Reklama

Reklama

Děsivé dědictví

  • USA Hereditary (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Když zemře Ellen, matriarcha rodu Grahamů, začíná rodina její dcery rozplétat záhadná a čím dál tím děsivější tajemství svých předků. S přibývajícími odhaleními se čím dál více snaží překonat svůj neblahý osud, který zřejmě pronásleduje celý jejich rod a pomalu ničí vše, co znají. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Míníš to tak, že už např. jen to, jak matka nutila Charlie na tu párty, bylo v podstatě pod taktovkou Paimona? Rovněž ty další následující kiksy?? O tom jsem popravdě taky uvažovala, jen jsem prostě chtěla znát víc pohledů na věc, abych měla z čeho vybírat. ;-)

na příspěvěk reagoval Predkozka, Predkozka

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

No jasně, mladší sourozenec (já mám dva, takže přesně vím, jak se musel cítit, taky když ještě chtěl sbalit spolužačku ;)), navíc postižený, že ani, to mě taky napadlo, ovšem ty vořechy byly fakt důležitý si pohlídat; ale no tak dobře, prostě si to neuvědomil / zapomněl, není robot, může se stát. ;-)

Blbost byla hlavně nutit Charlie na tu párty jet, když se jí nechtělo, ale zase chápu, že matka asi chtěla, aby někam vypadla, a přišla na jiné myšlenky, možná taky chtěla mít chvíli jen pro sebe, etc.

Sanitka - panika, jasný, a třeba si řekl, že to takhle prostě bude možná rychlejší... i o tom jsem uvažovala...

No tak dobrá, no, ale tu injekci u sebe mít mohla. ;-) A nechci slyšet, že prostě taky jen zapomněli. :-DD

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Spoilery: Nějak mi není jasné, když Charlie byla tak alergická na oříšky, proč u sebe permanentně nenosila nějaké to sérum či tak něco, co by se jí mohlo v případě požití oříšků podat, dále proč si na té párty neověřila (nebo Peter), zda v tom dortu nějaké nejsou, a nakonec - když už se tedy stalo, proč jí raději nezavolal sanitku, než s ní zhulený někam v noci rychle jezdit (navíc ji ani sebe nepřikurtoval - další bota). Tak chápu, že na tu párty volat sanitku asi nechtěl (všici buď zhulení anebo zkalení :)), ale mohl s ní tedy někam popoběhnout / popojet, a zavolat až z toho místa.

Avathar

Avathar (hodnocení, recenze)

tron

Spoilery: Kriste, tak som to predsa nemyslel. Myslel som, že proti nemu nevznesú žalobu a budú sa ho aktívne snažiť dostať za mreže. Chápeme sa? K druhému bodu: Isteže si nemyslím, že ťa potľapkajú po pleci, ale pre tento príbeh to vyšetrovanie nebolo dôležité, resp. nebolo dôležité, aby to vôbec ukázali (možno sa to vyšetrovalo "mimo obraz", ale fakt to nie je dôležité). 

 

Alebo keď si zafabulujem: rodinu mal od začiatku v moci Paimonov kult a je pravdepodobné, že mali svojich ľudí aj medzi políciou. Takže Petera nechali na slobode, aby mohol byť dokončený rituál a aby doňho mohol Paimon vstúpiť. :) 

Uživatel Avathar smazal svůj příspěvek.

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

selia

Já měla dojem, že minimálně jeden naháč ve finále (vousáč cca kolem 60 let) je jeden z učitelů, ale můžu se mýlit, samozřejmě.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

tron

tron (hodnocení, recenze)

Avathar

Spoiler: Čiže týpek zabije človeka a rodičia ho NEUDAJÚ? Zamlčali smrť dieťaťa pred školou, políciou, lekármi, pohrebným ústavom? A koho to teda pochovali, nejakú túlavú mačku? Našli hlavu, prišili ju decku naspäť a naďalej ho vozili do školy? Alebo povedali, že si to decko spôsobilo samo, že šlo o samovraždu? A k tomu, že to bola nehoda - ak nechtiac zabiješ človeka, tak si myslíš, že ťa potľapkajú po pleci a život ide ďalej? To v žiadnom prípade. Máš milión prípadov, kedy vodič spôsobí smrteľnú nehodu, nie je opitý ani pod vplyvom drog (čo Peter bol, ale dajme tomu, že keď mu robili testy, ak mu ich vôbec robili, sa to z odberu krvi už zistiť nedalo, keďže od nehody uplynuli celé hodiny) a vláčia ho po súdoch celé roky. A to má ešte šťastie, ak skončí len s niekoľkoročnou podmienkou. 

na příspěvěk reagoval Avathar, Avathar, dr.horrible

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Predkozka: Nebuď tak strohý, zapoj se také do diskuze.

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

Pilda17

Mě naprosto dokonalé, který podkresovala super hudba, která umocňovala celkový vrchol celého filmu, který nikam jinam ani nemohl plynout, a jako divák jsem si užil úžasnou katarzi celým tím dílem, byla to krása!

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

selia

Hostitele je třeba psychicky a duševně oslabit a rozervat, taková zincenovaná smrt(on za ni fakt nemohl) jeho sestřičky(která celou dobu je tím démonem, takže její smrt byla nezbytně nutná tak jako tak), vykonala na něm po psychické stránce své. To že jeho sestra neví že je démonem naprosto přikládám k plusu a propracované spirituální stránce věci, kdy démon se "rodí jako dítě" a je tak na tom i po psychické stránce, tudíž prostě musí na síle růst.

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

Flopik

Ne, protože se účastnil rituálu jako všichni ostatní. Jak ji čarodějnice říkala, přečti až budou všichni doma pod jednou střechou, což učinila, takže všichni byly do rituálu vtaženi a očividně si jeho stará špatně vyložila se spojení s knihou, která byla také součástí rituálu, takže panenka jako woodoo efekt fungovala na toho kdo ji chtěl zničit. 

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

selia

ale wtf říkám tvému mozku, jestli jsem si všiml tak když jej otec vezl domů, byl synek lékařsky ošetřen, takže v nemocnici  byli. Jako do prdele už fakt nevím jak měli lépe naznačit, že byly v nemocnici, možná měl být velký záběr na lístek z placeného parkování před nemocnicí na kterém bude napsáno "byly jsme v nemocnici tohle je lístek za parkování, aby bylo jasno, zábery natočené z nemocnice ve filmu nejsou".

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

Netušil jsem, že Petr Robejšek je i skvělý herec, respektive ta podoba :D

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Takže prostě a jednoduše v Charlie už byl ten Paimon a vlastně jen čeká, než mu ti "přisluhovači" připraví toho kluka? Aby se do něj dostal. Škoda, že vždycky i když je to logické funguje jen ta "zlá" strana, že třeba občas nejsou nějaké nadpřirození postavy "andělé" co by taky hráli nějakou úlohu :) Všechno je to démon vs obyčejní lidé, což nejde vyhrát pro lidi :D

na příspěvěk reagoval Predkozka

Avathar

Avathar (hodnocení, recenze)

tron

Spoiler: Pretože to bola nehoda? A pretože rodičia mu to (aspoň na povrchu) nedávali za vinu a nechceli ho udávať polícii? 

na příspěvěk reagoval Predkozka, tron

tron

tron (hodnocení, recenze)

Spoiler. Prečo nebol Peter nijako postihnutý za to, čo urobil? Prečo nikto neriešil jeho vinu (polícia, súdy...)?

na příspěvěk reagoval Avathar

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Ty kráso ta scéna jak jí ustřelí tu hlavu o ten sloup, tak byla fakt skvělá než na to ta máma přišla. 

Uživatel kery- smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Indie Doctor Strange je hit

Indie Doctor Strange je hit

22.05.2022

V posledních několika týdnech do kin vstoupily hned dva filmy s tematikou multiverza, Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Everything Everywhere All at Once. První z nich se podle předpokladů… (více)

Hvězda Borata si zahraje v novém hororu

Hvězda Borata si zahraje v novém hororu

08.04.2021

Vycházející herecká hvězda Maria Bakalova z dvojky Borata si ještě spolu s Amandlou Stenberg (Nenávist, kterou jsi probudil) zahraje v hororové novince Bodies, Bodies, Bodies od distributora A24. O… (více)

Reklama

Reklama