Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marek (J. Plouhar) miluje Martu (H. Vagnerová) a žije s ní, zároveň ale miluje i Soňu (V. Khek Kubařová) a také s ní žije. Marta a Soňa o sobě nevědí. Markovi se daří jeho dvojí život tajit. Před oběma ženami předstírá, že část týdne tráví pracovně v jiném městě – ve skutečnosti ale zůstává stále v Praze a jen se stěhuje z bytu do bytu. Funguje to perfektně. Každá z žen má svoje pozitiva a díky pravidelným změnám nepropadají Markovy vztahy stereotypu. Marek ale není žádný podrazák. Své dva životy bere seriózně. Obě ženy miluje a s oběma to myslí docela vážně. Zařídil jim stejné útulné byty, protože je spravedlivý (a zrovna měli slevy). Nechtěl být bigamistou, ale nějak se to tak vyvinulo, nějak do toho prostě spadl… Marek věří, že díky dokonalému systému může udržet svůj dobrodružný způsob života v chodu a vyhnout se všem úskalím. Funguje mu to perfektně a on je na sebe pyšný. Až jednou ráno se stane něco, s čím opravdu nepočítal… (Česká televize)

(více)

Recenze (165)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Neoriginální námět a přehlídka nepravděpodobných situací. Taky jsem čekal, že si užiju hovadinku, ale tohle bylo přepálené až na půdu. Všechno má své meze. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se tvůrci snažili z vtipnýho námětu vytěžit každou scénou maximum, místo aby se alespoň trošku zamysleli nad souvislým příběh. Ovšem snaha diváka pobavit je nadřazena všemu, tak jsem ochoten přimhouřit oči neb jsem se docela hodně bavil, zejména první část byla zábavná. Nevidím důvod proč bych tady měl hercům něco vyčítat, protože Trojí život odehráli adekvátně žánru a zápletce navíc i obě dámy jsou hodně sexy a hezky se na ně dívá. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tohle byla humoristická mizérie na úrovni třeba Pojišťovny štěstí. Já asi chápu, že bylo záměr natočit film komickou formou, ale problém je, že jsem se skoro vůbec nezasmál. Holky herečky tu sice byly fajn, ale to bylo asi tak všechno. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mohl bych mezi těma dvě lítat, štvát se jako pes a nic z toho nemít. Ale já ... já si to užívám." Tohle prostě nejde uhrát. Mít dvě krásky, od jedné odlétat do Londýna, od druhé do Hamburku a neopustit přitom Prahu? Znám pár týpků, co něco podobného nepříliš úspěšně zkoušeli, tak jsem byl zvědavý, jak si s tím poradí geniální stratég Marek. A musím uznat, že amatérštější přístup jsem ještě neviděl. Toho bych odhalil snad i já a to mi na vedení běžně stojí pět až deset lidí. Na druhou stranu musím uznat, že jsem se chvílemi bavil. Zejména když si holky domlouvaly Markovo předávání ("Od 20. jsem na školním výletě, tak si ho nech asi klidně dýl.") nebo když Marka vydíral falešný diabetik Erik. Nicméně jsem přesvědčen o tom, že z tohoto tématu by se dala vysoustružit skvělá komedie. ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Keď chcete sklamať dvoch ľudí naraz, nemusíte liezť do postele s dvoma ženami... Stačí ísť na návštevu k rodičom... ako vraví starý vtip. No a po chvíľke slabšieho humoru prichádza hodnotenie slabšieho kúsku. To, čo by ako-tak ešte mohlo fungovať ako fraška na doskách divadla, absolútne nemôže fungovať na obrazovke TV. Každé jedno gesto, každá jedna scéna... bola hyperbola. Veľká bieda, veľká bieda... ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Nenáročné, humorné, dobře herecký obsazené. Marek to s ženami umí ( i když i kosa padne na kámen), možná by v jeho případě připadala konverze k islámu či ortodoxnímu mormonismu. Pak by nemusel vytvářet partnerské troj a víceúhelníky. V symbolickém duelu Hany Vagnerové a Veroniky Kubařové u mne vyhrála Veronika Kubařová. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Slabé, velmi slabé i přes sympatické dámské obsazení a samozřejmě tradičně dobrého Hánu. Plouhar hrál divně a celé to byl takový podivný mix romantiky a rádoby komedie. Lehce pobavil mladej hacker s cukrovkou. Od operace ,,Pláč'' jsem si myslel, že se to třeba celé zvrtne k lepšímu, ale konec dojel v úplně stejných kolejích jako film začal. Dám tedy za dva byty a je to tak akorát. * * ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Scenár hodný slovenskej Evity a s formou spracovania kdesi na úrovni raňajších brakových telenoviel na WAU. Fakt len ako kulisa k domácim prácam. 30/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Plzákovo "zatloukat, zatloukat, zatloukat!" v tv praxi. Sebevědomému floutkovi se dostane privilegia, že obdělává asi rok dvě krasotinky najednou, přičemž jedna o druhé neví. Co nevidět jeho lži a výmysly prasknou, mladé ženy se o sobě dozví a příběh tím v podstatě začíná, respektive film rozjede svou druhou fázi - zhrzený floutek má se svými samičkami svůj tajný plán. Jen houšť takových humorných záležitostí ze současnosti. Jednomu by z těch českých dobových šikanací, krimi debilit a bílých plášťů z úterků a čtvrtků jeblo. Nevím, kde autor (absurdního) scénáře Matěj Dadák (se svojí těhotnou partnerkou se mihne filmem) nabral inspiraci, předpokládám, že s Petrou Hřebíčkovou jim to klape monogamně, ovšem rozjel se nevídaně bláznivě, až byl k nezastavení. Příval humorných situací a nápadů neutuchal, načež naprosto všichni herci pochopili, jak mají přistoupit ke svým úlohám. Jan Plouhar se vymkl kontrole a s gustem přehrával do takových intencí, až bavil každým okamžikem svého zjevení. I jeho "milenky" nezůstávaly pozadu. Hana Vagnerová a Veronika Kubařová chytly slinu zábavnosti. A posléze se k hlavnímu triu přidal i Jiří Hána. Sabina Rojková šla do spodního prádla. Dadák si dal práci, aby jeho scénář nebyl jen pro důchodce, a režisér Jakub Sommer natočil prima českou humornou jízdu, která sice má nejmenované americké vzory, nicméně ve staticky zatuchlé furtdokolové, v podstatě roky neměnné české tv tvorbě, je jejich dílko hotovým zjevením. 10/10 ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jasným pozitivem je herecké obsazení. Jenže jsem se u toho nebavil tolik jako ta pětice herců/hereček. Příběh je neoriginální, vypadá spíš jakoby to původně měla být divadelní hra, a hlavně je málo vtipný. Vyčítat podobnému druhu komedie nepravděpodobnost mi připadá zbytečné, ale málo humoru je problém, takže nakonec takový běžný český (pod)průměr. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Byl jednou jeden muž a dvě ženy. Marek, Marta a Soňa. Marek miluje Martu a Marta miluje Marka. Jenže Marek miluje i Soňu a Soňa miluje Marka. A pád jednoho neotřesitelného donchuána se zdá být nevyhnutelný. Typická ukázka současného filmového (ne)vkusu, kterému lahodí osvědčené fantasmagorické kombinace, genderové stereotypy a fenomén emancipované slepice, která shání chlapa (neboli není schopná samostatné existence). Nu, a cílový divák, žádající přímočarou a nekonfliktní košilatou komedii, se před televizní obrazovkou tetelí blahem, tím spíš, jsou-li po ruce tak atraktivní herečky jako Kubařová s Vagnerovou. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Cílem snímku je pobavit. Zápletka tedy není nic nového včetně milé hospodyňky, divoké bohémky a nesmělého kolegy. Styl filmu je odlehčený a závěr vyloženě crazy. . ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

...váhám, jestli si s takovým paskvilem zamarasit profil. Jedna hvězdička za svatební šaty, do kterých navlíkli Vagnerovou. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tohle nešlo dokoukat. Připitomělá taškařice, kde se všichni chovají jak stereotypy pipin, machů nebo hlupáků. Situace jsou toporné, nevtipné, křečovité. Až mi bylo stydno za celý ansámbl, že v tom hraje, protože mnozí z nich vůbec nejsou špatní herci. V takové ubohé škváře jim to však k ničemu není. Je to urážlivé, jak snímek pohrdá inteligencí diváků. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

S humorem a trapností je to tak padesát na padesát, jako oddechovka to určitě ujde a trojice Kubařová, Vagnerová a Rojková mužského diváka zcela jistě neurazí. ()

Reklama

Reklama