Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film je natočen na základě skutečných událostí. Tento film je o vzniku jedné křesťanské písně, která ve své době trhala americké hitparády - I Can Only Imagine. Příběh je ale i o nenávisti, víře, odpuštění a lásce. Poté, co matka utekla, vyrůstá Bart Millard (J. Michael Finley) jen s otcem (Dennis Quaid). S otcem, který ho fyzicky i psychicky týrá, a Bart už od mala hledá útěchu v hudbě. Hned po maturitě utíká z domova a na cestách se přidává k jedné amatérské kapele. Když se jim pořád nedaří prosadit se, Bart to chce vzdát. Jejich čerstvý manažer mu ale poradí, ať se při psaní textů inspiruje svou vnitřní bolestí. Bart se tedy vrací domů. A to, co od té chvíle zažívá, je nečekanou a silnou inspirací pro vznik písně, jež obletěla svět. (KrestanFilms)

(více)

Recenze (9)

solisoli 

všechny recenze uživatele

Veľmi hlboký a pôsobivo dojímavý príbeh, ktorý ponoril diváka do tvrdej reality jednej rodiny, ktorej krutovládny patriarchát môže hodne pripomínať mnoho osudov iných, ktorí podobné zažili. Slušne režijne rozpracovaný životopisný príbeh s pôsobivými hereckými výkonmi mal svojou myšlienkou hodne čo povedať. Mohol to byť malý atak na Forest Gump nebyť zbabraného konca, ktorý vniesol do príbehu nie práve najšťastnejšiu náboženskú propagandu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kresťanstvo mi v tomto filme nevadilo. Vadilo mi len že hlavný predstaviteľ hrá vlastne samého seba, nie je to teda herec, čo je ešte v poriadku. Ale prečo hrá tridsiatnik maturanta to mi ťažko niekto vysvetlí. ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Příběh jedné písně - dle skutečné události. Více to asi nemá cenu komentovat... Každopádně kapelu neznám a dle filmu nemůžu říct, jak dalece je nebo není věřící. Dle jedné písně se to úplně poznat rozhodně nedá. TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Krásný film, krásná hudba a hlavně skvěle herecké obsazení. Film byl velmi dobře natočen se skvělými momenty a hlavně silným skutečným příběhem. Závěrečná píseň je úžasná ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Zajimavý reálný příběh s rozvážným vypravováním. Řemeslně by to chtělo možná lépe strukturovat časování scénáře a délku jednotlivých scén. Proměna otce nebyla možná na můj vkus tak dobře vycítěna, jak bych si představoval, ale příběh samotný včetně hudebních pasáží, vizuálu a hereckého podání velice příjemně překvapil! ()

Tipko 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa s rockovou hudbou nestotožňujem z dôvodu falošného duchovného pôvodu, musím povedať, že myšlienka filmu o uzdravení vzťahu medzi synom a otcom je veľmi silná a aktuálna i do dnešných pohnutých časov. Film je dôkazom toho, že viera v Ježiša Krista, ako pravého a jediného Boha, môže zmeniť ľudský život k lepšiemu a dokáže priam nemožné veci. ()

alldo.raine 

všechny recenze uživatele

Jako úplně špatné to není, jen mi to není moc blízké, proto více nedám. Jde to úplně mimo mě. Píseń, na to jaký má mít věhlas, vůbec neznám. Nějak sem zde měl problém se do toho ponořit. ()

Reklama

Reklama