Reklama

Reklama

Looney Tunes: Králíkův útěk

  • USA Looney Tunes: Rabbits Run (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Looney Tunes jsou zpět - ve zbrusu novém animovaném dobrodružství! Začíná hon na velmi vzácnou květinou, která dokáže zneviditelnit cokoli! Krásná, ale popletená prodavačka parfémů Lola Bunny dostane darem kouzelnou květinu. Aniž by věděla o její moci, přidá tuhle magickou ingredienci do své nové voňavé kreace. V naději, že vyrobila mimořádnou vůni, si Lola stopne bláznivé taxikáře Králíčka Bugse a Kačera Daffyho a spěšně s nimi vyrazí směr Paříž! V patách jim jsou hvězdy z Looney Tunes a všechny jdou po elixíru neviditelnosti! Ve zcela nových rolích se tu překonává Kohout Foghorn, Elmer Fudd a Yosemite Sam - a to je jen pár oblíbených postav za všechny. Nejmazanější plán, jak lektvar využít, má Marťan Marvin: chystá se vyzmizíkovat planetu Zemi! Poddejte se cestovatelskému šílenství a sledujte, kdo v téhle taškařici ve stylu Looney Tunes vyhraje! (Magic Box)

(více)

Recenze (13)

Comida 

všechny recenze uživatele

Po příběhové stránce tento film, jenž je určený spíše dětem, nenabízí nic svěžího. Pár opravdu povedených vtipů mě rozesmálo spíše uvnitř, ale na venek jsem to nedal znát. Nepřekvapující, ale v dobrém slova smyslu úsměvná love story mezi sympatickou dvojicí Lola a Bugs na jednu stranu působí hloupě, což si myslím že publiku pro které je film určený, to vůbec nebude vadit. Co ale přímo štve jsou otravné písně. Naštěstí tu jsou jen dvě tak se to dá vydržet. Celkově se pro mě jedná o průměrný animák, který ovšem zabaví. 5/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Úvodní titulky jsou hodně odfláknuté. Celkově je to příšerný, nevtipný příběh. Mě to nebavilo. Pro děti možná dobrý, pro mě jen průměr. ()

Reklama

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv to není žádný mistovský animák, a není to už moc ono, v porovnání se starými Looney Tunes, tak přece jen musím konstatovat, že se jedná o skutečně perfektní animák. Natrefil jsem na něj v pubertě, a musím říci, že na mě působil přece jen trochu nostalgický těmi postavami. Ani ten koncept není špatný. Kdyby to mělo tu původní známou animaci, tak bych se nebál tomuto filmu dát 5*. Sice slabších, ale pořád pět. Kdyby tvůrci jen trošku poštelovali děj, a dali tomu původní nostalgickou animaci, tak by to bylo na slabších 5*. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama