Reklama

Reklama

Sněžná past

  • Kanada Braven (více)
Trailer

VOD (1)

Joe s rodinou si chce užít klidný víkend na lovecké chatě. Místo toho zde objeví kokain, který si tu schovali pašeráci a jdou si ho vyzvednout. Joeovi začíná boj o život... Joe Braven vede pilu v odlehlé kanadské divočině. Na pile pracuje společně se svým otcem, Lindenem. Jenomže Linden není vůbec v pořádku, nedávno utrpěl v práci zranění a od té doby mu vynechává paměť. Když Linden začne jednoho večera v hospodě otravovat nějakou ženu, o které je přesvědčen, že je to jeho mrtvá žena, Joe se rozhodne věc řešit. Lékař Joeovi radí, aby měl jeho otec ústavní dohled. Joe z toho není nikterak nadšený a je mu jasné, že otec, který je mimo své výpadky paměti jinak v pořádku, nebude souhlasit. Joeova žena Stephanie navrhne Joeovi, aby vzal otce do srubu v lese a tam si o tom všem bez ní a dcery Charlotte promluvili. Joe tedy s otcem vyrazí do srubu. Ani on, a ani jeho otec nemají tušení, že si ve srubu pašeráci drog ukryli svůj kontraband. Jenže po příjezdu do srubu drogu brzy objeví. Joeovi je jasné, že pokud se darebáci objeví, půjde do tuhého. Situaci zkomplikuje Joeova dcera, Charlotte, která se skryla v kufru auta a teď je nadšená, že otce obalamutila. Joe se snaží otce s dcerou naložit do auta a z místa odjet. Je však pozdě, objeví se mafiáni, které vede jakýsi Kassen, a zprvu vyzvou Joea, aby jim drogy vydal. Joe však není dnešní, ví, že jakmile drogy vydá, darebáci je všechny jako nepohodlné svědky zavraždí. Kassen před Joem dokonce zastřelí jednoho ze svých lidí – muže, který pro Joea pracoval na pile a který drogy ukryl v Joeově srubu. Joe naoko souhlasí a prohlásí, že jde do srubu pro tašku s drogou. Ve srubu se však s otcem opevní a začnou se bránit. Joeovi se podaří ze srubu pomocí terénní čtyřkolky dostat Charlottu a poslat ji do lesa, aby zavolala o pomoc z mobilu. Kassen se svými lidmi nejenom že dobývá srub, který brání Linden, ale také pronásleduje Joea s Charlottou na čtyřkolce. Joe musí v lese doslova bojovat o život. Charlotte doběhne k místnímu vrchu, odkud zavolá matce. Ta zburcuje místního šerifa. Když se Charlotte prodírá lesem, narazí na ni jeden z Kassenových mužů, naštěstí se objeví matka, která Charlottu zachrání a muže ošklivě pobodá. Zatím se Joe vrací z lesa ke srubu, který brání Linden, ten je však těžce zraněný a je v šoku... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Akční relax nejprostšího ražení, kde u jakýchkoli hodnocení pod tři hvězdy vůbec nechápu, co dotyční hlupové čekali. Žádná intelektuální pastva, nýbrž prostě sníh, srubík, lesy, útesy, funkční Momoa, primitivní zápletka, tam a zpátky honička, lítající sekery a zbrusu nová největší filmová reklama Carharttu. V té nejlepší tradici béčkových VHS mačo oddechovek. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Srát se do famílie amerických dřevorubců není radno ani pro psychotického velkoobchodníka s chechtacím práškem. Táta má totiž průpravu u Dotraků, dědek je sice senil, ale bývalý zabiják Avatarů, máma lučištnice s permanentním premenstruačním syndromem a fracek je tak hustý, jako by právě vylezl z negerské polepšovny. No, jednoduchá ramboidní tupost je to teda řádná, režisér i scénárista měli asi neštovice, když se bral na základce Aristoteles, nebo sem tam šňupali rekvizity, nicméně nasnímali to docela líbivě, je to mile brutální a Momoň to dává vcelku charismaticky. Takže to, jak se tady dva odpadující pupušové snaží umlátit příliš optimistického Ryčího kabelkami od Vuitona, kdy jeden to patrně viděl v jazyce, nekompatibilním pro jeho míchu a bez mongolských titulků, tudíž zažil mnoho překvapení, a druhý opětkoval Blejt Ranra 2049, berte jen jako milé rozptýlení. Je to přesně na opruzenou dvojku. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Škoda scénáře, protože námět, prostředí, Momoa a Stephen lang jsou tu prostě super. Akční béčko z ranku Cliffhangera nebo Kráčející skály. Momoa je sympaťák, umí hrát a opravdu jsem mu to věřil. Fakt ušel od StarGate Atlantis velký kus cesty, je navíc i obstojný tvůrce. Těžký machr je tu Stephen Lang, který si v podstatě střihnul Nicka Nolteho z Angel has Fallen. Přesně film, který kdybych si ve 12 domů přinesl na VHS, tak jsem nadšený a pak se o přestávce s kamarádama bavíme o tom koho jak Momoa killnul. Do jisté chvíle je to podobně kvalitní béčko jako 21 bridges, akorát to tam ke konci nenaprcá konspirančně twistovou linku, což je ke cti. 6,5/10 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Ľadová naháňačka za drogami a ucelením rodiny. Herecké obsadenie: Film sa od prvých záberov javí ako nízkorozpočtovák. Potom ale uvidíte Momou a Langa a nejde vám do hlavý ako sa k tomuto filmu dopracovali. Prevedenie: Príroda je krásna. Správanie hlavných hrdinov nelogické a citové väzby absolútne chladné ako cencúle na chate. Pocity: Najskôr sa hráme na rodinnú drámu, potom na vyvražďovačku drogového kartelu a aby toho nebolo málo tak to finále s útesom je absolútny bullshit. Pridaná hodnota: Účel svätí prostriedky. Išlo sa na chatu aby sme sa zbavili senilného dedka a to sa nám podarilo. Nie síce tak ako sme zamýšľali, ale účel svätí prostriedky. 38% ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Film s průměrným scénářem ale musí se nechat, že koukat se na to dalo. Těchto naháněček už tu pár bylo ale tahle měla svoje kouzlo a dobrý je, že se zapojila celá rodina. Momoa dobrý ale některý herecký výkony tedy nic moc. Sem tam nějaká slušná smrt a co mě potěšilo byl závěr filmu. Takový dosti originální finální souboj. Nic převratného se nekoná ale koukat se na to dalo a ta hodinka a půl docela rychle utekla. 50% ()

Galerie (131)

Zajímavosti (1)

  • V úvode filmu pri havárií kamióna je tma, večer. Keď muži následne dorazia do zrubu, je denné svetlo, no neskôr pri havarovanom kamióne je opäť tma. Celé sa to udeje v priebehu jedného večera/noci. Nie je teda možné, aby bolo pri zrube denné svetlo. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama