Reklama

Reklama

Prvotní vztek

  • USA Primal Rage: The Legend of Oh-Mah (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá dívka Ashley Carr (Casey Gagliardi) přijíždí do věznice, aby vyzvedla svého přítele Maxe (Andrew Joseph Montgomery), kterého akorát pustili ven. Na cestě domů ale mají autonehodu, přičemž uvíznou v lese, kde na ně čeká nenasytná příšera se jménem Bigfoot, a boj o přežití tak může začít! Podaří se jim vypořádat se s touto nelehkou situací a hlavně přežít? (J*E*A*N*N*E)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Oh-Mah God.. Amatérsky působící počin, který se neorientuje v čase ani prostoru, přebývá mu minimálně dvacet minut (přiblblé tlachání buranské lovecké expedice, indiánské seance) a jediné vyvrcholení je to předčasné na začátku v autě. Nadšenecké pomrkávání na predátoří sérii bylo s blížícím se koncem až směšné a to nejen proto, že primát s červenýma očima, zanedbanou pedikúrou a zálibou ve spoře oděných blondýnkách by Dutchovi posloužil jedině tak, že by si z jeho kůrového brnění udělal koupel na hemeroidy. Nevím, čím měl Magee nacpaný kalumet, ale s jistotou mohu říct, že jeho režisérská kariéra rychle zamíří do věčných lovišť.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký horor „Primal Rage“, který měl původně mít v titulu „Primal Rage: The Legend of Oh-Mah“ vyniká naprosto skvělými maskami, kdy opravdu máte pocit, že to gore, které zde je, se odehrává na lidech. A nejsou zde žádné digitální triky. O to je všechno krásnější. A monstrum také vypadá skvěle. Tohle je Big Foot, jak ho chcete vidět. V tomhle směru nelze snímku nic vytknout. ()

Reklama

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Naprosto náádhernej lesní survival slasher, který vyloženě oživil atmosféru 80. let videonasty kultovek jako byl třeba Night o the demon (1981) apod. Bigfoot trhá, láme, střílí lukem ... všechno je parádně vidět, žádné digi efekty, ale klasická ruční práce. Nejlepší byl ten týpek s rozmašírovanou čelistí jak se plazil lesem a hekal ... :-D To byl hnus no ... Sympatická holčina v hlavní roli, je na ni pěknej pohled. prostředí lesa supr, nějaká ta exploitace ze strany buranskejch lovců (který pak zas exploituje ten Bigfoot). No po dlouhý době fakt ukázkovej lesní horor, kterej se mi moc líbil. Oživení klasiky! 4/5 ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Mno... Po Big Legend jsem zavětřil a ucítil v lesích Britské Kolumbie další podivný pach, patřící zřejmě neznámému primátovi... Místní mu říkají Bigfoot a domorodci Oh-Mah. Začátek začíná slibně, ale při prvním zamručení jsem dostal nepříjemný pocit. Ne ze strachu, ale že to bude blbé. A bylo. Úvodní duo hned jak vyleze na břeh přestane asi úplě myslet. Úplně vypustí, že byli kamenováni i že někdo v noci ukradl hadry... Prostě pohoda. Oproti poznatkům je zdejší Bigfoot na vyšší vývojové příčce Bigfootů. Je to druh Bigfoot přemýšlivý asi... :-). Partička vidláků byla celkem vtipná, ale jakmile se tam objevil Ropotámo Pražského výběru, říkal jsem si za kterým kapradím asi číhá Michal Kocáb... Ponaučení? Do lesů Severní Ameriky a Kanady nejezděte ani souložit, ani pytlačit... Naštvete ducha mrtvého náčelníka. Howgh... Dvě masky z kůry. * * ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nejapný pokus o kryptozoologický thriller. Porce blbosti v něm několikanásobně převyšuje porci zábavnosti, takže jeho sledování bylo většinou spíš utrpením než zábavou. Scénář je fakt výživný a je mi úplně jedno, jestli je můj komentář spoiler, potřebuju se z té hrůzy vypovídat a číst to nemusíte: Čerstvě propuštěného vězně a jeho ženu přepadne a pak honí bigfoot. Bigfootové zjevně touží po lidských blonďatých samičkách, protože tenhle ukradne ženě hadry, asi je to fetišista. Její muž jí dá triko, a pak musí chodit do půl těla, čímž se může chlubit svými vyrýsovanými bicáky, tricáky a břišáky. Ale stejně byste ho tipli na to, že v lapáku dělal koště. Jako by náš pár neměl dost trápení s bigfootem, narazí ještě na tlupu ukázkově vylízaných bílých vidláků, kteří nemají rádi kriminálníky. Jeden se pak jde vychcat asi půl míle do lesa, druhý jde s ním a třetího pošlou za nimi ať je přivede. Překvapení - dostane je bigfoot. Bigfoot umí střílet z luku a používat nůž i sekerku. Ještě že jsou tu tedy indiánští policajti s prastarou moudrostí Matky Země a jejich příbuzná šamanka, kříženec Klekánice a baby Jagy, která jistě poradí, jak na Bigfoota vyzrát... Byl snad scénárista tohohle potratu mentálně retardovaný? Nebo šílený dadaista? Nebo se snad jedná, což považuju za nejpravděpodobnější, o rafinovanou parodii, nadsázku a úlet dohromady? A zajímá vás jak to celé dopadne? Pokud jste zkouření, nebo aspoň přiožralí, nebo jste filmovým vkusem perverzní víc než já, tak se možná i zvráceně pobavíte. Mně ovšem tahle neuvěřitelná šaráda přišla spíš jako jedna velká tragédie. Jedna hvězda za vtipně roztrženou hlavu od ucha k uchu a za absurdní a nečekaný závěr a la Predator. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film má potitulkovou scénu. (griph)
  • V čase 17:45 jde vidět u dívky krev na obličeji, v dalších záběrech není po krvi ani stopa. (Kudly4)

Reklama

Reklama