Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po útěku z vězení začíná boj o holý život. Uprchlí vězni se vydávají po svých do hor, kde se však musí poměřit s drsnými podmínkami divoké přírody. Žene je ale touha po svobodě a naděje, že se jim podaří utéct do Kanady. Dopadení dvou nebezpečných vrahů se stává nejvyšší státní prioritou a probíhá rozsáhlé pátrání za účasti elitních policejních a vojenských jednotek. Generální inspektorka mezitím vyšetřuje okolnosti celého případu a snaží se rozkrýt pozadí podivuhodného útěku z přísně střežené věznice. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední epizoda má stopáž celovečerního filmu a i když by se dalo hodně scén vystřihnout, nemůžu říct, že bych se kdy nudil. Nikdy bych nevěřil, že sledovat lidi, jak chodí po lese, může být tak zábavné. Až po zhlédnutí posledního dílu jsem se odvážil přečíst o celém případě něco víc, obzvláště o osudu Seata (Paul Dano), který mě nenechal spát. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojica väzňov na úteku, Matt a David začína mať medzi sebou problémy a tak sa rozdelia. Matt je napokon vďaka brokovnici, ktorú dvojica objaví v chatke, zastrelený, kedže ňou najprv strieľa v snahe zastaviť auto a neskôr pri pátraní ňou ohrozuje pohraničnú stráž. Davida chytia o 4 dni neskôr v blízkosti hranice s Kanadou a pri zadržaní ho postrelia. Tilly Mitchellová je z pomoc pri úteku odsúdená, dozorca Gene Palmer pre pochybenie pri výkone služby prepustený. Lyle Mitchell s manželkou napriek všetkým udalostiam naďalej udržiava kontakt. Niektoré zábery z pátrania vyvolajú úsmev, ale je to celkom dôstojné zavŕšenie série, na stanici HBO výborne rozdelené do dvoch častí. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevýhodou posledního partu tady na databázi je určitě spojení do jedné epizody, jinak bych totiž 7. díl hodnotil ještě kladně, jelikož napětí by se v něm dalo místy krájet. Ale v celkovém dojmu mi bylo ke konci už vlastně jedno, jak to s ústřední trojicí dopadne. Tahle minisérie se u mě obecně minula účinkem. ()

Reklama

Reklama