Reklama

Reklama

Tabineko report

  • Japonsko 旅猫レポート (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladík Satoru (Sôta Fukushi) se vzorně stará o svou milovanou kočičku jménem Nana, ale vzhledem k okolnostem o ni již nadále nemůže pečovat. Snaží se tedy pro svého domácího mazlíčka najít nový domov a během cest se setkává s mnohými přáteli z dětství i dospívání. Najít svému kočičímu miláčkovi nový domov však není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát, navíc i minulost skrývá mnohé příběhy, jež nejsou tak zcela zapomenuty a vyplouvají postupně na povrch. (Tyckin)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (2)

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Takeuchi Yuko, kočičky, to jsem zkrátka nemohl vynechat :-) Dojemný a někdy i zábavný snímek s "mluvícími" domácími mazlíčky jež se odehrává v několika časových rovinách. V jedné z nich se mladík Satoru vydává na cestu ve svým milovaným kocourem Nana - jelikož se o něho již nebude moci starat, hledá mu nový domov u svých přátel a známých. Jak se děj vrací do dětství i dospívání, nabízí mnohé příběhy na téma kočiček, mezilidských vztahů, ztrát i hlubších citů a přestože snaha o doják je někdy trochu moc ždímací, emotivně upoutat film zvládá solidně, ač u mé maličkosti to má snažší díky slabosti pro ty roztomilé čtyřnohé chlupaté potvůrky. Ale věřím, že takových je mezi námi více. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Upřímně mi to přišlo trochu nedotažené... sice jsme poznali, jaký měl Satoru život, ale chyběla mi tam trochu větší hloubka. A bohužel stále nemohu přijít na chuť hereckému umění Fukušiho. Pořád mi přijde zvláštně toporný. Možná je to tím, že mu nevěřím úsměvy? Pobavení ano, ale ne takový ten milý úsměv. Film je samozřejmě smutný, přece jenom hledáte náhradního pána pro kočku, kterou nadevše milujete. Nenadchlo, neunudilo k smrti, zabavilo... Smutné, pomalé, melancholické, možná s poselstvím, že váš život není tak špatný. Nebo naopak je, protože jste si ho takový udělali... záleží, jak na to koukáte a kdo jste. Upřímně kniha byla lepší. Přečtěte si ji, když už u nás vyšla. Tohle je takový bonus. ()

Reklama

Galerie (24)

Reklama

Reklama