Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Současnost, Arabský poloostrov. Po jednání s indickým obchodním partnerem je spáchán atentát na ruského mafiánského bosse Vadima Kaljagina. Mezitím se v Londýně na charitativním večírku bezstarostně veselí rodina Godmanových, v čele se stárnoucím patriarchou Dmitrijem. Ten kdysi za okolností, které se v rodině příliš nerozebírají, pohádkově zbohatl v Rusku, odkud byl před patnácti lety konkurencí vyštván do exilu. Jeho syn Alex vyrostl již na Západě, získal elitní vzdělání a je vlastníkem prosperujícího investičního fondu, který sám založil. To vše má ale brzy skončit. Na počátku dramatického sledu událostí je nařčení Alexova fondu z porušování protiruských sankcí, je to však pouze jeden z úvodních tahů partie, v níž se bude hrát o všechno. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

CerKar 

všechny recenze uživatele

Fakt nechápu ty negativní komentáře. Seriál roku to zatím není. Ale má to našlápnuto na neskutečnou pecku! ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyrůstal v bohaté rodině s židovským původem a s kriminální minulostí. Pochází z Ruska, ale řeč už příliš neovládá. Rodinu nicméně bere jako základ všeho. Vystudoval soukromou školu v Anglii a obchodní akademii v Americe. Má krásnou přítelkyni, vede investiční firmu, kterou vybudoval bez pomoci movitých rodičů a hlavně na legálních základech. Společnost ale přeci jenom nezažívá nejlepší časy, protože ji někdo pomluvami poškozuje. A investoři začnou houfně vybírat své peníze. Nabízí se proto spolupráce s (pochybným) obchodníkem z Izraele Kleimanem, který by do jeho byznysu rád investoval. Jakou souvislost to má s vraždou jeho strýce? A jakou s neúspěšným pokusem odstranit ruského mafiánského bosse Vadima? ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Norton sa na rolu zovnajskom hodi perfektne, ale inak je nesympaticky onicom, vacsinu casu len nereaguje, ked mu niekto nieco hovori (asi ze premysla no). Obecne nezaujalo na pozeranie dalej. ()

MrEddie 

všechny recenze uživatele

Největší slabinou seriálu je nemastný neslaný James Norton. Jinak velice dobrý start seriálu o mezinárodním zločinu bílých límečků. Děj se zaměřuje na problematiku ruských oligarchů, kteří pod Putinovým tlakem opustili Rusko a usadili se ve Velké Británii, kde jsou trnem v oku pro celou společnost. Tvůrci si nebrali žádné servítky a ukázali přímo na ruské židy, kteří se usadili po celém světě s nakradenými penězi z bývalého Sovětského svazu. První díl je velice věrohodný. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Ale áno prvá časť ma zaujala, len si ešte rozmyslím či chcem vidieť aj zvyšok, nakoľko mi Davida hneď z kraja odpravili (a taká podarená postava to bola)...najprv to rozdýcham a potom uvidím... ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama