Reklama

Reklama

Recenze (17)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Prolog je dobrý kdesi v kanálu v Anglii se ztratilo za rok 140 lidí pak se přesuneme dále. 2 páry jedou na výlet lodí kde na nich někdo zaútočí a to je zhruba celý film. Masky jsou tragicky amatérské , ale to je asi jediná výtka. Režisér sám tvrdí, že se inspiroval filmy Hory Mají Oči a Pach Krve kvalitně je to úrovni Pachu Krve 2 a výše určitě je to lepší než poslední díl Pachu Krve (to je snad každý horor s tímto tématem tak, že žádná výhra). 60 procent ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Dám ti peníze, dám ti...cokoliv chceš!" „Nechci tvé peníze, chci tvé maso!" Dvě sestry se svými přáteli se vydají na výletní plavbu. Pronajmou si loď a pak už jedou plavebním kanálem a užívají si. Zpestřením je potyčka s cizí lodí a večerní posezení v hospůdce. Jenže se nacházejí na území hladových mutantů, co baží po lidském mase. O kanibalismu bych nemluvil, jelikož i když šlo kdysi dávno také o lidi, již jimi dávno nejsou. Z počátku tuctový příběh dostane šťávu na lodi, kdy tam zavítají nejen nakrknutí majitelé poškozené lodi, ale i zmutované zrůdy. Masakr, kdy stříká krev, je chvílemi spíše legrační (jak utlouci zrůdu pánvičkou), ale já byl spokojen. Samozřejmě nic nového pod sluncem, hospodská se sem dostala z povídky Guláš, také v pořádku, a hlavně - film má šťastný konec! Masky solidní, gore spíše průměrné, ale budiž. Podobných filmů dnes zas tak moc nevzniká... ()

Reklama

BoredKid 

všechny recenze uživatele

Film čisto iba pre ortodoxného fanúšika horrorov. Prijemný feeling 80´s monster flickov, chvílami som mal pocit, že sledujem niečo z tej doby. Zopár komických scén, ale na jedno pozretie pre fanúšika monster filmov v pohode, neurazí. Ale ten synthwave soundtrack ktorý spravil Sam Benjafield ma celkom rozkopal po izbe! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

"Tvoje prachy jsou mi k ničemu." "A co chceš?" "Tvoje maso!" Amatérština v té nejbrutálnější podobě; výjimečně retardovaný scénář, herci, masky, triky, všechno špatně. Jediný prvek, který z téhle filmové břečky trochu (občas) vyčnívá, je kupodivu relativně slušná (občas) kamera. Anebo se na to můžete podívat z jiného úhlu: Je to amatérština, ale nadšenecká, ze srandy a s nadsázkou dělaná. Takhle si představuju film, který si pro zábavu svou a svých známých natočí ve dnech volna parta kámošů. Ale jelikož já nejsem jejich kámoš, nemohla mě tahle chujovina pobavit, leda (občas) nechtěně... Nebo že by ona nechtěná zábavnost byla vlastně chtěná? ()

CharlieSs 

všechny recenze uživatele

Jako, víceméně jsem věděla, do čeho tady jdu, takže jsem od toho rozhodně žádné zázraky nečekala, ale ve výsledku to není na odpad, a možná kdyby ty masky nebyly tak otřesné a herecké výkony ještě horší, bylo by to nakonec 2*. Námět milionkrát natočený, neskutečně ohraný, ale aspoň tentokrát jiné prostředí, které já osobně jsem v takovém filmu viděla poprvé. Británie je řádně hnusná a děj filmu do toho dobře zapadl. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama