Reklama

Reklama

Oscar 2018

(pořad)
  • USA The 90th Annual Academy Awards (více)
TV spot
Publicistický
USA, 2018, 239 min (Alternativní 90 min)

Režie:

Glenn Weiss

Scénář:

Megan Amram

Účinkují:

Jimmy Kimmel (moderátor), Steven Spielberg, Viola Davis, Willem Dafoe, Woody Harrelson, Richard Jenkins, Christopher Plummer, Sam Rockwell, Armie Hammer (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Slavnostní vyhlášení 90. ročníku výročních cen Americké filmové akademie, živě z Dolby Theatre v Hollywoodu. Cena Americké akademie filmového umění a věd se udílí pravidelně od roku 1929. Letos budou tedy vyhlášeny výsledky jejího již 90. ročníku. V přímém přenosu z Dolby Theatre v Hollywoodu se dozvíme, které snímky a tvůrčí osobnosti si letos odnesou legendární zlatou sošku, která, ačkoli jde o pouhou přezdívku, je po celém světě známá jako Oscar. Mezi nominovanými snímky letos mimo jiné najdeme tituly jako Dunkirk režiséra Christophera Nolana, Lady Bird Grety Gerwick, nebo Phantom Thread Paula Thomase Andersona. Šanci na ocenění hereckého výkonu mají také Denzel Washington, či Gary Oldman mezi muži a Meryl Streep, Margot Robbie, nebo Sally Hawkins mezi ženami. Slavnostním ceremoniálem, který se jako každoročně koná v Dolby Theatre v Hollywoodu a který bude již podruhé za sebou uvádět moderátor, producent a komik Jimmy Kimmel, nás z pražského studia provedou filmoví publicisté Tomáš Baldýnský a Saša Michailidis. (Česká televize)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

leila22

Přesně Shape of water je slabší snímek, byla bych spokojená pokud by to vyhrály 3 billboards. Jinak ale vítězství v kategoriích herci určitě spokojenost. McDormand mám ráda už od Fargo je to zajímavá osobnost.

plescher

plescher (hodnocení, recenze)

leila22

Už pět let po sobě nevyhrál film který si to zasloužil. Samé non-sence filmy, takže The shape of water není ždným překvapením. Kategorie Nejlepší film již dlouho o ničem vypovídá

leila22

leila22 (hodnocení, recenze)

Shape of Water naozaj nalepší film minulého roka? :( Za mňa určite nie, inak ostatní víťazi celkom spokojnosť...

na příspěvěk reagoval plescher, Kodousek

Uživatel ComicBookGuy smazal svůj příspěvek.

Uživatel Gtados smazal svůj příspěvek.

Uživatel Gtados smazal svůj příspěvek.

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Pfff, tak letos to bude nuda. Nejlepší film... pro změnu Spielberg, pro změnu film s homosexuální tématikou, pro změnu Nolan, nějaký to historické drama a nenápadný, ale jednoznačně nejlepší film (Tri billboardy). Pro změnu se bude čekat až do rána, jestli Meryl Streepová dostane další sošku a jestli ji dostane i DDL. No a to bude všechno.

Slabší rok.

Reklama

Reklama