Reklama

Reklama

Noční útok

  • USA Breaking In (více)
Trailer 1

Mladá žena Shaun se se svými dvěma dětmi vrací po smrti svého otce do domu, kde prožila své dětství. Má v plánu vyřídit pozůstalost a dům prodat. Netuší však, že krátce předtím se do domu vloupali čtyři nebezpeční zločinci, kteří mají v úmyslu vykrást otcův trezor v domě. Po zjištění, že jsou v domě vrazi, Shaun stihne z domu utéct, ale Jasmine a Glover jsou zajati jako rukojmí. Ukryje se v lesíku, ale zde ji vypátrá zločinec Peter. Ukryje se v lesíku, ale zde ji vypátrá zločinec Peter. Toho se jí podaří přemoci, ale když Eddie vidí, že Shaun drží u Peterova krku nůž, sám ho zastřelí. Shaun později opět ukrytá v lesíku vidí, jak k domu přijíždí Maggie, která jí má pomoci s prodejem domu. Maggie pochopí, že něco není v pořádku, ale když chce utéct, jeden ze zločinců, ji chytí a podřízne. Shaun se nakonec do domu dostane a sejde se tajně s Jasmine, které zadá pokyny, co má udělat... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (37)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

to je tak když banda padouchů se společným IQ 6 narazí na nadmámu,která je kombinací Black Panthera a McGyvera,,,jakkoliv trailer nevypadal úplně zle a McTeigue u mě pořád bude díky V for Vendetta dobrým režisérem (ačkoliv to nejspíš není až takový borec),tady je výsledek tristní nuda bez špatky napětí,která budí úsměv tam kde by neměla...20% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Červená krajka na těle Gabrielle Union nebo Jet Li skákající po balkonech hotelu. Takhle si pamatuju akční jednohubku Od kolébky do hrobu. Ovšem Gabrielle táhne na padesátku, dráždivé luxusní prádlo vyměnila za nůž a zapalovač a skáče se tady tak maximálně po střeše honosného domu. Zdědila ho po otci, se kterým neměla nejlepší vztahy. Hodlá vyřídit to nejnutnější a dům prodat. Ovšem tohle místo je pevnost. A to z nějakého důvodu! Plně automatizovaný bezpečnostní systém, všude kamery, vnitřní detektory pohybu, venku aktivující světla. A čtyři zločinci (hloupí a hloupější) si zrovna k vykradení plného sejfu vybrali stejný víkend jako ona a její dvě děti. Australan James McTeigue se nám představil stylovým kouskem V jako Vendeta (u kterého se Wachowští zbytečně stáhli do pozadí) a pak to s ním šlo z kopce. Od té doby se prostě ukazuje jako rutinér, který se tváří, že je něco víc. Není. Přitom první polovina není vůbec špatná. Prostě béčková jednohubka, která může zpříjemnit večer. Jenže v polovině se to překlopí v nezáživný průměr, který pak ve stále nekončícím závěru působí spíš směšně. Jinak bych i ty tři hvězdy dal. Za Fincherovým Úkrytem to samozřejmě zaostává o několik koňských délek. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jeden záporák musí byť samozrejme drsný zabijak s IQ tak 70, druhý je ten "akože" inteligentný, ktorý to celé riadi, tretí je psychicky labilné decko, ktoré sa nikdy nevie rozhodnúť, matka je zase inteligentnejšia ako všetci dokopy, občas sa musí objaviť nejaká debilná vedľajšia postava určená na zabitie mimo záber len preto, aby tam bola aspoň nejaká vražda kladnej postavy, manžel sa musí objaviť v tej najmenej vhodnej chvíli, kedy sa už zdalo, že je všetko vyriešené, a polícia samozrejme až keď je po všetkom. Nie že by sa to nedalo pozerať, dokonca je to sem tam aj napínavé, ale keby bol scenárista tohto filmu ešte o štipku sprostejší, už by som ho musel dvakrát do týždňa zalievať. Tak tak, 40% je myslím akurát, a aj to som ešte mierny. Ale čakal som to, home invasion s ratingom PG-13 ináč dopadnúť nemohlo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia. Deti sú zavreté doma s vydieračmi a matka, ktorej sa podarilo ostať vonku namiesto toho, aby zalarmovala políciu, susedov či kohokoľvek si polhodinu kučí v kríkoch, ako by jej trebalo kadiť. Na druhej strane jej manžel, ktorý mal pracovať celú noc i víkend si zrazu o tretej ráno cupitá pekne v oblečíku po ulici hompáľajúc si kabelou akoby nič. Nakoniec človeku neostalo nič iné, len fandiť záporákom. Ale ani to nevyšlo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Skupina padouchů v sestavě ředitel, blbec, psychopat a posera se postaví dvěma dětem a matce, která je občas tak trochu nindža. Je to docela legrace. Lupiči se pochopitelně chovají jako idioti a to včetně jejich šéfa, takže mamina, která sice také není bůvíjaká mozkovna, je všechny v pohodě přechytračí, ačkoliv se pro potřeby filmu musí občas chovat jako nepřemýšlející tele. Nicméně tyhle všechny lapsy jsou největší devízou filmu, protože bez nich by se skoro nebylo na co koukat. To je dáno i tím, že tvůrci poněkud nesmyslně zvolili dětský rating. Názorná ukázka naprosté zbytečnosti. 30% ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama