gore. Zblitek je úplně na píču. Yettiho postava je tak sprostá vykrádačka Predátora až to smrdí žalobou, hlavně jeho finální zápas se zabahněným borcem a Yettiho dřevěná maska dávaj najevo i největším ementálům o co tady jde. Celou dobu jsem tak čekala kdy dorazí Predátor a yettiho za to parodování sejme. Nestalo se tak. Čarodějnice je hodná paní, co bydlí na samotě u lesa a ve volným čase sbírá polomrtvé lidičky, který yetti nechtěně nezabil, a zadarmo je léčí, aby pak mohla nadšeně hrát na bubínek. Jo, jako fakt si nedělám prdel, nikoho nesežere, nikoho necpe do pece a mezi místníma je oblíbená div jí svobodný maminy nedávaj pohlídat svoje ratolesti. Pak tu máme indiány co kalej v týpí sjetý jak sáně. Ty byli fajn k nim bych šla posedět a brutálně se zkouřila abych pak mohla hrát s ježibabou na bubínek zatímco by Alík naháněl yettiho, kterej by se maskoval za chlupatej strom (jop yetti se maskuje za chlupatej strom) . Kdyby se ten film nebral tak smrtelně vážně, mohla to bejt pecka komedie takhle nechápu proč ve strašný píčovině jsou úžasný masky a luxusní gore. Dává to sysl asi jako kdyby Al Pacino hrál v dalším filmu Zdeňka TroSky. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Oh-Mah God.. Amatérsky působící počin, který se neorientuje v čase ani prostoru, přebývá mu minimálně dvacet minut (přiblblé tlachání buranské lovecké expedice, indiánské seance) a jediné vyvrcholení je to předčasné na začátku v autě. Nadšenecké pomrkávání na predátoří sérii bylo s blížícím se koncem až směšné a to nejen proto, že primát s červenýma očima, zanedbanou pedikúrou a zálibou ve spoře oděných blondýnkách by Dutchovi posloužil jedině tak, že by si z jeho kůrového brnění udělal koupel na hemeroidy. Nevím, čím měl Magee nacpaný kalumet, ale s jistotou mohu říct, že jeho režisérská kariéra rychle zamíří do věčných lovišť.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nemůže se vnitřně srovnat s tím, že otce jejího dítěte na pár měsíců zabásli, po propuštění doufá, že už budou žít jako normální rodinka, jenže po incidentu na silnici se ztratí v lese, a jejího milého nenapadne nic lepšího, než dělat ramena na bandu vidláků, kteří si přišli zalovit (a očividně to se zbraněmi moc neumí) a kteří víc než radu zoufalému páru vypouští z úst oplzlé kecy na adresu spoře oděné ženy. Vše rozsekne Bigfoot, který začne trhat čelisti a rozšlapávat lebky, a divák se docela baví. Ovšem pak dorazí čarodějnice a indiánské rituály, z atmosférického béčka je zmatené pobíhání po lese bez nápadu a zoufání nad tím, že to mohly být docela silné tři hvězdy. Takhle jsme někde mezi dvěma a třemi. Druhá polovina už totiž nikterak nepřekvapí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Legenda je zpět! Očekávaný horor s BigFootem konečně venku a za mne naprostá spokojenost a dostal jsem možná ještě víc, než jsem čekal. Mladý pár kvůli autonehodě se ztratí v lese, kde narazí na skupinu pytláků a společně čelí drsné přírodě, kde řádí nekompromisní BigFoot známý mezi domorodými američany jako Oh-Mah. Úplně jsem se vrátil do roku 2007-10 kde vznikaly tyhle lesní drsné vyvražďovačky, nejvíce jsem si vzpomněl na Timber Falls. Dnes už příliš podobné horory nevznikají, takže Primal Rage je pro mne příjemným osvěžením. První půlka je lehce pomalejší, ale jakmile Oh-Mah začne řádit jsou to nekompromisní jatka. S nikým se nepáře, trhá čelisti, rozšlapuje hlavy, šípy v krku, useknutá hlava!! Naprostá fanouškovská radost. Gore samozřejmě na špičkové úrovni, masky a make up úžasné, z BigFoota jde respekt a dojde i na jeden pěkný čarodějnický mystický rituál. Závěr otvírá dveře pro sequel a velmi mile překvapil. Lesní, dravá jízda, kterou jsem si užil a letos jí v Topce určitě zmíním. Nejlepší horor s BigFootem! 80% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film má potitulkovou scénu. (griph)
  • V čase 17:45 jde vidět u dívky krev na obličeji, v dalších záběrech není po krvi ani stopa. (Kudly4)

Reklama

Reklama