Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alexxx (Adam Devine), Darren (Anders Holm) a Joel (Blake Anderson) jsou tři nepříliš úspěšní přátelé, jejichž snem je vytvořit celosvětově známou počítačovou hru, nicméně se zatím živí jenom jako uklízeči. Vše se ovšem změní, když budovu, kde pracují, napadnou teroristé. Trojice okamžitě vycítí, že tohle by mohla být jejich šance k úspěchu. (C0r0ner)

(více)

Recenze (44)

Toren 

všechny recenze uživatele

Pár slušných fórů, neokoukané tváře a solidní nápady to tahaj do koukatelna. Ale tady se dalo vytěžit mnohem, mnohem víc... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na první pohled se film tvářil na originální akční komedii využívající pár originálních prvků z počítačových her, se kterými by se od ostatních běžných akčních komedií mohla odlišovat. Výsledek je ale ten, že se jedná o totální průměr. Nuda, nic moc sympatického, sem tam vtip, ale jako celek těžkej filmovej vopruz. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně hrozná hovadina, která nějakým zvráceným způsobem funguje a já se poměrně suprově bavil. Jako jo, u spousty vtipů jsem dělal, že je neslyším a odvracel jsem zrak, ale ten zbytek byl přesnej. Samozřejmě to tak “dobře” funguje kvůli nesourodé hlavní trojici (Adam Levine na to potenciál v tomto žánru má), která nejde pro peprné slovíčko daleko a já si musím pouze postesknout, že podobně připitomělých, možná až zhulených, komedií nevzniká víc. Snad je alespoň Netflix bude plodit dál.. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Parodie na Die hard a Home Alone. Zasmál jsem se tak dvakrát. Takovej dick-humor a příběh, kterej byl ohranej už před deseti lety. Chyběl už jen Kevin James na segway. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Groteskní a násilné. Téměř bez humoru zato vulgární. Pokud v tom nehledáte něco hlubšího, tak může pobavit. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Taková hodně velká snaha o akční komedii plnou nečekaných momentu a snad dobře vytvořeného příběhu. Bohužel se to prostě povedlo tak že stačí vidět jednou, příběh slabý, ničím nezajímavý a herci se sice snaží ale není to ono, humor slabý. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na jedný straně řada záchodovejch fórků plnejch spermatu, ufiknutejch i neufiknutejch ptáků a posranejch kalhot, což k smrti nesnášim a na tý druhý potoky krve, bouchající palice a řada gagů a hlášek, kterejm se prostě nejde nesmát. Seděla mi i trojice pitomců, kteří se postavili zločinecké bandě a to platí i pro DeVinea, kterej mi obyčejně leze na nervy. Guilty pleasure jako blázen a Newacheck si může odškrtnout povedenej debut. 70% ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Zcela upřímně říkám, že tady jsem měl zcela jiné mínění z traileru. Vždyť komediální Die Hard je skvělý nápad. Ovšem tady Netflix skutečně překvapil. A ne zrovna v dobrém smyslu. Film je naprosto over the top. Sprostý je slabé slovo a krvavý zcela nevystihuje obraz filmu. Ten film je prostě nechutný, kam se člověk podívá. Vybuchující pes v akváriu? Ok, očekávám Johna Wicka. Lízání zadku. No tady už neočekávám nic... Vybuchující hlavy a uříznutý penis už jsem viděl párkrát ve filmu. Ovšem tady jsem to úplně nečekal. Humor na mě nefungoval a to mám tyhle šílenosti obvykle rád. Viz. Zombieland (2009). Tuhle komedii přenechám rád někomu jinému. Myslím, že cílovka je to zcela jiná než obvyklý divák. I když obvykle přepálené a šílené komedie oceňuji, tak tady jsem si ve výsledku přál, aby už byl konec. (35 %) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je místy tak blbé, až jsem se prostě bavil a smál. Jsou zde scény, které jsou skutečně ujeté a hodně se mi líbí, že Adam DeVine se toho prostě nebojí, a i když je otravný, tak jde do role prostě naplno. Tohle k němu prostě patří. Ač si na něj vždy musím znovu zvykat, je prostě správně ujetý. Takže jo, smál jsem se, tudíž dobré. ()

Streeper odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, ne, tohle rozhodně ne. Nesnáším tenhle vtip humoru. Čekala jsem originální zábavnou komedii s herními prvky, rozhodně ne žádnou rádoby parodii s trapnými vtípky, u kterých se člověk ani nezasměje. Dokoukala jsem to, ale trpěla jsem. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jo,nějaký fórky tam byli,i nějaký nechutnosti,ale jinak slabota,kterou podtrhuje účast Adama Devine ve filmu.To je hrozný hovado.40%. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Píčovina je to teda k pohledání, ale jelikož se nečekalo nic jiného než blbá a sprostá zábava, tak jsem naprosto spokojený. IQ v tom samozřejmě nenajdeme žádné, ale smál jsem se docela hodně a často, takže za mě spokojenost, ačkoli třeba na 22 Jump Street to nemá. 75% ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

super sranda..lehka, zabavna, svizna prdel :D chcipal sem..jak se obesil v ty skrini :D:D nebo HU - ses sova nebo co ty debile :D:D:D chcipu ! ()

Beky 

všechny recenze uživatele

....ty vole to melo potencial....ach, asi 4 slusne nápady, zbytek nuda! Nemůžu jít víc! Verdikt:....ale muzu:) 50%. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá a ujetá komedie v tom nejlepším smyslu, která od první scény jasně naznačí, jakým směrem se zdejší humor vydá. Pokud se chytnete, budete se bavit po celou dobu a pokud ne, máte problém. Game Over, Man! má velmi specifický, puberťácký humor, který mi velmi sedl a který staví hrdiny i záporáky do nepředstavitelně absurdních situací. Ne vždy se tvůrcům vtipy zadaří, ale ústřední trio je natolik sympatické, že i ze slabších momentů dokáže vykouzlit alespoň menší úsměv. I přes pár slabších míst působí film velmi vyrovnaně a vedle menších vtipů nabízí také několik hysterických scén u kterých jsem se smál nahlas a na které jen tak nezpomenu. Game Over, Man! není jasným hitem a jeho vnímaní se u diváků bude lišit, ale pokud se s tvůrci naladíte na stejně absurdní vlnu, budete se bavit královsky. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Trápne a príliš vtákmi a homo témou poznačené, ale totálne uletené, totálne krvavé, totálne neserúce sa s ničím. Dobrý pokus, žiadna sláva, žiadna výhra, ale určite žiadna vyslovená hanba. A tých mien, čo sa tam mihlo v priebehu deja aj keď len na okamih, to bolo tiež fajn. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Komedie/parodie na Smrtonosnou past. Akce a vtip slabý. Herecky nevýrazné. Pár momentů se tam ale najde. Potěšily aspoň herečky z You're the Worst a The Last Ship a Mac Brandt. 45% ()

SpeedyCZ 

všechny recenze uživatele

Kupodivu je tenhle mix Smrtonosné pasti a Jump Street docela fajn, a i když jsou některé vtipy přes čáru, stejně vás to zabaví . ()

Reklama

Reklama