Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • USA The Hurricane Heist (více)
Trailer 1

VOD (1)

Strhující thriller V oku hurikánu vypráví příběh skupiny gangsterů, kteří se rozhodli využít nejsilnějšího hurikánu v dějinách, aby zakryli stopy po loupeži 600 milionů dolarů z americké mincovny. Je na tajné agentce Casey Corbyn (Maggie Grace) a lovci hurikánů, meteorologovi Willu Rurledgeovi (Toby Kebbell), aby společně zastavili lupiče a zachránili rukojmí dřív, než z města zbudou pouhé trosky. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (126)

Figu 

všechny recenze uživatele

Hóóóši! Tak tohle byla mega srajda doprovázená mega supr hereckejma výkonama! Palec hóre za Maggie! Palec za Inesona! Jinak je to totál hovadina s debilním, totálně pičovským, směsným humus sranda digitálem!!!! I přes to, je zde zajímavej a zábavnej děj, celkem solidně uprchající čas a hlavně hvězdy za hlavní role klaďasky a záporáka! 50% ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Katastrofických filmů je už celkem dost a některé patří k těm lepším, jiné lepší neřešit. Proto asi chápu, že šli cestou nedělat čistokrevný katastrofický film, ale chtěli jej okořenit trochu tou akcí a přestřelkami. A i tak se to nepovedlo. Příběhově nudné, postavy o ničem, nic zajímavého se tam neděje (občas tedy přestala dávat smysl fyzicky a to bylo zajímavé - myšleno legrační). Ale ty dvě hvězdy si to zaslouží za odvahu a za hurikán, který se povedl a destrukce byla krásně hmatatelná a uvěřitelná. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem si přál, abych viděl akční béčko typu Povoděň (1998). A jako jedno z témat jsem si vysnil právě hurikán. A jsem rád, že se po 20 letech mé přání zhmotnilo v této podobě. Ano, je to béčko jak řemen, bohužel zde i ve kvalitě CGI efektů. Má to děravý scénář jehož nelogičnost v závěru dosahuje mezí, při nichž musím odebrat jednu hvězdu. Ale akce je přehledná, má chytře vymyšlené momenty a záporáci mají dobrou motivaci. Bohužel, ten závěr to zabíjí. !POZOR SPOILER! To jako nyní furt budou v kamionu ujíždět uvnitř oka hurikánu před jeho okrajem (uvnitř něho je cesta suchá, tráva kvete a domy bez poškození stojí) do chvíle, než se bouře nevypaří? !KONEC SPOILERU!To a občasné hloupé scenáristické kličky mi vadily na kráse tohoto díla. A ne tak pěkná kamera, která nedokáže tolik vytěžit katastrofu okolo se odehrávající. V tom všem byla Povodeň z roku 1998 lepší. 65% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Myslim,že v současný době tvůrci jako Cohen nemaj na růžích ustláno,a u nás už tyhle filmy ani na nosičích nevyjdou.Jo,zlatá doba konce minulýho století,to byly žně.Na tenhle film by se dělal pořadník.Ale co.Stáhnout se to dá,někdy to jede i tv,takže vo to nepřijdeme.Hlavně že to neni komiks,proboha.Až se marvelovky a jim podobný přejí,tak myslim přijde čas porna.Všichni si budete honit péra u filmů v metru na telefonech,to bude zábava.já ale pořád pojedu svoji lajnu.tohle bylo zase hodně slušný,a nebejt toho ne úplně skvělýho konce,tak dám klidně pět hvězdic.80%. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Mám ráda katastrofické filmy a něco podobného jsem očekávala i od tohoto filmu. Ze začátku to tak vypadalo, ale pak se z toho najednou stal akční a ne moc povedený film, kde hurikán hrál nakonec jen vedlejší roli. Pro všechny kladné postavy byla největší hrozba gang se zbraněmi a prachy po kterých prahli. Hodnotila jsem film před pár dny a už si ani teď nedokážu vybavit o čem to bylo. A takhle by to rozhodne po shlédnutí kvalitního filmu rozhodně být nemělo. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Jasně, že je to béčko, pakliže k tomu tak přistoupíte tak se budete i bavit a nebudete hledat něco, co tam nepatří. Já se bavil, přesně to splnilo mé očekávání, které nebylo moc vysoké, takže tak, dobrý. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Silně hračkovité ... a zcela nesmyslné. Ledaže by se jednalo o hurikán, který má vlastní vědomí (a svědomí) - a tak nějak si sám určí priority: Co nebo koho odnést ... případně s čím nebo s kým fláknout o zem. Slaboučké 2* ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Počkej, to si jako děláte prdel? To byly moje první slova, když se u finálních titulků objevilo jméno Rob Cohen (na začátku jsem to nějak přehlédl). Jasně, on nebyl nikdy žádný geniální áčkař, ale pořád měly ty jeho filmy jakýs takýs profi look. Tohle od prvních momentů působilo jako nějaké fan made z youtube. Už jenom ty ksichty byly tak strašný a laciný castingový přehmat, že to fyzicky bolelo. Hlavně Grace jakožto tvrďácká agentka a ten záporák? Toho vzali filmaři někde v Bulharsku v prodeji potravin nebo jak? Opět průser v podobě toho, co amíci ve všech filmech o tornádech neumí, nebo ignorují - váha objektů a gravitace. Těžké objekty vítr odnese, zatímco lidi kousek od toho si vesele stojí na zemi apod. Finále je třešnička na dortu, hlavně to rozplynutí obřího hurikánu během pár sekund do jasné oblohy se sluníčkem, to fakt píše. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Vybrat si hurikán pro vykrádačku obřích rozměrů je definitivně dobrý nápad do chvíle, než se v oblasti objeví lovec tornád, který je mimo jiné bývalým elitním členem jednotky SEAL. A právě tento lovec s řidičským průkazem na zařízení bagrem počinaje, ponorkou konče, dokáže dostat útočný tým za mříže a současně si vysloužit možnost ohmatat poprsí jedné ze zachráněných. 12% Celosvětový příjem k 1. 1. 2019: $6,115,825, což je 0,17 násobek rozpočtu ()

Script 

všechny recenze uživatele

Teď bude nejlepší,... když odejdeme z profilu tohoto filmu... a budeme dělat, že jsme tento film vůbec neviděli a zapomeneme, že něco takového vůbec existuje. ;) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Raz dávno som podobný film videl na Markíze. Proste peniaze a hurikány idú dokopy. Som rád, že to nebolo katastrofické ale akčné a že banda nesympatických mudrcov nebojovala proti prírode ale proti sebe. To je asi jediné plus toho celého. Inak je to hrozný dríst. 1 z 5 ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se tvůrci nedrželi vyloženě jen hurikánu a nenatočili katastrofický film. Jasně nápad dobrej, lupiči co si vytipují vládou zabavené peníze v odlehlé vesnici a tu přepadnou.. zrovna když se blíží hurikán. Co také jiného čekat od akčního béčka? A tady se opravdu jedná o nadprůměr, jak v efektech, tak i herecky vyrovnané. Ale potenciál na dobrej katastrofickej film tam prostě byl, když vezmu co natočili s malým rozpočtem. Škoda, třeba to vyjde příště a tvůrci nás překvapí... 60% ()

pursulus 

všechny recenze uživatele

Scénář!¬         Kdo tomuto snímku dal víc jak dvě, nemá smysl pro dobrý scénář a dívá se pouze na obrázky. Žejo, Douglasi… ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Existovat nějaká anketa o nejnesoudnější film vůbec, The Hurricane Heist by byl můj top favorit. Přitom mě díky zápletce a námětu tento snímek docela lákal, ale upřímně, výsledek je fakt šílená pitomost, na které i se vší tolerantností nelze nechat nit suchou. Až na rozdílnost řádění přírodních živlů má tedy zápletka poměrně blízko ke skvělé a našláplé Povodni z 98‘, se Slaterem a Freemenem v hlavních rolích, ovšem rozdíl mezi těmito oběma filmy je jinak propastný, v případě této podívané jde totiž o nezáživné, tuctové, nedynamické a hlavně nevýrazné šaškování party skutečně nesympatických a nezajímavých herců, v čele s katastrofálně obsazenou Maggie Grace. Co se pak efektů týče, na ty jsem se těšil asi nejvíc, ovšem o těch to zde nakonec příliš nebylo a pokud se, zvlášť ke konci, už přeci jen dostali ke slovu, jejich úroveň byla, jemně řečeno, pofidérní, každopádně, co mě dostalo v souvislosti s nimi úplně do kolen, bylo jejich využití, respektive, to co si zde tvůrci dovolili, na to nemusí být nikdo fyzik, vlastně nemusí mít ani příliš vysoké IQ, aby si u většiny oněch větrných spouští divák neřekl, „To si snad dělají prdel, ne?“ To už nebylo ani k smíchu, ani k pláči, to bylo rovnou na trestní oznámení. Tvůrci zde naprosto rezignovali na jakýkoliv smysl pro reálnost a logičnost, a z celého toho hurikánového řádění udělali takový absurdní paskvil, že to fakt jako NE!!! Stylově a vizuálně se to jinak pohybuje někde na hranici průměrnosti, osloví, ale nenadchne, atmosféra ovšem působí bohužel minimálně, napětí nefunkčně a zmínit musím ještě úroveň většiny dialogů, protože to je taky zážitek jen pro silné nátury. The Hurricane Heist je zkrátka nesoudný, hloupý, nezáživný béčko, které sice na první pohled nemusí působit až tak levně, ale laciný je na maximum. Rozhodně nedoporučuji! ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Predstavte si film v Oku Totnáda, no s ešte viac béčkovým prevedením, ktorý by neprekonal ani Sylvester Stalone s jeho Escape Planom. Ako akčný thriller so Stevenom Seagallom by to bolo fajn. Problém je v tom, že tu Seagall Nehral... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Taká modernejšia variácia na Hard Rain. Triky lepšie, katastrofa väčšia, obsadenie sympatické, akcia pohodová, ale je to len dobrý film. Hard Rain bol vo svojej dobe väčšia bomba. Na druhú stranu, kto nečaká hlboké myšlienky, čo by bola blbosť, tak mu to za pozretie bude stáť a to určite. ()

Reklama

Reklama