Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marek (J. Plouhar) miluje Martu (H. Vagnerová) a žije s ní, zároveň ale miluje i Soňu (V. Khek Kubařová) a také s ní žije. Marta a Soňa o sobě nevědí. Markovi se daří jeho dvojí život tajit. Před oběma ženami předstírá, že část týdne tráví pracovně v jiném městě – ve skutečnosti ale zůstává stále v Praze a jen se stěhuje z bytu do bytu. Funguje to perfektně. Každá z žen má svoje pozitiva a díky pravidelným změnám nepropadají Markovy vztahy stereotypu. Marek ale není žádný podrazák. Své dva životy bere seriózně. Obě ženy miluje a s oběma to myslí docela vážně. Zařídil jim stejné útulné byty, protože je spravedlivý (a zrovna měli slevy). Nechtěl být bigamistou, ale nějak se to tak vyvinulo, nějak do toho prostě spadl… Marek věří, že díky dokonalému systému může udržet svůj dobrodružný způsob života v chodu a vyhnout se všem úskalím. Funguje mu to perfektně a on je na sebe pyšný. Až jednou ráno se stane něco, s čím opravdu nepočítal… (Česká televize)

(více)

Recenze (165)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Nenáročné, humorné, dobře herecký obsazené. Marek to s ženami umí ( i když i kosa padne na kámen), možná by v jeho případě připadala konverze k islámu či ortodoxnímu mormonismu. Pak by nemusel vytvářet partnerské troj a víceúhelníky. V symbolickém duelu Hany Vagnerové a Veroniky Kubařové u mne vyhrála Veronika Kubařová. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se tvůrci snažili z vtipnýho námětu vytěžit každou scénou maximum, místo aby se alespoň trošku zamysleli nad souvislým příběh. Ovšem snaha diváka pobavit je nadřazena všemu, tak jsem ochoten přimhouřit oči neb jsem se docela hodně bavil, zejména první část byla zábavná. Nevidím důvod proč bych tady měl hercům něco vyčítat, protože Trojí život odehráli adekvátně žánru a zápletce navíc i obě dámy jsou hodně sexy a hezky se na ně dívá. ()

Reklama

Una111 odpad!

všechny recenze uživatele

Musím říci, že veškerou svoji vůli soustředím na to, abych nebyla vulgární! - - - Ale měla bych přece jenom pár otázek: Do jakého kanálu klesla česká filmová tvorba? Jak hluboko upadla sebeúcta herců? Za koho mají tito "tvůrci" diváka? Za úplného idiota? Taková ubohost! (Přiznávám se, že jsem nedokázala vydržet u monitoru až do konce, ba ani do poloviny, ba ani... Vulgární scény, to by nám šlo, že pane režisére? Jenže za ně já bohužel * nedávám. Tfuj tajbl! ) ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době český TV film, jehož scénář měl hlavu a patu a který z námětu vymáčkl celkem dost komických situací. To, že je většinou nevyužil, jak si zasloužily, je věc jiná. Film rychle odsýpal, herečky byly hezké (ovšem Sabina nám nějak přibrala, to nerad vidím), Jiří Hána zazářil, problém byl v představiteli hlavní role: Jan Plouhar podle mě na takové velké komické role nemá talent ani charisma. ()

quido.morava 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od některých trapných dílek, které se tváří jako něco vyjímečného, je tady hned od počátku jasné, že půjde prvoplánovou komedii. Cítil jsem v tom návrat ke starým českým komediím z meziválečného období, ale bylo tam poněkud mnoho hluchých míst - jinak pohodová nenáročná taškařice pro vypnutí intelektu, která pobaví. Celkový dojem dost posílilo posledních několik vteřin! ()

Galerie (58)

Zajímavosti (1)

  • Mezi pražské lokace, kde se film natáčel, patří mj. Vinohrady (ulice Lužická a Korunní, Vinohradská vodárenská věž nebo náměstí Jiřího z Poděbrad s kostelem Nejsvětějšího Srdce Páně), Holešovice (Veletržní palác, Národní zemědělské muzeum, Letenské sady nebo ulice Heřmanova), Praha-Nové Město (Senovážné náměstí, Václavské náměstí či ulice Na Příkopě) nebo Smíchov (ulice Mozartova). (HonzaBez)

Reklama

Reklama