Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • USA The Hurricane Heist (více)
Trailer 1

VOD (1)

Strhující thriller V oku hurikánu vypráví příběh skupiny gangsterů, kteří se rozhodli využít nejsilnějšího hurikánu v dějinách, aby zakryli stopy po loupeži 600 milionů dolarů z americké mincovny. Je na tajné agentce Casey Corbyn (Maggie Grace) a lovci hurikánů, meteorologovi Willu Rurledgeovi (Toby Kebbell), aby společně zastavili lupiče a zachránili rukojmí dřív, než z města zbudou pouhé trosky. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (126)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Cohen už má rypák ako karfiol (čudujem sa, načo ho tam vôbec ukazoval), ale ešte nezomrel, čo dokazuje týmto skrz-naskrz blbým, ale zato svižne natočeným a celkom efektným béčkom. Má to sympatické postavy a kopu akcie s niekoľkými dobrými nápadmi, bavil som sa. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $6,115,825Tržby Celosvetovo $25,900,000▐ Zas ďalšia katastrofická béčková bejkovina čo by sa šikla priamo na DVD a išla do kín. Rob Cohen nikdy nebol nadpriemerný režisér a tu to len potvrdzuje. / 25%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ono to vôbec nie je zlé! Musím priznať, že som sa bavil. V pohodičke akčný film za temer 5O miliónov. Žiadne prehnané béčko. Miestami plno vydarených veľkofilmových akčných a trikových scén, sviežich scenáristických nápadov (disky na autá, spôsob likvidácie hlavného gaunera), patrične šialené kamiónové finále + fajn kasting plný sympaťákov (Maggie Grace, Toby Kebbell) a patrične nepríjemných záporákov (Ralph Ineson a Ben Cross – pozoruhodné je, že obaja hrali bok po boku v 23 rokov starom Prvom rytierovi, pýtam sa - je to náhoda?). Vydarený mix Povodne, Twisteru, Prepadnutia v Pacifiku, V oku tornáda (2014) a Smrtonosnej pasce. A meganamakané auto s "nožičkami", raz si také kúpim. Ak bude žena súhlasiť. Tak ale mala by, ktorá by nesúhlasila s niečím takým. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Stovky milionů a hurikán na krku není zrovna ideální míchaný koktejl." Nicméně mě to nečekaně celkem zachutnalo. Prostě až mě zastihne finanční krize v nedbalkách, tak si počkám na nejbližší hurikán a skočím si na správné místo pro pár stovek milionů dolarů. Vždyť kdo by mě mohl zastavit? Leda snad suspendovaná agentka, ex-mariňák a meteorolog s tankem, ale kde bych mohl na takovou sestavu narazit? Snad jen v oku hurikánu, kde silný vítr zvedá budovy, auta a padouchy, zatímco klaďasy matka gravitace nevydá. Ale to nevadí, stejně mě to profouknutí mozku na chvilku zbavilo všedních starostí. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Úvod úplně neurazí, seznamovačka s ústředními postavami už je ovšem solidně jalová a s přibývajícími minutami se začíná projevovat, s jakým rozpočtem se pracovalo a že nad scénářem neseděl žádný bystrý pisálek. Rob Cohen je rutinér, který snesitelný film nenatočil dobrých patnáct let. Stealth, třetí Mumie nebo Vražedná hra byly prachmizerné kousky, na druhou stranu se od nich NĚCO čekalo. Od tohohle „dobrodružství“ á la loupež při ničivém hurikánu se při vší úctě nečekalo vůbec nic. A to mu ve výsledku možná i pomáhá. Film působí docela televizně, negraduje, chybí mu atmosféra, zajímavé postavy i vyrovnanější triky. Nicméně známe větší průšvihy. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Včera som si pozrel film "Into the Storm" a ocitol som sa "V oku tornáda" zúriacého v malom americkom meste. Bol to svižný katastrofický snímok, pri ktorom som sa dobre pobavil. Tak som si teda povedal, že dnes sa pozriem ako to vyzerá "V oku hurikánu" a tak som siahol po titule "The Hurricane Heist". V roku 2018 ho natočil režisér Rob Cohen. Nebolo to celkom to, čo som čakal. Nie je to čistokrvný katastrofický film. Jedná sa skôr o akýsi zvláštny hybrid béčkového katastroficko-akčného thrilleru. Priznám sa, že mi táto kombinácia nesadla. "V oku tornáda" sa mi páčilo oveľa viacej. "V oku hurikánu" ma to až tak moc nebavilo. ** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Prostříhat pár nudných pasáží, tak to mohla bejt i větší zábava. Jinak naštěstí čistokrevný béčko co si na nic nehraje s překvapivě slušnými triky. Možná film kterej zaspal dnešní dobu, ale lidi jako já v žádným případě nepohorší. Uvažoval jsem, že bych dal i 4*, ale po dobrým traileru jsem čekal ještě o něco větší nářez.65% ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Príjemný závan 90´s vo všetkej svojej naivite aj zábavnosti. Vtedy by to bola iba spotrebná jednohubka...a teraz vlastne tiež. Akurát s riadnou dávkou retra. 6/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Rob Cohen má na svědomí hodně hloupé filmy a Hurricane Heist (časem český distributor snímek přejmenuje nějakým zajímavým titulem) z této škatulky neuhýbá ani o milimetr. Scénář smíchal povedený Twister s méně povedenou Povodní. Přestože zde hrají poměrně zajímaví herci, jejich postavy bych stěží označil za sympatické. Hláškuje se jako o život, ale akce je nevěrohodná a lidé se tady chovají jako naprostí dementi. Závěrečný úprk kamiónů absolutně vládne. I přes všechny uvedené zápory bych tohle celé za nudu neoznačil. 40% ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Dalo se na to dívat, docela sympatičtí herci, ale přestřelka v hurikánu, kdy tunová auta odlétají a chlapci v klidu střílejí pevně držící nohama na zemi... A smrt hlavního záporáka....? Ufff. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Krátká vzkazka pro pány Kejvala s Bokem: i katastrofický film kategorie B o hurikánu kategorie 5 je asi tak o šest kategorií lepší, než vaše nápady chtít předělávat hymnu. Polovina letošních oscarových nominantů by si z téhle levné šarády mohla vzít příklad, jak člověka alespoň bavit, když už je to o prdu. Udělat film o vykradení banky v den hurikánu není podle mě o moc debilnější nápad, než natočit biják o ženě, která se vyspí s rybou. (Banff, Kanada) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Už jsme tu měli filmy V oku bouře, V oku tornáda, tak teď tu máme V oku hurikánu. V podstatě je to pořád stejné. Někde většinou v USA se rotočí hurikán a my sledujeme dění kolem. Buď se děj týká lovců hurikánů, nebo zachraňujících se lidiček. Liší se jen rozsah zmaru a zkázy, přičemž dogitalizace umožňuje s dobrým rozpočtem navodit až vizuální orgie, bohužel často navzdory scénáři. Tady to bylo okořeněno loupeží z federálního skladu, kam se vozí vyřezené bankovky k likvidaci. Dneska s nadupaným kompem dokáží filmaři lecos a tak udělat digitálně větrný vír, vznášející se domy či poletující auta není žádný problém... Z hlediska logiky je film naprosté béčko, pár nápadů ale bylo zajímavých. Pořád jsem si říkal kdo je sakra ta fešná agentka v nejlepších letech a pak jsem si vzpomněl. Na fešné herečky mám totiž pamatováka... Ano, byla to Maggie Grace jedna z přeživších letu Oceanic v The Lost... Dávám za dvě stodolarové bankovky z transportu. * * ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Katastrofální sračka. Ani pořádně nevím, proč tomu dávám tu jednu hvědu. Asi za to, že jsem u toho neusnul... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(50%) Od tohoto filmu jsem teda čekal něco jiného, ale budiž. Taková dosti nadlehčená až místy ujetá, překombinovaná slátanina. Katastrofický/akční, místy komediální. Zpočátku mě to moc nebavilo. Zločinci včetně místních polišů využili situace s hurikánem k namaštění svých kapes. Jenže akce byla výborně natočena – opravdu jsem si jí užíval. Vážně se tento počin ale opravdu brát nedá. Po půli už mě to bavilo o něco víc. Užíval jsem si akci a sledování tří sympatických postav, a sice duo bratrů a Maggie Grace, která mi zde seděla a na nic si nehrála. Záporáci byli nudní a trapní, ale co už. No, velká pecka z toho nekouká, v podstatě je to blbost. Nicméně, neurazilo mě to, na akční kousky se pěkně dívalo, víc bych v tom nehledal. Konečné pronásledování kamionů fakt nemělo chybu. Z obyčejných postav se stali velcí akční hrdinové. ;) Haha. Takže snesitelný průměr, který ale víckrát nedám. ()

Kudly4 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl snad nejvíce tupej film, co jsem za poslední dlouhou dobu viděl. Totálně komické scény, cz dabing ten nejhorší co jsem kdy slyšel, těžce nezajímavé postavy (je mi líto Maggie Grace, poslední dobou klesá víc a víc do žumpy), absolutní katastrofa, ze které mě bolí mozek a oči. Čistý odpad. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ako obyčajný akčný film počas katastrofy to funguje. A myslím si, že je to celkom pozerateľné. "The Hurricane Heist" toho moc neponúka, ale myslím si, že to stačí. Príbeh je obohraný, jeho dej je absolútne obohraný, no je tu pár zaujímavých momentiek a twistov, ktoré celkom stoja za to. V prvom rade hlavná dvojka Will a Casey sú celkom dobrí. Will je inteligentný, je odvážny, vie prísť s riešeniami a hoci miestami človek uvažuje, či by to vypálilo tak aj v skutočnosti, tak nemôžem povedať, že by to nebolo aspoň trošku efektné a nápadité. Efekty sú trošku mix. NIektoré sú dobré, niekedy sú ale veľmi jednoznačné a niektoré scénky vyzerajú absolútne komicky. Ako napríklad aj smrť hlavného zloducha. Ten inak moc zaujímavý nie je. Jediný mizernejší padouch je jeho pravá ruka Rice, ktorý je tak neskutočne neznesiteľný, že jeho smrť je absolútne pohladenie na duši. A vôbec keď si poviem pravdu aj šéf polície je pekný magor. A jeho monológy ma fakt neberú. A tú guľku si zaslúžil už len za tú reč. Viem, že je to divné, no keď to budete počuť, tak pochopíte. Hrdinovia sú okey, zloduchovia sú väčšinou buď magori alebo blbci s mizernými monológmi. Ale nakoľko sa film viac sústredí na našich hrdinov, je to celkom okey. Asi tak by som uzavrel hodnotenie filmu. Okey. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Reklama