Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Romper Stomper je australský televizní seriál odehrávající se 25 let po událostech filmu Romper Stomper z roku 1992. Šestidílná série sleduje novou generaci pravicových aktivitstů a jejich protifašistických protějšků, jejichž příběh se zaměřuje na smyšlenou pravicovou skupinu vedenou Blakem Farronem (Lachy Hulme) známou jako Patriot Blue. (BMW12)

(více)

Recenze (2)

breebee 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem objevila náhodou a jsem za to ráda, protože mám tématiku neonacistů ráda. Jen bych doporučila stejnojmenný film, na který to navazuje, vidět těsně před tím, protože já jsem ho viděla už celkem dávno a musela jsem si například postavy celkem oživovat. Čekala jsem od toho něco trochu jiného, ale nemůžu říct, že by mě to zklamalo. Líbilo se mi, že je to točeno ze tří stran - neonacisti, "Antifa" a muslimové a vlastně to nikomu nenadržuje. Myslela jsem si, že to je jen minisérie, takže mě konec dost zaskočil, ale evidentně bude další série, takže se těším a jsem zvědavá, jak to bude pokračovat. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Film mám rád, tak jsem byl zvědav na seriál. S filmem kromě jména a tématu to nemá prakticky nic společného. Postavy nijak extra nezaujaly, možná až na pěknou Lailu. Příběh průměr a díky jen šesti epizodám, to šlo skouknout. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama