Reklama

Reklama

Noční útok

  • USA Breaking In (více)
Trailer 1

Mladá žena Shaun se se svými dvěma dětmi vrací po smrti svého otce do domu, kde prožila své dětství. Má v plánu vyřídit pozůstalost a dům prodat. Netuší však, že krátce předtím se do domu vloupali čtyři nebezpeční zločinci, kteří mají v úmyslu vykrást otcův trezor v domě. Po zjištění, že jsou v domě vrazi, Shaun stihne z domu utéct, ale Jasmine a Glover jsou zajati jako rukojmí. Ukryje se v lesíku, ale zde ji vypátrá zločinec Peter. Ukryje se v lesíku, ale zde ji vypátrá zločinec Peter. Toho se jí podaří přemoci, ale když Eddie vidí, že Shaun drží u Peterova krku nůž, sám ho zastřelí. Shaun později opět ukrytá v lesíku vidí, jak k domu přijíždí Maggie, která jí má pomoci s prodejem domu. Maggie pochopí, že něco není v pořádku, ale když chce utéct, jeden ze zločinců, ji chytí a podřízne. Shaun se nakonec do domu dostane a sejde se tajně s Jasmine, které zadá pokyny, co má udělat... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (37)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Celkem napínavá celovečerní naháněčka po velkým domě ve stylu dospěláckýho Sám doma. Jenže je to celý o dost míň hravý a šíleně neoriginální, a ke konci už je těch seskoků z hrobníkovy lopaty prostě moc na to, aby se na tom dala stavět nějaká solidní atmosféra. Dokonce mě to ve finále štvalo až tak, že sem začínal fandit nešikovnejm záporákům. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Scenár fakt viac klišé byť nemohol, ale tentokrát mi to prekvapivo nevadilo. Mohol za to jednak ústredný (geniálny) megadom uprostred lesov, jednak to, že mám pomerne rád home invasion a napokon slušný kasting v čele so sympaťákmi Gabrielle Union (ktorá si to celé aj produkovala) a Billym Burkeom (ktorý hrá hlavného záporáka, takže jeho sympatickosť pôsobí mierne schizofrénne). ()

Reklama

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Kdo bude chtít tak si vždycky nějaký chyby najde, ale podle mě by to nikoho nemělo urazit.. ono je obecně těžký přijít v home invasion s něčim ,,mimořádným" když to nejlepší v rámci home invasion bylo už zřejmně natočeno, ale já osobně jsem za Breaking In rád protože napínavý to chvílema rozhodně bylo.. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jeden záporák musí byť samozrejme drsný zabijak s IQ tak 70, druhý je ten "akože" inteligentný, ktorý to celé riadi, tretí je psychicky labilné decko, ktoré sa nikdy nevie rozhodnúť, matka je zase inteligentnejšia ako všetci dokopy, občas sa musí objaviť nejaká debilná vedľajšia postava určená na zabitie mimo záber len preto, aby tam bola aspoň nejaká vražda kladnej postavy, manžel sa musí objaviť v tej najmenej vhodnej chvíli, kedy sa už zdalo, že je všetko vyriešené, a polícia samozrejme až keď je po všetkom. Nie že by sa to nedalo pozerať, dokonca je to sem tam aj napínavé, ale keby bol scenárista tohto filmu ešte o štipku sprostejší, už by som ho musel dvakrát do týždňa zalievať. Tak tak, 40% je myslím akurát, a aj to som ešte mierny. Ale čakal som to, home invasion s ratingom PG-13 ináč dopadnúť nemohlo. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

4 chlápci se vloupají do baráku, který měl být prázdný a ukrývá trezor s prachama. Co, ale nečekají, že v baráku je dcera původního majitele domu a její 2 děti. Plakát slibuje slušné home invasion bohužel realita je taková, že film je hodně slabý. 3 ze 4 záporáků umřou zbytečnou smrtí a ten poslední, který je slušný magor má málo prostoru a též moc nepředvede. 40 procent za 1 vraždu, která za něco stojí (ta běloška) a 20 za film. Za půl hodiny si na to nevzpomenu. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama