Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • USA The Hurricane Heist (více)
Trailer 1

VOD (1)

Strhující thriller V oku hurikánu vypráví příběh skupiny gangsterů, kteří se rozhodli využít nejsilnějšího hurikánu v dějinách, aby zakryli stopy po loupeži 600 milionů dolarů z americké mincovny. Je na tajné agentce Casey Corbyn (Maggie Grace) a lovci hurikánů, meteorologovi Willu Rurledgeovi (Toby Kebbell), aby společně zastavili lupiče a zachránili rukojmí dřív, než z města zbudou pouhé trosky. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (126)

Eraserhead 

všechny recenze uživatele

Viděli jste Povodeň z roku 1998? Tak tohle je totéž ale horší... Především titulní hurikán, který měl mít hlavní roli, má ve filmu spíš menší cameo. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem moc nečekal, ale je tam Jason z True Blood, tak jsem tomu dal šanci. Jde akční film, kde je kulisou přírodní katastrofa. Akce není žádná sláva, herecky taky nic moc. Celé to je takové podprůměrné. Finále s kamióny úsměvné. 30% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Cohen je sice průměrák, ale vizuál si pohlídat pořád umí. Takže tohle vypadá fakt "filmově", a hlavně v záplavě těch mizerných béček tohle bylo aspoň trochu na úrovni. Mít Hurricane Heist trošku vyladěnější scénář, mohl z něj být sedmičkový akčňák. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Zábavný akčnák jak z 90tých let, kombinace Twistera a Povodně. Sympatické obsazení, pořád se něco děje, buď akce, nebo řádí hurikán, triky na solidní úrovni, až na pár scén ke konci, ale stále koukatelné. Stopáž tak akorát. Slušné 3 hvězdy, pro příznivce akčních béček klidně o jednu víc. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Asi jsem měl moc dobrou náladu, ale musím přiznat, že i když to bylo občas pitomé tak se mi to líbilo. Krásných 60% ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Bohužel asi stejná hovadina jako V oku tornáda a přitom některé katastrofické filmy jsou super. Ještě smutnější je, že to režíroval Rob Cohen tvůrce Rychle a zběsile :-). Nojo nedá se nic dělat! A že se k tomu upsal Toby Kebbell s Maggie Grace to snad radši přehlédnu ()

SpeedyCZ 

všechny recenze uživatele

Není to žádné veledílo, ale je tam vidět, že Cohen je dobrý řemeslník, co má už něco akce odtočené... Příště bych prosil výraznejšího záporáka a charismatičtější hlavní hrdiny. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Je velice těžké tento snímek pojmout. O co se jedná? O remake snímku ‘Povodeň’ z roku 1998 a nebo o jeho mockbuster? To druhé spíš. Snímek je akčnější, efektnější, prostě jízda. Jenomže po vizuální stránce vlivem CGI a trpce napsaného scénáře plného kýčů se  velice věrně přibližuje tvorbě studia Asylum. Divák tady nemůže být náročný co se týče logiky, fyzikálních zákonů a plynulého vývoje děje. Je to vize a po akční stránce dobrá vize a jako ryze popkornový snímek se dá užít zcela stejně jako akční komiks. A v tomto směru to Rob Cohen natočil dobře. Jen má poněkud jiný rukopis než třeba Michael Bay. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Rob Cohen sa snaží pomocou PC efektov zamaskovať silný B-ový akčňák tak, aby „vypadal“ ako povedzme niečo medzi „A“ a „B“. Takže jednoduchý akčňák s drsnejšou M. Grace na piatkový večer, keď vonku prší. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že jde o menší vykrádačku Hard Rain, je The Hurricane Heist docela neotřelá kombinace akčního béčka a katastrofickýho filmu (přičemž akční složka dominuje). Příběhem žánrovej standard bez jakýhokoliv momentu překvapení nebo dramaturgický invence. Hereckýmu obsazení pak chyběli výraznější sympaťáci i záporáci. Ale mírnou převahu nad žánrovou konkurencí si biják přece jenom získal, a to díky Cohenovi, kterej se z režisérský sesle postaral o solidní vizuál i filmařinu (ať už v akčních nebo katastrofickejch scénách), tři hodně slabý hvězdy. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Místy více, místy méně béčkový film ale bacha - především více akčňák než katastrofák, což byl hlavní důvod, proč jsem do toho šel. Jako celek ale neurazí. A je vidět, že doba zas pokročila a perfektní CGI se už stává standardem i u filmů nižších kategorií. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Možná se to tváří jako sympatický béčko, ale je to TAK pitomý nesympatický béčko, že ten film musíte nenávidět. Grace je kandidátkou na Zlatou malinu, stejně tak její rosničkový kamarád Toby Kebbell. Ale jestli je něco do nebe volající, je úroveň debility scénáře. Něco tak hroznýho jsem opravdu dlouho neviděl. ()

Pavel82 

všechny recenze uživatele

Oldskůlová akčňárna řízlá trochou katastrofy. Chápu to nízký hodnocení, protože tolik kravin v jednom filmu zkousne málokdo. Mě ale nostalgicky zahřál a dal vzpomenout na několik filmových legend. S lepším kástingem a hudbou se mohl hurikán (cca. před dvaceti lety) zařadit k nim. Dnes je to pouze milé pousmání. ()

Reklama

Reklama