Reklama

Reklama

Děsivé dědictví

  • USA Hereditary (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Když zemře Ellen, matriarcha rodu Grahamů, začíná rodina její dcery rozplétat záhadná a čím dál tím děsivější tajemství svých předků. S přibývajícími odhaleními se čím dál více snaží překonat svůj neblahý osud, který zřejmě pronásleduje celý jejich rod a pomalu ničí vše, co znají. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Chocolatin

Chocolatin (hodnocení, recenze)

Tyjo, je to hodně nepříjemnej film... první tři čtvrtina byla super, tajemná atmosféra, výborná kamera a herecké výkony. Chvíli se vám chce brečet nad dramatem vztahu matky a synem, potom vám stojí všechny chlupy a zkoumáte, co to tam sakra visí ze stropu. Ten konec to ale všechno napětí stavěné tak dlouho dost zmrvil - hrozně doslovný, grafický a levný až kýčovitý. Někdy jsem teda na konci musela zavírat oči, protože některé scény byly hrozně nechutný (hlavně na půdě... no hnus). Jako kdyby si tvůrci na konci uvědomili, že je to přece horor, tak se musí zavděčit divákům, kteří čekají zkrvavené bezhlavé levitující mrtvoly. No řeknu vám, nebylo to příjemné sedět v tom kině samotná.

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

kto si takyto film pozrie v kino rip kvalite netreba mu hovorit ze je to idiot ten clovek si to sam ovedomuje :DD

donobonolomo

donobonolomo (hodnocení, recenze)

Dadel

Nedal, bo v kine jsem byl ty nulo. Navic docela dost lidi behem filmu odeslo, nekdo i pri odchodu zakricel, ze je to " shit film ", takze na 5* tezko.

na příspěvěk reagoval Dadel

donobonolomo

donobonolomo (hodnocení, recenze)

Skoda, ze je to tak dlouhy. Prvni pulka dost nuda, druha lepsi. Kdyby prvni pulku zkratili a druhou nechali, cely tak na cca 90 minut, tak by to bylo mnohem lip koukatelny a dal bych i 4*

na příspěvěk reagoval Dadel

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

Rajčata 33:0 pičo jo, nechť je tohle konečně skvělá hororová novinka.

Uživatel Shanyo smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Tft

Tft (hodnocení, recenze)

Vypadá to zajímavě, že by letošní It Follows nebo The VVitch?

Související novinky

Indie Doctor Strange je hit

Indie Doctor Strange je hit

22.05.2022

V posledních několika týdnech do kin vstoupily hned dva filmy s tematikou multiverza, Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Everything Everywhere All at Once. První z nich se podle předpokladů… (více)

Hvězda Borata si zahraje v novém hororu

Hvězda Borata si zahraje v novém hororu

08.04.2021

Vycházející herecká hvězda Maria Bakalova z dvojky Borata si ještě spolu s Amandlou Stenberg (Nenávist, kterou jsi probudil) zahraje v hororové novince Bodies, Bodies, Bodies od distributora A24. O… (více)

Reklama

Reklama