Reklama

Reklama

Manželské etudy po 35 letech

(seriál)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokumentaristka Helena Třeštíková se po uplynutí dalších několika let vrátila k partnerským párům, které poprvé na kameru zachytila při uzavření manželského svazku. (Česká televize)

Recenze uživatele gu-staff k tomuto seriálu (4)

Zuzana a Stanislav (2018) (E03) 

Hele dobrý. Standa je takovej ten brejlatej inženýr, co mu ve škole chcali do bačkor a kradli svačinu, ale nakonec člověk zjistí, že prostě jen dělá to,v čem je dobrej a co ho baví. Zdědí to po něm i jeho elfí syn. Jen ta máma se jim nějak nevyvedla. Seriály v televizi, bedna Vália a čekání na smrt...Dokument skvělej. ()

Zuzana a Vladimír (2018) (E04) 

Tady musim ubrat hvězdy už jenom za toho kokota,o kterým to celý je. Brejlatej bobr (dle chrupu), kterej si myslí, že když vyfotí sousedce číču, tak z něj bude druhej Saudek a dobude celej svět. A vono....hovno. A pak už jen mele o tom, jak byl v tý Americe, a ten Playboy a kdesicosi. Ale je vidět,že je to celý jen takovej naleštěnej sranec,a frajer je rád, že má na rohlíky.JE hezký mít sen, ale když přijde čas a člověk zjistí, že z toho nic nebude, má sklapnout podpatky a vrátit se do reality. ()

Mirka a Antonín (2018) (E05) 

Už když ta ženská řekne ( a to cca po 5 minutách), že v životě záleží jen na penězích,má člověk chuť jí drtit pupendem pětikáblí pupik, dokavad to neodvolá. Ale ona to tvrdí celejch 35 let. Tondovi jsem na začátku prorokoval, že do dvou let práskne do koní a fofrem se odlifruje do prdele, protože má doma pindu, co má účes, jak když vystrčí hlavu z Pendolina, jde jí jen o prachy, zakazuje mu to jediný, co ho baví, a je nasraná, že s dítětěm nemůže chodit na diskotéky. Ale postupem času ho semlela, a on rezignoval. Jen jsem trochu nepochopil ten zvrat s pozemkem a prachama ke konci. Ze špíny panelákovýho sídliště jsou najednou ve vile, z který by uchcával nejeden milionář, a prachy už moc neřešej. Ale ani pak není Miruš spokojená, protože kdo má korunu chce dvě, kdo má milion, chce dva atd...a ten jejich synáček je taky slušná kapitolka...s tim bych chtěl mít dvojdomek. Ale dokument skvělej. ()

Ivana a Václav (2018) (E06) 

Můžete mít peněz kolik chcete, ale když se děti nepovedou, budete stejně nešťastný. I když Strnad fňuká kudy chodí, jak si u něj nikdo nekoupí ani židli, nějak jsem mu to nežral. Stejně jako ty brekánky, který občas nahodil. Když nemá prachy,může prodat barák na Vinohradech a má vystaráno, ne? Jeho ženu vycucla rodina jak panicovo péro, takže z ní už zbyla jen prázdná schránka. Ale dokument skvělej. ()

Reklama

Reklama