Reklama

Reklama

Recenze (4)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak ze série zamotaných příběhů plných intrik má tento nejlepší akci, písničky a i obsazení. Opět to není o závodění, jak už jsme si zvykli, ale pěkných aut je zde hromada. Akce je hodně přehnaná a filmu sedla. Já jsem spokojený a dávám 80% :) ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Na IMDB tento film nemá veľmi dobré hodnotenie, ale mne sa hodne páčil, je to klasický Bollywood so Slamanom v hlavnej roli, čiže spevavý, piesne sú veľmi pekné, a akčný, hodne akčný. Celý film sa nenudíte, nemá hluché miesta, akcia strieda akciu a pieseň strieda pieseň. Zamotaný príbeh rodiny ilegálneho výrobcu a predajcu zbraní, pomsta za krivdy minulosti aj súčasnosti, kto bude ten dobrý a kto ten zlý? ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Hlavní rada zní, moc nepřemýšlet a jen se bavit. Celé je to taková nepovedená odpověď na sérii Dhoom-ů. Hlavní slovo mají spletité intriky, a to tak zamotené, že člověk vůbec netuší, která bije, ale časem se vše objasní, takže žádný strach. To bych oznažil za určitě zajímavé a obohacující plus k jinak nevýraznému, plytkému a podivně poskládanému ději. Ovšem každá mince má dvě strany a zde se to už krapet přehnalo. Něco ve smyslu: „ Já nejsem tvoje prababička, ale tvůj bratr, který je dcerou tvé nejmladší matky, která je tvým otcem, sestřenicí třetího strýce a budoucím manželem." Akční podívaná je to určitě, ale bohužel, což bych u tohoto typu filmu nečekal, dosti amatérská. Ty souboje..., no já vám nevím..., nebylo to dobře uděláno. Salman Khan se mi zdál takový unavený, jako by ho to ani nebavilo. Ovšem scény s raketometem a naprosto stylovým stržením svého trička ho poslali zpět do první ligy. J. Fernandez je velmi pohledná žena, která by na své nohy měla mít zbrojní průkaz. I když jsem se hodně snažil dívat se ji jen do očí, tak moje jedno oko směřovalo vždy jižněji (občas i obě). Navíc její scéna s rotačním kulometem zajisté potěší každou bojovnici za genderovou rovnost. A. Kapoor podal standardní výkon. B. Deola moc nemusím a zde to opět potvrdil. Je prostě nevýrazný. S. Saleem je sympaťák, který se mi v jiných filmech líbil, ale zde nedostal tolik prostoru a zanikl. D. Shah se tam ocitla asi náhodou, vůbec mi svým projevem nesedla. Měl jsem ze všech takový souhrný pocit, že je jim to jedno. Výkony bez emocí, procítění, ztotožnění s rolí, které dá jiný a vyšší rozměr a přesah. Nic takového jsem u nikoho zde hrajícího nenašel. Hudebně taky ničím vyčnívající průměr. Snahu nelze upřít, ale celé to bylo od začátku špatně podchyceno. Jak výběr některých herců, tak scénář, který byl místy překombinovaný a jinde zase hrozivě hluchý. Zpracování pokulhávalo a celé to pokazilo, i když nápad to nebyl vůbec špatný. Ze čtyř hvězd na začátku to pomalu a jistě klesalo na konečné tři hvězdy. Pohodové to bylo, ale podivné a rozporuplné ještě více. ()

a0001 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je vo všetký možných negatívach mega. Je tak zlý, že som ho nedokázal dopozerať. NEPOZERATEĽNÝ ()

Reklama

Reklama