Reklama

Reklama

Prvotní vztek

  • USA Primal Rage: The Legend of Oh-Mah (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá dívka Ashley Carr (Casey Gagliardi) přijíždí do věznice, aby vyzvedla svého přítele Maxe (Andrew Joseph Montgomery), kterého akorát pustili ven. Na cestě domů ale mají autonehodu, přičemž uvíznou v lese, kde na ně čeká nenasytná příšera se jménem Bigfoot, a boj o přežití tak může začít! Podaří se jim vypořádat se s touto nelehkou situací a hlavně přežít? (J*E*A*N*N*E)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jakože sorry, ale mě tohle nadšenecké béčko bavilo vlastně o třídu lépe než aktuálně přechvalovaný Quiet Place.. Naddržený paviání Robi Hood vede v lesích salón tělesných modifikací se speciálizací na permanentní transformace hlavy a krku.. Do revíru mu zabloudí dva polonazí a banda buranských zálesáků a o zábavu je postaráno.. A vlastně vůbec nevadí, že to nemá ani hlavu ani patu.. Do toho všeho tam je indián s krizí identity a čerodějnice z filmu Witches(1990).. Přímé odkazy (a místy až citace) z Predátora... No, prostě pologeniální ptákovina. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

tak na to ze se to objevilo z niceho nic to slo..bigfoot vypada cool a kdyz se objevil hrala cool hudba..ale jinak hl. herecka pekna zacatek hrala celkem dobre ale pak nic moc..ten borec jenom ukazal sixpack a jinak hovno..parta pytliku byla vtipna ale naprosto tupa..no a kdyz je tam rubal tak to slo dobry gore apod..konec zajimavej fight, kterej se inspiroval u predatora - i vzhled bigfoota si myslim..jinak proste debilni film s debilama, ale se skvelou priserou a gore..je to na 3* ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Nesympatická hysterka, jej natvrdlý búchač a k tomu ako bonus banda psychopatických poľovníkov, ktorí v plnej nahote ukazujú zvrátenosť systému, kedy zbroják dostane každý blbec a potom to tak vyzerá. Našťastie je tento lesný survival skombinovaný s mojou obľúbenou legendou o Bigfootovi. Spolu s ním prichádza na scénu parádna maska, pútavá indiánska mytologická mystika, nechutne realistické gore a pekná výprava hlbokých amerických lesov a hôr. Nepoteší nelogický scenár, v ktorom si príšera netrúfne na krehkú babu, ale na bandu ozbrojených chlapov áno (+ po sebe rafinovane zahládza stopy zločinu, aby šerif na nič neprišiel, zrejme v čase osobného voľna v jaskyni pozerala Columba). ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Netroufám si tipnout, která droga stojí za scénářem, každopádně to byl určitě dobrej matroš, protože tohle nevymyslíš. S úspěchem se dá pouze předpokládat, že pachatel se pravidelně sjížděl při sledování Predátora a Esmeraldy a v rauši pak své halucinogenní poluce vzrušeně vyťukával na své umaštěné klávesnici. Překvapivě slušné gore a jedna z nejděsivějších filmových čarodějnic, která by si díky opravdu zdařilé masce zasloužila i samostatný film, samosebou od někoho jiného, vytahují tuhle nezvládnutou kokotinu ze skládky na lehce nadhodnocenou dvojku. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Po projekci Primal Rage: The Legend of Oh-Mah jsem se detailněji podíval na Mageeovo profesní portfolio, abych si potvrdil svůj odborný odhad: režisér snímku má za sebou dlouholetou pracovní zkušenost s navrhováním kostýmů, užíváním protetického make-upu či zvláštními maskérskými efekty. Jenže coby režisér už se Patrick Magee nemůže soustředit výhradně na tyto jednotlivosti. Je třeba sjednotit veškeré výrazové prostředky filmu ve prospěch vyprávění a jeho myšlenky, což se zde vůbec nevydařilo. Primal Rage: The Legend of Oh-Mah nedokáže diváka vtáhnout do děje, k čemuž napomohl i dosti krkolomný a nesoustředěný scénář. Jakožto zdejší hororový expert tak musím toto neatmosferické pobíhání po lese ohodnotit jednou silnější hvězdou. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film má potitulkovou scénu. (griph)
  • V čase 17:45 jde vidět u dívky krev na obličeji, v dalších záběrech není po krvi ani stopa. (Kudly4)

Reklama

Reklama