Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Televizní legenda David Letterman si do svojí talk show zve fascinující světoznámé osobnosti a v rozhovorech jde, poháněný zvědavostí, opravdu do hloubky. (Netflix)

Recenze (9)

Slasher 

všechny recenze uživatele

D. Lettermana jsem si paradoxně pořádně oblíbil až s plnovousem a po konci jeho "funkčního období", z prvního hosta měl velkou radost. I pak z Clooneyho. Tenhle důkladnější formát interview cením a z výběru si dám ještě Sterna. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Je zpátky. S otřesným plnovousem a v odlišném formátu, ale JE ZPÁTKY! Svět je zase na chvíli v pořádku. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na Lettermanovu Late show sem nikdy nekoukal,takže mi chvilku trvalo se sžít s jeho moderátorským stylem,ale to naštěstí netrvalo tak dlouho aby mě tenhle jeho "comeback" nezačal bavit.Ne všechny díly jsou dobré a ne všichni hosti jsou vyloženě zajímaví (např.díl s Melindou Gates mě vůbec nebavil a zklamal i Galifanakis),ale většina je buď opravdu zábavná (Downey jr.,Tffany Haddish,Clooney,Seinfeld),nebo pro mě překvapivá (Jay-Z,Kanye West,ale i Kim Kardashian která mě nikdy nezajímala).Nejlepší díly pak - alespoň za mě - Barrack Obama a Dave Chappelle...70% ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

David Letterman se po odmlce vrací a pro svůj comeback si zvolil trošku jiný formát pořadu, než v jakém jsme na něj zvyklí a nutno říci, že si vybral šikovně. Místo toho, aby se opět vyjadřoval k aktuálnímu dění se rozhodl vést pouze detailní, hodinu dlouhé rozhovory se zajímavými osobnostmi a diskuzi doplňuje polodokumentárními záběry přibližujícími nám významné události, či minulost s hosty spojenými. Kvalita pořadu se samozřejmě značně odvíjí od hostů samotných, ale Letterman je natolik zkušený moderátor, že i ve slabších případech dokáže pořad ukočírovat a nabídnout zajímavé popovídání. ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Úvodní posezení s prezidentem Obamou bylo parádní, budu koukat dál. David L. se dobře poslouchá. Plnovous se dá přežít. :) ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Letterman byl kdysi ikona. Dělal to dobře. Z nového formátu doslova číší vlezlost, sarkasmus je ta tam. Ta ohleduplnost a obdiv k jeho hostům je k nevydržení. Strašná nuda. Takovej hodnej starej páprda bez švihu a vtipné jízlivosti. Slabota. A ten jeho biblický vous (zřejmě má přidávat na moudrosti) taky mimo. Chápu, že to chce mít "safe", má už věk, ale to podkuřování hostům je nesnesitelný. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Táto poloha Lettermana mi sedí oveľa viac. Na rozdiel od šaškovania, ktoré bežne predvádzal vo svojej late night show, sa v novom Netflix programe rozpráva prevažné vážnym tónom s vybraným hosťom. Zatiaľ je isté, že séria bude mať 6 hostí (raz mesačne jeden) a hneď prvý diel bol s Barackom Obamom. Výborný rozhovor, kde dostal bývalý prezident USA dostatočný priestor na prezentovanie názorov na súčasný svet, ale aj na to, aké bolo byť prezidentom počas jednej z najväčších ekonomických kríz v histórii. Už teraz sa teším na pokračovanie s Georgeom Clooneym. ()

pushover 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

Pátou hvězdu tomu ubírá fakt, že se Letterman dost opakuje. Jinak spíš než klasická talk show to působí jako psychoanalytické sezení ve kterém toho na sebe host vyklopí víc než by divák čekal. Většina hostů tak odkryje svojí povahu (v případě Kanye Westa a Kardashien i svojí stupiditu) a pokaždé končí jako víceméně Lettermanovi přátelé. Takhle se dělá dobrá talk show. ()

Reklama

Reklama