Reklama

Reklama

Show pro Sunny

  • Austrálie Standing Up for Sunny (více)

Obsahy(1)

RJ Mitte, který ve skutečném životě prodělal mozkovou obrnu, exceluje v roli Travise, mladého muže žijícího ve zchátralém podnájmu v Sydney. Zdravotní postižení notně přispívá k jeho sociální izolaci a problémům s ovládáním vzteku. Když po napadení těch, kteří ho šikanovali, přijde o práci údržbáře, skončí v hospodě, kde se potkává se začínající komičkou Sunny a neváhá využít svého ostrého sarkasmu k tomu, aby ji ochránil před sexistickým výtržníkem. Když je záhy najat jejím panovačným přítelem a zároveň majitelem hospody Mikeym (Sam Reid), aby Sunny naučil umění hvězdného comebacku, přeskočí mezi nimi jiskra, jež přeroste v milostný románek naplněný smíchem. Energická komedie Show pro Sunny zasvěceně vypráví o životě s postižením a diskriminací. (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

O čem film pojednává, je přesně popsáno v obsahu.Na mě udělal obrovský dojem.po dlouhé obě snímek o postiženém člověku,který se se svým těžkým údělem vypořádal líp než jak dokáže zdravý člověk žít ten svůj.Bravo!Excelentní scénář.Vynikající kamera.Vedlejší role nenápadného slepce se nakonec ukáže jako klíčová.Skvělé hlášky.Žádné užvaněné start-upy. ()

Reklama

dalziel 

všechny recenze uživatele

No mňa to teda za srdce nechytilo.Niektoré stand-up výstupy boli vtipné, ale to je všetko.Hlavná hrdinka je suka ,jej frajer je namyslený debil a segra je skurvená suka. No a Travis je Travis. Jediná zaujímava postava bol nevidomý Travisov kamarát. Pre mňa zabitých 96 minút. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Velice nenápadný rom-com, který ale překvapí v mnohých ohledech svou nekompromisností a několika neokoukanými režijními nápady, ačkoliv příběh příliš nepřekvapí. Pro mě druhá významná role RJ Mitte po Breaking Bad a první pro Philippu Northeast, která je prostě zlatíčko a nemá tu do doby mého komentáře ani profil...70% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama