Reklama

Reklama

Útěk z vězení v Dannemoře

(seriál)
  • USA Escape at Dannemora (více)
Trailer

Epizody(7)

Obsahy(1)

Seriál Útěk z vězení v Dannemoře je inspirován útěkem z vězení v severní části New Yorku, k němuž došlo v létě roku 2015. Případ podivnější než fikce vedl k celostátnímu pátrání po dvou odsouzených vrazích, jimž pomohla uprchnout vdaná zaměstnankyně věznice, která s oběma muži dlouhé měsíce udržovala poměr. Benicio Del Toro hraje usvědčeného vraha Richarda Matta, hlavního strůjce útěku, který ve vězení působil nejen jako umělec, ale i jako zastrašující síla. Patricia Arquetteová hraje Tilly Mitchellovou, manželku a matku z pracující třídy, která má ve vězení na starosti krejčovskou dílnu. Ta s oběma muži naváže sexuální vztah a nakonec přistoupí na to, že jim do mraženého mletého masa schová pilníky, aby jim pomohla dostat se na svobodu. Paul Dano představuje Davida Sweata, usvědčeného vraha policisty, který k Tilly patrně chová skutečné city a neochotně se stane Mattovým partnerem v jeho komplotu. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele DonBraso k tomuto seriálu (4)

Útěk z vězení v Dannemoře (2018) 

Jeden by řekl,že Benicio Del Toro zahrál snad nejlepší part co ho znám a viděl.Hrozně si to užíval a bylo to znát.Ben Stiller přišel s něčím malinko jiným a díky kameře,hercům to byla bomba.Náměť byl vskutku vlastně absolutně nepodstatný.On nebyl ničím extra,to je potřeba říct,ale vše díky hercům mělo svoji hodnotu.Hlavně příběh z Lilly strany,kdy i její manžel byla přesně ta postava,která ze snímku přímo vyčnívá a to neměla tolik prostoru.90% ()

Part 1 (2018) (E01) 

Od Stillera jsem popravdě ani nečekal,že tohle natočí.Měl malinko strach s Paul Dana,ale všechno tohle byly jen moje zbytečné mýlky.Seriálu doopravdy sedí přesná kamera s hudební vložkou.Pilot musím říct,že navnadil na další zákusek. ()

Part 3 (2018) (E03) 

Seriál začíná jet jak švýcarský hodinky.Jen jsem čekal,jakmile z plánů na útěk přejdeme do dalšího levelu a tleskám ve stoje.Ben Stiller neskutečně překvapuje a seriálu dává osobitost. ()

Part 6 (2018) (E06) 

Tak takhle epizoda byla filmařský esíčko.Naprosto běžná věc,že seriály mají plno flashbacků,zde tedy kompletní,až jsem se tedy jednou ztratil v roce.Ben Stiller natáčí drama,které sice možná natahuje,ale tenhle díl byl vlastně zatím u mě TOP.Scéna s policajtem byl přesně můj šálek kávy.Chce to fakt mít koule,udělat i delší scénu bez významu a samozřejmě vím,že tam Ben Stiller naverboval i svoji dceru,tak možná proto,ale to nic nemění na tom,že díky kameře a postupům tenhle chlapík nějak ví co chce točit a nepřikrášluje věci.Já jsem na tuhle hru přistoupil a musím říct,že je to dobré osvěžení a je to fakt jiné než seriál Útěk z vězení.PS:.Livingdeade jdi koukat na horory :) ()

Související novinky

Ben Stiller zpátky za kamerou

Ben Stiller zpátky za kamerou

17.06.2020

Herec, komik a režisér Ben Stiller (Walter Mitty a jeho tajný život) po několikaleté pauze chystá další film. Stiller naposledy dělal oceňovanou minisérii Útěk z vězení v Dannemoře, jeho novinka… (více)

76. Zlaté Glóby – výsledky

76. Zlaté Glóby – výsledky

07.01.2019

Prestižní 76. Zlaté Glóby, udílené asociací zahraničních novinářů v Hollywoodu, byly vyhlášené první lednovou neděli z hotelu Beverly Hilton v Kalifornii. Předávání cen moderovala dvojice herců… (více)

Benicio Del Toro bude čelit rodinné krizi

Benicio Del Toro bude čelit rodinné krizi

14.08.2018

Benicio Del Toro (Avengers: Infinity War, Sicario 2: Soldado) už za sebou jednu spolupráci s režisérem Oliverem Stonem (Divoši, Četa) na kontě má. Nyní ho ale čeká opáčko, zahraje si totiž hlavní… (více)

Reklama

Reklama