Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina Pepa (Michal Suchánek) od útlého věku čeká na to, až začne ten opravdový a šťastný život. Ve školce nebyl oblíbeným dítětem paní učitelky, ve škole s ním nikdo moc nekamarádil. Na gymnáziu patřil mezi vyložené outsidery. Dlouho mu trvalo, než se osamostatnil, našel si práci, ženu, založil rodinu. V současnosti pracuje jako obyčejný úředník, který žije se svou ženou Zdenou (Petra Špalková) a dospívající dcerkou Zdeničkou (Natálie Grossová). Každý týden chodí s manželkou hrát karty ke svému dobrému kamarádovi Tondovi (Filip Blažek) a jeho ženě Jarmile (Alice Bendová). Zdá se, že Pepovi nic nechybí a vede obyčejný, ale šťastný život jako celá řada jiných lidí. Možná ale, že to není život, o kterém snil. A možná, že ho čeká život úplně jiný. Přijde opravdu ten správný zvrat v jeho životě, když k němu do kanceláře nastoupí nová kolegyně mladá a krásná Pavlína (Alena Doláková)? Nebo když potká svou vysněnou krásku (recepční - Anička Stopnická), kterou občas sleduje dalekohledem a díky které dokáže uniknout alespoň na chvíli z nudné a stereotypní reality jeho běžného života? Paralelně s životem Pepy se nám otevírá i život již zmíněné recepční Ireny, která v soužití se svým přítelem Emanem (Martin Pechlát) není úplně šťastná, avšak stále se snaží otěhotnět. (Bohemia MP)

(více)

Recenze (248)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Celoživotní looser Pepa v tuzemské variaci na Americkou krásu. Novák docela překvapil (na to pod jakýma srajdama je podepsaný), Noidova hudba hodně dobrá a Suchoš možná v životní (nedětské) roli. Sám sobě se divím, jak mi tahle absurdita vlastně sedla. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Chudák Pepa. Jako komedie mi to nepřišlo, spíše tragédie. Pepovi jsem fandil, ale chudák měl smůlu a protože byl takový ňouma, tak si ani nedokázal sám pomoc ke štěstí. Film jako takový moc nezaujal, herecky je Suchánek fajn, ale zbytek spíše na okrasu. Příběh ušel. Škoda, že nebylo více humoru, mohlo to být koukatelné. 50% ()

cmenda 

všechny recenze uživatele

Pepa je taková průměrná spíše pod průměrná komedie která je zaměřená na jednoho nepříliš úspěšného Pepu.Tak do poloviny filmu si říkáte to bude ještě lepší ale bohužel není tak to nakonec vypínáte se zklamáním že Češi zase nenatočili slušnej film jen tam dali hromadu reklam a to jsem musel protrpět a sranda ta byla dohromady 20 min . ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Rozporuplné pocity, stejně jako zde rozporuplná hodnocení. U mě ale převládá ta stránka spokojeného diváka. Dokonce se mi to líbilo. Nepamatuju film, kdy by to M. Suchánek táhl a tahle postava mu sedla. Už proto, že takovej rozhodně není. V hereckém ansáblu nebyla slabina, film je kraťounký, takže jde v podstatě o takovou malou povídku, ale chytlavou, zábavnou a hlavně naprosto lidskou. ()

filipvrbik odpad!

všechny recenze uživatele

Na to se s prominutím nedá dívat- tak jsem si surfoval na netu... Míň vtipnou komedii jsem ještě asi neviděl. Možná myšlenka není úplně tupá, ale jo je, je to úplný brak...0% ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Dobré drama nebo reklama/dokument o outsideringu? Komedie určitě ne a pokud se v tom filmu poznáte, je na čase začít něco dělat. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

"Komedie" která je o životním tragédovi ( Suchánek umí! ), který se narodí rodičům, kteří se nesnáší, ve škole ho šikanují, děvčata ponižují a přehlížejí, v práci okopávají, v manželství žena ( Špalková umí!) mu zakukačí dceru, která není jeho a chová se k němu stejně hnusně jako manželka a nakonec má málem sex s vlastní dcerou. ( bravo, Alena Doláková má krásný prsa ). Ne, že by to nemělo vtipný momenty, kdy jsem si říkal že se to během první poloviny rozjede, ale ono to celkově vyzní jako hrozně smutný film se stupidní pointou. " Stojí-li váš život za hovno, nezoufejte! Umřete a reinkarnujete se do láskyplné rodiny, kterou celo dobu pozorujete dalekohledem." PS: Další film roku 2018, který něco vypovídá o směru české kinematografie, viděl někdo z odpovědných jaké se dnes točí filmy třeba v Polsku? ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Když už člověk narazí na nějaký slušný český film, tak se mu vzápětí nalepí na podrážku nějaký takovýto bizár. To je u nás nějaká povinnost točit ročně minimálně jeden film o debilovi? Ani ne tak vtipné jak tragické, a to mám Suchánka rád. ()

dawe787 

všechny recenze uživatele

Film splnil mé očekávání a velmi dobře jsem se bavil, nejlepší byly scénky z jeho mládí, ale mou pozornost si to udrželo až do konce, který mě tedy svým scénářem kapku zklamal, ale na druhou stranu nepřekvapil Nechápu zdejší hodnocení obzvlášť po českých letošních trhácích jako třeba - Zoufalé ženy dělají zoufale věci nebo Věčně tvá nevěrná apod. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

„Cos to udělal, Pepíku?“ a nebo spíše „Cos to udělal, Honzíku?“. Jan Novák má ambice přiradit k pánům Troškovi či Magnuskovi a stát se dvorním miláčkem zdejšího osazenstva. Tohle prostě NE! A je úplně jedno jestli mělo jít o komedii, drama a nebo tragikomedii….takhle se film nedělá. Když už nejsem obdařen od filmového boha a ani nemám k ruce pořádný scénář, tak vsadím na estrádního komika Suchánka, ona to bude sranda jako v Tele Tele….ale takhle to bohužel nefunguje! Dejme tomu něčeho schopná linka příběhu, ale totálně z prdele podaná. Dokonce jsem tady četl komentář o nešvaru hodnotit neobjektivně…..tak bohužel, tohle není ten případ. Pepa je tragický o to nejenom jako postava, ale především jako film o něm. ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Suchánek je perfektní jako vždy, zároveň i ostatní herci ve významnějších rolích jsou mu důstojnými partnery. Kdo má být milý je milý, kdo má být megera je megera se vším všudy, ale to je tak asi jediné pozitivum, které se dá o tomto filmu napsat. Všechno ostatní je tragické, byť třeba u vyznění příběhu je zřejmé, že to byl autorův záměr. 45% ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Konec debilní jak to u těch českých "komedií" bývá...vtipu jen pomálu, aby se neřeklo...akorát Suchánek tam byl super...velmi se k tomu hodil...čest ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Proč nám tu pořád ty slovenské štáby otravují vzduch?Proč si tyhle sračky netočí u nich?Protože na slovensku jim na to nikdo nedá prachy, tak škoděj u nás.U nás se mají slováci fajn.Překvapilo mě, jak je ta Bendová vlastně strašná držka šeredná. ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Film zas tak špatný není, ale námět mohl být vytěžen více a Suchánek není bohužel herec. Tajtrlíkování mu jde lépe. Takže když tak nad tím přemýšlím, hrál sám sebe. ()

TheSompeque 

všechny recenze uživatele

Existují filmy dobré a špatné . A pak existují filmy, ze kterých nemáte absolutně nic. A takový případ je Pepa. Začátek vypadal slibně , Vyprávěj feels, ale pak se to zvrhlo k Suchánkově neskonalé snaze mít koitus. Nic moc teda. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Produkčně takový mdlý film ale příběhem to něco do sebe má. Suchánkovo neherectví pak rovněž celkem snesitelné a do konstituce filmu jakž takž zapadající. ()

Reklama

Reklama