Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 13 (1984) (série)


Vrátný (S13E08)

(epizoda)

Obsahy(1)

Nemožné ihned, zázraky do tří dnů… Bakalářská povídka je z časů, kdy se nenakupovalo, ale shánělo a kdy i velké závody měly své problémy se zásobováním. Hlavní hrdina, zásobovač Lopatka (J. Císler) má pověst člověka, který vše zařídí, často i pomocí malých či velkých úplatků. Školí v tomto umění i svého mladého spolupracovníka (V. Dlouhý). Když má sehnat hřídele, šéf výrobního úseku ho odkáže na vrátného. Lopatka tedy podplatí vrátného závodu a pak se ohání tím, že s vrátným to má vyjednané. Ukáže se ovšem, že to nebyl ten správný muž… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

slunicko2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malá vzpomínka na socialistické dodavatelsko-odběratelské vztahy. 56letý Jiří Císler (zásobovač Lopatka, který všechno sežene), 26letý Vladimír Dlouhý (zásobovač na zaučení) v pěkných přiléhavých džínách, 77letý František Filipovský (vrátný)...co ještě chtít? ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tito Bakaláři mají jediné plus a tím je jejich podtitul "Když jsem přestal věřit na zázraky", neboť já jsem na ně díky této povídce přestala taky věřit a žádný zázrak už od nově reprízovaných starých baka povídek do budoucna nečekám. Velmi slabý příběh... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama