Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alexxx (Adam Devine), Darren (Anders Holm) a Joel (Blake Anderson) jsou tři nepříliš úspěšní přátelé, jejichž snem je vytvořit celosvětově známou počítačovou hru, nicméně se zatím živí jenom jako uklízeči. Vše se ovšem změní, když budovu, kde pracují, napadnou teroristé. Trojice okamžitě vycítí, že tohle by mohla být jejich šance k úspěchu. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (44)

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Jdeme je zmasakrovat. Teď jsem nejmocnější věc na světě... Naštvaný buzerant!" 3 uklízeči outsideřii, kteří povýší na číšníky proti bandě gangsterů. 1. Padají tam vulgarismy. 2. Ukazují se tam penisy. 3. Lidem tam bouchají hlavy. 4. Je tam scéna, kdy chlap-chlapovi vylíže prdel. 5. Hlavní představitelé se tam fotí s plnými kondomy. Je tam přisprostlý až úchylný humor, který není pro každého. Dá se o tom říct, že to je parodie na Die Hard. Každý se asi nebude bavit, ale mně humor tohoto filmu sednul. - 80%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na první pohled se film tvářil na originální akční komedii využívající pár originálních prvků z počítačových her, se kterými by se od ostatních běžných akčních komedií mohla odlišovat. Výsledek je ale ten, že se jedná o totální průměr. Nuda, nic moc sympatického, sem tam vtip, ale jako celek těžkej filmovej vopruz. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je místy tak blbé, až jsem se prostě bavil a smál. Jsou zde scény, které jsou skutečně ujeté a hodně se mi líbí, že Adam DeVine se toho prostě nebojí, a i když je otravný, tak jde do role prostě naplno. Tohle k němu prostě patří. Ač si na něj vždy musím znovu zvykat, je prostě správně ujetý. Takže jo, smál jsem se, tudíž dobré. ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem totální kokotinu na n2 a dostal jsem totální píčovinu, která to o sobě moc dobře ví. Paroduje jak Smrtonosnou past, tak i rovnou samo sebe. Nechybí záchodový humor, brutalita a akce. Celé je to brané jako jedna velká hloupost. Zasmál jsem se, pobavil se a přesně to jsem chtěl vidět trojici outsiderů, kteří se rozhodnout změnit svůj osud a zachránit rukojmí od únosců. :-) Další pohodový NETFLIX! :-) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na jedný straně řada záchodovejch fórků plnejch spermatu, ufiknutejch i neufiknutejch ptáků a posranejch kalhot, což k smrti nesnášim a na tý druhý potoky krve, bouchající palice a řada gagů a hlášek, kterejm se prostě nejde nesmát. Seděla mi i trojice pitomců, kteří se postavili zločinecké bandě a to platí i pro DeVinea, kterej mi obyčejně leze na nervy. Guilty pleasure jako blázen a Newacheck si může odškrtnout povedenej debut. 70% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama