Reklama

Reklama

Recenze (17)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Dám ti peníze, dám ti...cokoliv chceš!" „Nechci tvé peníze, chci tvé maso!" Dvě sestry se svými přáteli se vydají na výletní plavbu. Pronajmou si loď a pak už jedou plavebním kanálem a užívají si. Zpestřením je potyčka s cizí lodí a večerní posezení v hospůdce. Jenže se nacházejí na území hladových mutantů, co baží po lidském mase. O kanibalismu bych nemluvil, jelikož i když šlo kdysi dávno také o lidi, již jimi dávno nejsou. Z počátku tuctový příběh dostane šťávu na lodi, kdy tam zavítají nejen nakrknutí majitelé poškozené lodi, ale i zmutované zrůdy. Masakr, kdy stříká krev, je chvílemi spíše legrační (jak utlouci zrůdu pánvičkou), ale já byl spokojen. Samozřejmě nic nového pod sluncem, hospodská se sem dostala z povídky Guláš, také v pořádku, a hlavně - film má šťastný konec! Masky solidní, gore spíše průměrné, ale budiž. Podobných filmů dnes zas tak moc nevzniká... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po příšerném Escape from Cannibal Farm jsem si řekl, že dám Steedsovi ještě jednu šanci a musím říct, že k nějakému progresu došlo. Herci sice zůstávají mizerní a víc než polovinu filmu režisér neví kudy kam, ale když se objeví mile namaskovaní mutanti trousící hlášky typu "Rádi se díváme, když trpíte!", začal jsem docela bavit. Nabralo to docela tempo, krev hezky nemožně cáká a především se tu najde spousta momentů, kterým se dá zasmát. Fanouškem podobných céčkových exploťáků se sice nikdy nestanu, ale jednou za čas to překousnu. 40% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

"Tvoje prachy jsou mi k ničemu." "A co chceš?" "Tvoje maso!" Amatérština v té nejbrutálnější podobě; výjimečně retardovaný scénář, herci, masky, triky, všechno špatně. Jediný prvek, který z téhle filmové břečky trochu (občas) vyčnívá, je kupodivu relativně slušná (občas) kamera. Anebo se na to můžete podívat z jiného úhlu: Je to amatérština, ale nadšenecká, ze srandy a s nadsázkou dělaná. Takhle si představuju film, který si pro zábavu svou a svých známých natočí ve dnech volna parta kámošů. Ale jelikož já nejsem jejich kámoš, nemohla mě tahle chujovina pobavit, leda (občas) nechtěně... Nebo že by ona nechtěná zábavnost byla vlastně chtěná? ()

BoredKid 

všechny recenze uživatele

Film čisto iba pre ortodoxného fanúšika horrorov. Prijemný feeling 80´s monster flickov, chvílami som mal pocit, že sledujem niečo z tej doby. Zopár komických scén, ale na jedno pozretie pre fanúšika monster filmov v pohode, neurazí. Ale ten synthwave soundtrack ktorý spravil Sam Benjafield ma celkom rozkopal po izbe! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

...Proč to děláte? Máme hlad... Nízkorozpočtová Béčková možná až Céčková variace na Wrong Turn/The Hills Have Eyes na vodě nebo točící se kolem vody. Zpočátku je to celkem nuda. Nepomáhají tomu ani naprosto nesympatický postavy. Hlavně ten dement s mobilem. S nástupem zmutovanejch zrůd na loď(cca 37minuta) to ale začínalo mít slušný tempo. I díky poměrně krátký stopáži a správnými hororovýmu Happy endu ale  nemám problém v rámci Béčkové produkce s udělením 3hvězd. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama