Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alexxx (Adam Devine), Darren (Anders Holm) a Joel (Blake Anderson) jsou tři nepříliš úspěšní přátelé, jejichž snem je vytvořit celosvětově známou počítačovou hru, nicméně se zatím živí jenom jako uklízeči. Vše se ovšem změní, když budovu, kde pracují, napadnou teroristé. Trojice okamžitě vycítí, že tohle by mohla být jejich šance k úspěchu. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (44)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Smrtonosná past s uřezanými penisy. Brutální, zábavné, s dobrou muzikou a vysokými produkčními hodnotami. Inteligencí to sice nepřesahuje Tropic Thunder, ale aspoň je to cíleno na dospělé, vtipy jsou dobře načasované a patřičně nekorektní. Neurazilo (no, ty upjatější asi jo, jak tady čtu ty komentáře), rád se podívám na pokračování. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na jedný straně řada záchodovejch fórků plnejch spermatu, ufiknutejch i neufiknutejch ptáků a posranejch kalhot, což k smrti nesnášim a na tý druhý potoky krve, bouchající palice a řada gagů a hlášek, kterejm se prostě nejde nesmát. Seděla mi i trojice pitomců, kteří se postavili zločinecké bandě a to platí i pro DeVinea, kterej mi obyčejně leze na nervy. Guilty pleasure jako blázen a Newacheck si může odškrtnout povedenej debut. 70% ()

Reklama

blazma 

všechny recenze uživatele

Praštěná akční komedie, bohužel mi přijde že tam nic nefunguje.. až moc praštěné a přihlouplé. Hlavní postavy mi přijdou, že mezi sebou ani nemají žádnou chemii, prostě jim to nefunguje. a ty krvavé scény jsou, ani nevím jak to popsat. Prostě do tohoto filmu nijak nezapadly a ještě víc tomu filmu ublížily. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá a ujetá komedie v tom nejlepším smyslu, která od první scény jasně naznačí, jakým směrem se zdejší humor vydá. Pokud se chytnete, budete se bavit po celou dobu a pokud ne, máte problém. Game Over, Man! má velmi specifický, puberťácký humor, který mi velmi sedl a který staví hrdiny i záporáky do nepředstavitelně absurdních situací. Ne vždy se tvůrcům vtipy zadaří, ale ústřední trio je natolik sympatické, že i ze slabších momentů dokáže vykouzlit alespoň menší úsměv. I přes pár slabších míst působí film velmi vyrovnaně a vedle menších vtipů nabízí také několik hysterických scén u kterých jsem se smál nahlas a na které jen tak nezpomenu. Game Over, Man! není jasným hitem a jeho vnímaní se u diváků bude lišit, ale pokud se s tvůrci naladíte na stejně absurdní vlnu, budete se bavit královsky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je místy tak blbé, až jsem se prostě bavil a smál. Jsou zde scény, které jsou skutečně ujeté a hodně se mi líbí, že Adam DeVine se toho prostě nebojí, a i když je otravný, tak jde do role prostě naplno. Tohle k němu prostě patří. Ač si na něj vždy musím znovu zvykat, je prostě správně ujetý. Takže jo, smál jsem se, tudíž dobré. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama