Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Londýn roku 2005. Patrickovi, který vždycky chtěl být sirotkem, se nyní v jeho šestačtyřiceti letech tenhle sen splní. S Mary už nežije, je čistý a bydlí sám v příšerné garsonce. Zatímco se na pohřeb sjíždějí hosté, Patrick vzpomíná na loňský rok od chvíle, kdy Eleanor požádala o asistovanou sebevraždu. Poté, co kvůli pití přišel o svou rodinu, Patrick podstoupil odvykací léčbu a konečně se zbavil svých sklonů k závislostem. Jakmile hosté začnou odcházet, Patrickova radost z toho, že je konečně sirotkem, pomalu vyprchá. A když se dozví, že Nicholas zemřel na infarkt, uvědomí si, že jsou všichni ze společenského okruhu jeho rodičů už mrtví. Patrick konečně začne nahlížet do budoucnosti a rozhodne se usmířit se svou rodinou. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tož, kvalitně svůj počin tvůrci uzavřeli. Smuteční obřad byl kvalitní, ale jasnou hvězdou závěrečné epizody byla postava Nicholase Pratta. To byl tak úžasný, snobský zmetek, že bych do jeho figurky převelice rád vrazil nějakou tu sadu špendlíků. Jako obvykle jsem se velmi dobře bavil, ale musím přiznat, že jsem čekal depresivnější konec. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I think my mother's death is the best thing to have happened to me since... Well, my father's death." Poslednou epizódkou sa nám kruh uzavrel a svojím spôsobom dokonca (minimalistickým) happy end-om, ktorý si Patrick po tom všetkom určite zaslúžil. Benedict tradične skvelý, pohrebná reč a následné psychické zosypanie zrejme predstavujú jeho herecký vrchol v tejte netradičnej minisérií. Napokon je trochu škoda, že nebola ešte o 2-3 časti obsiahlejšia, keďže pokračovanie sa v tomto prípade pravdepodobne už nekoná... 8/10 ()

PMU 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všech 5 epizod této minisérie jsem hltal jednu za druhou jako mé oblíbené sušené banány. Kloubouk dolů před hereckým výkonem Benedicta Cumberbatche. Opravdu koncert. Děsivý Hugo Weaving je také mistr řemesla hereckého. Jak se zde již jiní zmiňují, čekal jsem konec - nějaký "mazec". I když tento pozitivní tomu také samozřejmě sluší. ()

Reklama

Reklama