Reklama

Reklama

Ling Qi - Huangquan Zhi Qi

(série)
  • Čína 第二季 (více)
Trailer

Epizody(12)

Obsahy(1)

Ve druhé řadě seriálu Spirit Pact (2017) se opět setkáváme s youmeishi (knězem a exorcistou) Tanmoku Ki, jehož úkolem je udržovat rovnováhu mezi světem lidí a světem duchů, a jeho duchovním stínem You Keikou.
Tanmoku Ki je věčně zaneprázdněný kreslením jakýchsi kruhů a na Keiku nemá čas. Když si mu Keika stěžuje, že ho nic neučí a že chce být silnější, odvede Keiku do učení k Intetsu, králi démonů hory Ura, na níž se nachází panství rodu Tanmoku. Intetsu býval v rodině Tanmoku duchovním stínem a chce jím být znovu, proto na Keiku žárlí a jejich nepřátelství je vzájemné. Silného Tanmoku Ki však musejí oba poslouchat. Intetsu brzy zjistí, že na smlouvě mezi Tanmoku Ki a Keikou je něco špatně a že to může Tanmoku Ki stát život. Tanmoku Ki mu však zakáže o tom Keikovi cokoli říct...
O život Tanmoku Ki usiluje tajemný mocný muž v masce, který rovněž ovládá magii. Aby se mu jeho plán podařil, potřebuje odstranit Keiku. Tanmoku Ki duševně trpí kvůli událostem ze své minulosti, kdy ho zradil a spáchal sebevraždu jeho bodyguard Shinryu Shouken, s nímž měl velice blízký vztah. Díky Keikovi zjistí, že všechno bylo jinak, že jej celé roky podvádí jeho vlastní rodina a jak to vše souvisí s mužem v masce, který se svými lidmi přepadne sídlo rodu Tanmoku... (bergenia)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

sans.sourire 

všechny recenze uživatele

Budu upřímný, tohle anime se neřadí mezi mé nejoblíbenější, nemůžu však říct, že by se mi nelíbilo. Rozhodně bylo o hodně lepší než první série, která mě snad kromě prvního dílů a pár dalších scén vůbec nechytla. Hlavní problém Spirit Pact pro mě je asi ten, že někdy prostě neudrží mou pozornost. Tato série to spravila, ne však perfektně. Jinak bych asi řekl, že pokračování Huan Quan Zhi Qi v sobě neslo neskutečně akce a pocitů, které zpracovala velmi dobře a často dosáhly až ku mně, divákovi. O třetí sérii asi už úplně nestojím. Doporučuji všem fujoshi, popřípadě fudanshi. 7.9/10 ()

Reklama

Reklama