Reklama

Reklama

Nakrmte někdo Phila

(seriál)
  • USA Somebody Feed Phil
Trailer

VOD (1)

Série(7) / Epizody(41)

Obsahy(1)

Tvůrce populárního sitcomu Raymonda má každý rád Phil Rosenthal poznává na svých cestách kuchyni a kulturu měst jako Bangkok, Lisabon, Mexico City a řadu dalších. (Netflix)

Recenze (11)

Trash 

všechny recenze uživatele

Phila a jeho kukuč že nejde nemilovat? Ale jde, ty jeho věčně vyvalené oči a přehrávané hýkání nadšením jde přímo nesnášet. Nestává se často, aby mi při sledování dokumentů o jídle bylo trapně... ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nádherné cestování za jídlem. Celé je to o lidech, kteří milují jídlo v čele s jedním, který během jedné cesty a zároveň epizody dokáže prohlásit i tři jídla za ta nejlepší na celém světě. Ach, jak já ho chápu! Phila a jeho kukuč prakticky nejde nemilovat. ()

tompaulman 

všechny recenze uživatele

Většinou hodně zajímavé cesty za jídlem se sympatickým průvodcem.V každém díle jsem se dověděl něco nového a našel jsem něco, co mě překvapilo. Jediné slabší epizody byly v Londýně a v Dublinu. Na druhou stranu, muselo být těžké něco natočit v zemích, které nejsou zrovna pověstné gastronomií, kde k obědu žerou sendviče, a kde si jako přílohu k risottu dávají umaštěné smažené brambory :D ()

radagast 

všechny recenze uživatele

Ten človek nevie nič o gastronómii, zato neustále strúha ksichty ako dement. Pritom to mohol byť celkom fajn dokument, ale tie trápne grimasy totálne kazia celkový dojem. ()

Radyss 

všechny recenze uživatele

Phil je perfektní travel guide po celém světě. Pokud jedete navštívit konkrétní místo za gastronomií, zkusil bych místo Trip Advisoru pustit tuhle super věc od Netflixu. Nejbližším místem na jeho cestě jsou Benátky a Modena. ()

Trsto 

všechny recenze uživatele

Na toto som narazil len náhodou, švagor povedal, že majú fajn dokumenty.. a ja mám rád tv paprika a všetko čo súvisí s varením a sledujem všetko čo nikdy v živote pravdepodobne neochutnám.. No a Raymond ma dostal... už prvou časťou a úžasnou Brazíliou a tými farbami a jedlami ...fakt, ak máš rád varenie a medzinárodnú kuchyňu .. chceš sa dozvedieť čosi tak si to pozri ()

Leonisa 

všechny recenze uživatele

Jako první jsem viděla třetí sérii a nadchla mě na 4 hvězdy. Čím víc jsem ale viděla dílů, tak jsem zjistila, že se Phil dost "přejí". Šestá řada už pro mě byla jen za 2 hvězdy. jako poslední jsem viděla druhou řadu a utvrdila jsem se v tom, že se na sedmou řadu už dívat nebudu. Sice jsem druhé řadě dala 3 hvězdy, ale hlavně pro to, že nevybočovala z ostatních řad a dát jí méně by nebylo spravedlivé. A jen pro vysvětlení - třetí řadou jsem začala, protože první dvě řady neměly na Netflixu dlouho titulky. ()

snobold 

všechny recenze uživatele

Úžasný dokument o cestování za jídlem, Phil je velice sympatický a pozitivní chlapík. Nejlepší díl jednoznačně Saigon. ()

Saxicola 

všechny recenze uživatele

Víte co? Mě Phill baví. Nečekejte Freda Chesneaua (S kuchařem kolem světa). Fred se zásadně pídí po místní kuchyni, vaří s domorodci v jejich domácnostech a snaží se ukazovat maximální autenticitu. Naproti tomu Phill prochází městem a bere to od street foodu po fancy kostky ve skluzu zářící Michelinem, a je mu úplně jedno, že vám v New Orleans ukazuje italskou restauraci a v Lisabonu rakouské klobásy. S Fredem poznáte místní stravovací kulturu, i kdyby to měli být smažení pavouci, Phill vám ukáže, kde se v daném místě dá dobře najíst, i kdyby to měla být japonská restaurace v Benátkách. Phill je showman, Fred je kulinářský objevitel. Beru oba. ()

Reklama

Reklama