Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matt a Sweat se dostali na svobodu a mimo zdi vězení jsou všehoschopní. V minulosti se oba dopouštěli brutálních zločinů. Mladší Sweat se podílel na vraždě policisty, starší Matt kvůli penězům brutálně utýral majitele dílny. Temnou minulost má ale i dozorkyně Tilly, která se nemilosrdně zbavila svého předchozího manžela. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak trochu „show stopper“, ale přesto vynikající epizoda, která nám představí minulost našich tří protagonistů. Vynikne zejména kontrast mezi nočními a denními scénami. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sonda do minulosti, vďaka ktorej sa dozvedáme prečo sa Matt a David ocitli vo väzení. Nevinný David po lúpeži zastrelí policajta, predtým ako umrie sa mu ospravedlní a policajta dvoma strelami z Magnumu .38 dorazí Davidov komplic. Ešte nevinnejší Matt vozí v kufri auta bezmocného starčeka, pretože chce zistiť, kde má trezor a kedže starček tvrdí, že žiadny nema zalepí mu ústa páskou a starček sa v podstate sám udusí. Tilly, nezbedná nymfa podvádza už prvého manžela práve s Lyleom, ktorého nahovorí k tomu, aby vyprovokoval jej manžela k útoku, aby sa mohla rozviesť a aby bolo ich dieťa zverené do jej opatery. Vždy sa nájdu ľudia a organizácie, ktoré sa budú zastávať odsúdených vrahov, na obete nemyslí nikto. Ak sa aj tvorcovia snažili znížiť vinu Matthewa a Davida či Tilly, že za ich rozhodnutia môže v podstate niekto iný, nepodarilo sa im to. Zaujal výber piesne Ini Kamoze - Here Comes The Hotstepper, inak sonda do minulosti, podobne ako tomu v seriáloch býva, iba natiahla sériu o jeden diel. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashbackový díl zase zmatečný jako prase + mi připadá, že si skrze tenhle seroš někdo z tvůrců léčí osobní mindráky, než aby se soustředil na onen příběh o útěku. Ten by totiž mohl mít minimálně o 3 epky míň. Vlastně jsem se v těch okéncích do minulosti nedozvěděl nic extra přínosného. ()

SkupaCorba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám rád "throwback" epizódy. Nuž ale zisťujeme že vezeň Matt nieje taký mozog ako by nam chceli nanútiť za posledných 5 epizód. Tilly je neatraktívna stetka ktorá manipuluje z chlapmi a Paul Dano...? Nič , iba že mal pekný nissanik. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takhle epizoda byla filmařský esíčko.Naprosto běžná věc,že seriály mají plno flashbacků,zde tedy kompletní,až jsem se tedy jednou ztratil v roce.Ben Stiller natáčí drama,které sice možná natahuje,ale tenhle díl byl vlastně zatím u mě TOP.Scéna s policajtem byl přesně můj šálek kávy.Chce to fakt mít koule,udělat i delší scénu bez významu a samozřejmě vím,že tam Ben Stiller naverboval i svoji dceru,tak možná proto,ale to nic nemění na tom,že díky kameře a postupům tenhle chlapík nějak ví co chce točit a nepřikrášluje věci.Já jsem na tuhle hru přistoupil a musím říct,že je to dobré osvěžení a je to fakt jiné než seriál Útěk z vězení.PS:.Livingdeade jdi koukat na horory :) ()

rashaverak 

všechny recenze uživatele

Je to zpomalujici epizoda a ma smysl, ziskal jsem k hlavnim postavam postupne sympatie a jsem rad ze mi bylo pripomenuto ze jsou to odsouzeni vrazi. Nechapu tento dil jako snahu autoru o sympatie k hrdinum, naprosto naopak, alespon u me to tak zafungovalo. ()

Reklama

Reklama