Reklama

Reklama

Manželské etudy po 35 letech

(seriál)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokumentaristka Helena Třeštíková se po uplynutí dalších několika let vrátila k partnerským párům, které poprvé na kameru zachytila při uzavření manželského svazku. (Česká televize)

Recenze uživatele niska98 k tomuto seriálu (7)

Ivana a Pavel (2018) (E01) 

Tak. Každopádně jsem na novou sérii čekala jako na smilování a musím říct, že nápad dávat všechny díly za sebou je super a rozumný, člověk má úžasnou možnost porovnání. Co se týče Pavla, asi sám musí vědět jak je spokojený se svým životem a podnikáním. O Dominikovi toho moc nevíme, co mě potěšilo je dcera. Ale paní Ivana. Nevím. Pro mě odstrašující případ. Snad jsem na půl chlap ale takhle nechci skončit. Děti odrostlé, manželství s háji (nový vztah nehodnotím) a perspektiva ? žádná. ()

Marcela a Jiří (2018) (E02) 

Hodně cenný sociologický materiál a případ. Já k tomu snad nic jiného nemám. Čím více se tím zabývám tím více si říkám, že mám odůvodnění k tomu, že se nechci vdávat. ()

Zuzana a Stanislav (2018) (E03) 

Mě ten způsob natáčení strašně sedí. Protagonisté taky. Pán je aktivní, má přehled, je to povzbuzující. ()

Zuzana a Vladimír (2018) (E04) 

Ačkoliv by byl pro některé lidi způsob života pana Vladimíra nepřijatelný, jeho neustálý smích, optimismus, humor mi říká, že ničeho nelituje. A o tom to přece je. Paní nevím, ale asi se to hodně pokazilo a to možná už někdy hodně dávno ()

Mirka a Antonín (2018) (E05) 

Ono to je těžký, svěřovat se. Ta zodpovědnost je dost skličující. Proto jsem ráda, že pán byl tak upřímný. Ale je mi sympatické, že spolu zůstávají. Snad rádi. ()

Ivana a Václav (2018) (E06) 

Já jim fakt přála změnu. Ale snad jsou spokojeni. Je mi sympatická jejich aktivita. ()

Reklama

Reklama