Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • USA The Hurricane Heist (více)
Trailer 1

VOD (1)

Strhující thriller V oku hurikánu vypráví příběh skupiny gangsterů, kteří se rozhodli využít nejsilnějšího hurikánu v dějinách, aby zakryli stopy po loupeži 600 milionů dolarů z americké mincovny. Je na tajné agentce Casey Corbyn (Maggie Grace) a lovci hurikánů, meteorologovi Willu Rurledgeovi (Toby Kebbell), aby společně zastavili lupiče a zachránili rukojmí dřív, než z města zbudou pouhé trosky. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (126)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Béčkař Rob Cohen se bez většího humbuku znenadání objevil s nenápadným ale sympatickým akčňákem připomínajícím devadesátkové klasiky jako Twister nebo Povodeň. Nejedná se o žádný zázrak ale jsem velice rád, že pořád vznikají filmy tohoto typu, díky kterým si člověk vzpomene na to, jaké filmy se točily před 20-30 lety. Rád takovému filmu odpustím horší triky a nevýrazné herce, když dokáže pobavit a překvapit zároveň. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď som sa dozvedel, že Maggie Grace ohrozuje hurikán, priznám sa, nebolo mi všetko jedno. Vedel som, že ju Liam Neeson tentokrát asi už nezachráni. Keď som ju však uvidel, zistil som, že to už nie je tá pekná akože puberťačka, ale staršia pani v uniforme. A bolo mi to celé naraz jedno. I ten hurikán vyzeral natočený akoby tam niekto fúkal na miniatúrne angličáky. Hrozné herecké výkony hlavne detí ma pri ich volaní o pomoc len povzbudzovali k myšlienkam, už ich kurňa odfúkni! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další brutálně nedoceněný Rob Cohen. Proti tomuhle režisérovi je tady snad spiknutí. Hotovej Adrej Hrabiš ČSFD. Možná, že Cohen zamrzl v devadesátých letech a tenhle film není nic jinýho, než mix Twisteru a Povodně, ale je to úderný a zábavný béčko které právě od první do poslední minuty tím devadesátkovým odérem dýchá. 47% je naprosto ubohý výsměch. Sice je scénář místy debilní tak moc, že vám mozek teče ušima a oči prdelí, ale v dnešní době, kdy se v kině točí dokola jen zbořený města a je už jedno, jestli je digitální čurák v pláštěnce ničí, nebo zachraňuje, jsou tyhle vzpomínky na doby minulé vítaným osvěžením. Je to píčovina, ale mrtě zábavná a teda kurevsky, ale kurevsky podhodnocená.60%. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film s prázdným příběhem. Nedosahuje příslibu slávy stejného literárního titulu. V oku hurikánu je typ filmu, který sledujete se skupinou přátel s několika pivy a moc nevnímáte co se ve filmu děje. nejčastější Hollywoodská věta "musíme odtud vypadnout" zazní v 53.minutě. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Parádní akční podívaná. Zkombinovat hurikán s loupeží byl skvělý nápad a divák tak dostal naservírovaný slušný příběh. Film mě upoutal a po celou dobu jsem ho s napětím sledoval. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek The Hurricane Heist má plytkou nosnou premisu, děravý scénář, dialogy na úrovni voličů SPD a triky, za které by se místy museli stydět i na nejmenované televizní stanici. Ve výsledku je to tedy vážně hloupý a zbytečný film, ale, když ono se na to chvílemi tak dobře koukalo! Jako nenáročná "no-brain" záležitost totiž The Hurricane Heist funguje víceméně dobře. A to mi protentokrát vážně stačí. „We're about to get crushed by the biggest storm of the century!“ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Stare cinske prislovie hovori: film ku ktoremu urobi vegetol titulky mi stopro nesadne. Co sa znova potvrdilo. :) Mame tu mix heist filmu s bijakom o tornadach. Proste taka variaca Hard Rain, len namiesto vody tam fuka vietor. A ani Hard Rain nebola ziadna pecka, ktoru by som chcel vidiet znova. Cely ten film mi pripadal strasne sterilny. A nielen kvôli PG-13 ratingu, takze sa ziadnej krvi nedockame, kedze zaporaci pouzivaju radsej uspavacie flusatka namiesto poriadnych kverov a kladaci sa zakazdym trafia do kverov zaporakov. Ano akcia je devätdesiatkovo dokonale prehladna. Ale nejak extra ma nebavila, kedze mi boli postavy uplne ukradnute. Tak nevydareny kasting som uz davno nevidel. Nielen ze postavy neboli prilis zaujimave, ale ani hecom som neveril ich postavy. Maggie Grace ako drsna agentka? Nejaka sexica ako hackerka? Super drsny zaporak, ktory vlastne nikoho nezabije? A Toby Kebbell ako hlavny hrdina definitivne dokazal, ze nielen ze nevie prilis hrat, ale bez CGI masky, ktoru doteraz v ostatnych filmoch mal, postrada aj charizmu. Ani kaskaderske kusky ma nenadchli, kedze akcia pôsobi strasne umelo a CGI je dobre len vzhladom na rozpocet, ale samo o sebe neohuri. Celkovo to je blby film s nonstop CGI akciou, ktora ma vôbec nebavila. 4/10. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Béčková akční oddychovka, která je svou roztomilou pitomostí vlastně dost zábavná a i trikově s ohledem na budget poměrně bohatá. Kazí to jen ten podivně antiklimatický konec. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keď sa v roku 1996 objavil na plátnach kín TWISTER, bolo to ako zjavenie. Každé štúdio chcelo trhák s podobným motívom. O nejaký ten rok aj pol prišiel do kín HARD RAIN ( pôvodne THE FLOOD ) a tento koncept pretavil v akčný film s lúpežným motívom. A bola to opäť pecka, ktorú ale prežratý konzumenti ( rozumej diváci ) neprijali. Podobne neprijali ani tento pokus o znovuzrodenie podobného štýlu. Dá sa povedať, že v tomto prípade ale majú aj trošku tej svojej pravdy. Akcie dostatok, kaskadérskych ( digitálne vylepšených ) výkonov detto, ale taká spomínaná POVODEŇ ( 98 ) pracovala s lepším scenárom a lepšími hercami. Čo sú práve tie najväčšie výtky voči tomuto spektáklu. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Pokládám si řečnickou otázku, jestli filmy podobného ražení budou mít za následek devalvaci filmového řemesla a vkusu diváků nebo zvednou obecnou nevoli proti takovému diletantství a začne se formovat filmová domobrana. Aneb sračky v kinech nechceme. Vzhledem k tomu, že jsem nepoučitelnej a nedal se odradit 48% hodnocení, neboť edukativní důvody jsou argument neprůstřelný. Po pár minutách mi bylo jasné, odkud hurikán vane a zdaleka nejde jen o oko, ale rovnou o celou lebku (autor zároveň Hrobky dračího císaře si zřejmě rád tohle klišé připomíná). Nebudu to protahovat, je to sterilní, dětinské, neuvěřitelné a popírá to nejen fyzikální zákony. Kde jsou ty časy, kdy si režiséři museli každou možnost natočit nový film doslova vybrečet? Dneska točí filmy kdejaké tupé hovado a díky moderním technologiím jim to prochází. Hanba těm, kdo tyhle bejkárny otčí. Hanba mě, že jsem se na to díval! ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Návrat do devadesátek, který svým vyzněním na obrazovce neurazí, ale v konečném součtu se vám rychle vypaří z hlavy (tím ale nemyslím, že by se film nějak výrazně nepovedl). Možná bych omezil ty na oko bijící digitální triky, které někdy působily lacině, což filmu s tak vysokým rozpočtem rozhodně nedělá moc dobrou reklamu. Na druhou stranu chápu, že i s celkem tučným rozpočtem holt nelze po celou dobu udržet triky na špičkovém levelu, to by se musel alespoň tak ztrojnásobit. Rob Cohen již dokázal natočit pár slušných bijáků, tady bych ani neviděl nějaký problém. S herci to také špatné nebylo, hlavní záporák celkem v pohodě, Grace coby ženská hrdinka taktéž ucházející. Nejvíce mě bavili dva bráchové, kteří s těmi bad guys zamávali jako nějaká armáda. Po stránce příběhové nic extra, přepadení banky jsem očekával v trochu jiném, poněkud propracovanějším hávu. Rozhodně to není film k zatracení, ale i přepálený konec, kde se to dá jednoslovně nazvat digibordelem, to ponechává v průměrných vodách. Ale jako jednohubka zabaví. Za mě dávám 61 % ()

ben666 

všechny recenze uživatele

Solidní akční béčko od Roba Cohena, který konečně natočil pořádnej film ( a doufám že v tom bude pokračovat, protože jeho tvorbu mám rád). ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Úsměvné béčkové krimi 1)  v katastrofickém kabátku má sice poněkud nesmyslný děj, ale je poměrně zábavné._____ 2)  Alespoň, že tu byli pěkní sympatičtí chlapi: 34letý Toby Kebbell (meteorolog Will) či 40letý Ryan Kwanten (Willův bratr Breeze)._____ 3)  Věk protagonistů uvádím k roku natáčení - 2016._____ 4)  Natáčelo se v Bulharsku. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

Strasne tupa kopirka HARD RAINu a dalsi dokaz toho ze Rob Cohen sa presunul do reziserskej Bckarskej ligy, co je len jeden krok od rezirovania dnesnych Seagalovych opusov... ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Skvělej popkornovej akčňák, kterej v podstatě nemá hluchý místa. Má to 90 minut, sympatický herce a nenudí to. Rob Cohen možná není v současný době u studií v kurzu, ale akci umí pořád točit slušnou. Lidi jako Megaton by mu mohli ty přehledný akční scény závidět. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

S výnimkou záverečných 20 minút sm si film užíval, prehnaný záver bol sklamaním. Napriek tomu som sa filmu napokon udeliť hodnotenie nad priemerom, ktorý má na databáze, nakoľko povahové črty postáv sú zvládnuté v podaní hercov pomerne dobre a tak človeku detaily pri streľbe zo zbraní či nejestvujúcich stopách hurikánu pár metrom pred jej okrajom (ani kvapka dažďa či lístok vo vetre) až tak nevadia. V každom prípade to mohol byť výborný akčný film rovnako ako skvelý ktastrofický, v kombinácii je to trochu lepší priemer. Dnešné víťazstvo hokejistov dorastu z môjho mesta nad Slovanom Bratislava som si užil podstatne viac. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Není to katastrofický film, hurikán je jen v pozadí docela slušného akčního filmu. Od samého začátku nenudí, docela jsem se bavil,čekal jsem méně, dostal jsem více. solidní béčko, které za shlédnutí stojí. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

čekal jsem něco ve stylu v Oku tornáda a místo toho jsem dostal béčkový akčňák,ke kterému nejspíš psalo dialogy 6ti leté dítě a od úplného průseru to zachrání jen překvapivě slušně udělaná bouřka...20% ()

Reklama

Reklama