Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carriin tým na vlastní pěst pokračuje ve vyšetřování nekalých praktik prezidentského úřadu. Pátrání odhalí omračující důkazy, kvůli nimž bude muset Carrie přehodnotit své dosavadní závěry. Saul na oplátku dává dohromady vlastní jednotku, aby odhalil napojení Moskvy na domácí kyberterorismus. Ústředním pachatelem má být nechvalně proslulý Jevgenij Gromov, nebezpečný hacker ze znepřátelené rozvědky. Obě linie vyšetřování, nezákonná a oficiální, k sobě svedou školitele a žačku: emotivní setkání Carrie se Saulem bude více než osudové… (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rusko- úhlavní nepřítel USA se vrací naplno na scénu, a to je dobře, protože mě americké vnitřní rozbroje příliš neberou a Vietnam je už přece jen nějaký čas ze hry. Tvůrci se vrátili k osvědčenému zamotávání dějových linií, jen mám pocit, že už jim to nejde tak lehce jako v dřívějších sezónách. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reflektovať Rusko a jeho dezinformačnú vojnu je dôležité, no Homeland a jeho slovenské poskytovatelia si koledujú o nálepku riadení „americkými mimovládkami“. Spoznávame nové postavy, tak ako v minulej epizóde, aj tieto sú len pomocníkmi dôležitejších postáv. Najzaujímavejšou postavou epizódy je ambivalentný bývalý ruský špión Ivan, ostatné postavy sú buď ľahko čitateľné alebo nedostanú priestor prejaviť sa a sú v tieni tých zaujímavejších. Zo všetkých troch dejových línií cítiť predvídateľnosť, čo sa tiež odráža na kvalite epizódy. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama