Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Zdá se, že do Severního Irska konečně přichází změna. Těžkosti Erin a jejích kamarádů ale nijak nepolevují. (Netflix)

Recenze (5)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série Kde první série trochu pokulhávala, druhá z toho ždíme maximum, vytáčí humor na plné obrátky a postavy jsou ještě neuvěřitelnější než dřív. Řezala jsem se smíchy téměř celou řadu a stoprocentně je i vybroušenější v dialozích. Doufám, že se s těmito irskými Scream Queens ještě nějaký ten rok budu potkávat. ()

bubun 

všechny recenze uživatele

2.série mě opravdu potěšila. Vtipnější, vymakanější, poslední tři díly jsem se fakt smála často a nahlas. A třešničkou na dortu budiž Ardal O'Hanlon neboli otec Dougal ze serálu Father Ted! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedávno jsem narazil na rozhovor jakéhosi moderátora s herečkou ze seriálu Slunečná, a ten dobrý člověk hned zkraje zahlásil něco v tom smyslu, že to Slunečná dostává na čsfd dost vyžrat, ale že to vlastně nevadí, protože když něco neudělá Netflix nebo HBO, tak to na čsfd nemá šanci. A já si tak říkám, jestli to spíš nebude mít něco společného s kvalitou a obsahem? Mně je třeba úplně jedno, která společnost za kterým seriálem stojí, u mě rozhoduje, jestli se bavím nebo ne. A u Derry Girls se bavím povětšinou velmi dobře, úroveň šla navíc proti první sezóně nahoru, takže předpokládám, že se budu bavit i potřetí. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Na konci dílu jsou hlavní postavy vyfotografovány velmi podobně jako herci na plakátu k filmu Obvyklí podezřelí (1995). Právě na tento film šla rodina Erin a snažili se přijít na to, kdo je Keyser Söze. (PetraRuze)
  • V epizóde možno vidieť v Derry jazdiť autá vyrobené po roku 1995. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama